Şimdi Ara

Ferdinand mi ? JPanther 2 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Jpanther2 manevra kabiliyeti daha iyidir.
  • TuralDjon T kullanıcısına yanıt
    Ferdinand oynamalısın daha zırhlı daha iyi
  • Jp2 bende var kagit gibidir zirhi, heleki son topunu acmadiysan ve e100 lerle ayni oyundaysan gecmis olsun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferdınand kesinlikle daha üstündür teamfıght sırasında ön zırhını iyi kullanabilirsen çok az dayak yersin topu çok kuvvetlidir.Yanlarına gelince rakipe yanını dönmene zaten gerek yok sen tank avcısısn adamları hep hedefinde tut.Yanında illa birilerine ihtiyacın yok yalnız adamları avla toplu düşman görürsen alabiliceğen adamlar bile olsa yalnız girme topunu doldurana kadar alırlar.Ama iyi bir oyuncu için en iyi Tank avcısı ferdınand dır...
  • Merhaba @slatter123,

Sanırım sizin gibi birçok oyuncu Ferdinand tarafını tutuyor. Oyuncumuzun ne seçtiğini ise gerçekten çok merak ediyorum şu an

İyi oyunlar!
    Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wargaming_TR_Tepegoz

Merhaba @slatter123,

Sanırım sizin gibi birçok oyuncu Ferdinand tarafını tutuyor. Oyuncumuzun ne seçtiğini ise gerçekten çok merak ediyorum şu an

İyi oyunlar!
    Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz

tabi biz sadece düşüncelerimizi söylüyoruz en doğrusu iki tankı inceleyip kendi kararını kendisi vermesi zaten Wargamıng WOT için çok başarılı ve detaylı bir tank rehberine sahip adeta tarihi doküman denebilecek nitelikte ordan daha oynamadan bütün tanklarla ilgili fikir sahibi olabiliyoruz...Bir kez daha iyi ki varsınız diyorum bir pofesyonel maketçi ve tank sevdalısı olarak...

• TuralDjon T kullanıcısına yanıt
    kesinlikle ferdi yi öneririm çok güzel bir tank bende yok ama abimde vardı ordan biliyorum
  • sen ferdiyle akarsın ama mezarına m3 lee gelir.
  • Ferdinand kraldır. Hızı da tatmin edici. Zaten 1500 canı var. Ben bununla daha çok ağır tank gibi oynuyorum. 1200 üzeri rastgele, 1000 üzeri de ekip savaşım var. Jp2 kullanmadım. Ferdinand skiller açıldıktan sonra yenilmez oluyor. Is 3 kadar canı var. Top desen ortalama 500 vuruyor. Hız desen çok hızlı değil ama yeterli. Zaten hızdan kısıp zırha vermişler. Sektirmesi süper. Dönüş hızı da iyi. Her şeyiyle bir bütün olarak düşünürsen en iyi tier 8 avcı Ferdinand diyebilirim rahatlıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacılarlı lemmy emmi -- 8 Temmuz 2016; 16:27:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu hortlamis ama bundan sonra secim yapacak olanlar icin faydasi olabilir.Hangisi daha iyi diye bir soru cok yanlis zira her iki TD'nin birbirine zit bir oynayis tarzi var.

JP2 icin soylenecek fazla bir sey yok.Bir once kullanmis oldugunuz JP nin birazdaha arttirilmis zirh,top ozellikleriyle modifiye edilmis hali diyebiliriz.Egimli zirh size klasik bir koruma sagliyor.Bir TD'ye kiyasla mobil olmasi en buyuk avantaji.Ferdinand ile beraber guzel bir top kullaniyor.

Ferdinand'a gelene kadar Alman TD'lerinde zirh diye bir kavram pek fazla bir anlam ifade etmiyor.Genellikle sektirme olayi pek sozkonusu degil.Spotlandiginiz zaman kevgire donuyorsunuz.Lakin bu durum Ferdinand'a gelince degisiyor.200MM on zirh orta ve uzak mesafelerden sizi etkin bir bicimde korudugunu goruyorsunuz.Tabiki yakin mesafelerde bu zirh sizi korumak icin yeterli degil.Ferdinand'in zirhinina guvenip dogruca dusmanin uzerine kosan oyuncular kevgire dondukten sonra Ferdinand kotu demeye basliyor :) JP2 kiyasla daha fazla caniniz var.Ferdinand'in dezavantaji ozellikle stock halinin inanilmaz derecede yavas olmasi.Palet,motor,murettebat skili ile bu sorunu buyuk oranda cozuyorsunuz ama mobilite konusunda JP2 ile yarismasi mumkun degil. Murettebat sayilari JP2'de 5 / Ferdinand'da 6 bu durum size JagdTiger icin gerekli olan 6.murettebati erkenden yetistirmenizi sagliyor.

Ferdinand hakkinda biraz uzun yazdim ama dedigim gibi Jp2 bir onceki aracin birazdaha gelistirilmis hali oldugu icin uzun uzun yazmanin anlami yok.Ferdinand ise bambaska bir oyun tarzi sunuyor.Her ikiside dogru ellerde guzel sonuclar veren TD'ler.

Kisacasi dolasmayi,vurkac yapmayi seviyorsaniz JP2
    Fazla hareket etmiyor ve pusu kurarak oynuyorsaniz Ferdinand

Hangisi daha iyi diye bir soru yanlis.Oyun tarziniza hangisi uyuyorsa onu secmelisiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.