|
Fergani Uzay, ilk uyduyu fırlattı! Türkiye, “Uluğ Bey” adında kendi GPS sistemini kuruyor
-
-
Çalışınca oluyor ne desek az, bu sistemin kurulup çalışır hale gelmesinden sonra da akıllı telefonlar vb cihazlara girişinin nasıl olacağını ne kadar süreceğini merak ediyorum, hali hazır da hindistan ve çin'in de benzeri sistemleri var sanırım.
-
Bu bizim için çok önemli bir uydu.
Operatörlerden tutun da, gps cihazlarına kadar ve en önemlisi bizim uçaklarımız, roketlerimiz, füzelerimiz ve iha-siha-diha lar için muazzam önemli bir uydu.
----
-
Umarım bu uydu teknolojileri öncelikle sanal kumar, yurt dışına kaçırılan kara paralar, terörün finansmanı gibi olumsuz ve zararlı faaliyetleri engellemeye yönelik olumsuz organizmaları yok etmek için de kullanılır; bu sayede ülkemizin kaynakları daha verimli ve doğru bir şekilde yönetilebilir.
Türk halkının kendi topraklarında, emeğinin karşılığını alabileceği, bilim, sanat ve bilişim alanlarında dünya çapında ilerlemesi kadar küresel barış, güvenlik ve adalet için de kullanılması önemli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 15 Ocak 2025; 11:34:45 >
-
calisinca oluyor degil burada akil oyunu yapmayin. ön verilince engellenmeyince! oluyor. hani bazilari "dokunacaz" diyordu. anladin mi dostum? bunu iyi niyetli soyledigini varsaymak istiyorum. kimse kimsenin aklina oyun cekemez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bütün çamur atanlara cahil muhaliflere rağmen bunu başaranlara binlerce teşekkürler. Türkiye kendi uydusunu üretip atan bir ülke oldu. bu ülkemizin grururudur
-
TC sınırları içindeki "tüm şirketlere" dokunulmalıdır!
don lastiği üretse bile!
sonra birileri çıkar, kamu bankasından
Milyon dolar kredi kullanır, ödemez, milyar dolar olur!
sen ben, ödemeye çalışırız!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu GPS dediğimiz şey bir nevi elimizdeki fener. Adamlar feneri ver geri dedi mi karanlıkta kalıyorsun. Kendi fenerimizi üretiyoruz bir nevi. Allah emeği geçenlerden razı olsun.
-
Sakin ol şampiyon kimse kimseye oyun çekmiyor :)
yorumum hem tebrik hemde biz yapamayızcılara bak oluyor demek içindi.
-
geçen gün devletin dış borcu yoktur diyenler vardı, ama bunu millete şirketlerin borcu diye yutturmaya çalışıyorlardı... şirketler borçlarını ödeyemeyince ne olduğunu bilmedikleri için borcun havaya uçtuğunu zannediyorlar galiba
-
Okurken tüylerim diken diken oldu. Allah razı olsun emeği geçen tüm kardeşlerimizden.
Demek ki bizde hala umut var. Derin buhranlar içinde şu haber çölde vaha gibi. Hayırlı olsun, inşallah devamı gelir.
-
İletişimin güvenliği için yerli ve milli çözümlerin bir bir gelip hayata geçmesi kadar iyi bir güzellik nadir bulunur.
Emeklerinin karşılığı belki de parayla bile ölçülemez. Helal olsun.
-
Bağımsızlık yolunda atılmış kocaman bir adım. Gurur duydum. Bu yüzyıl Türkiye yüzyılı olacak inşallah.
-
geciniz devlet isini bilir icabina bakar gec.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Baykar şirketinin sahipleri Selçuk ve Haluk Bayraktar önümüzdeki 20 yılın yıl yıl planlamasını yapmışlardır.
Baykar iki kola ayrılmış gibi. Uzay ve Havacılık.
Uzay kısmında uydu fırlatma aracı , yörünge transfer araçları ve konumlandırma uyduları yapımı vb. konulara yoğunlaşmış durumda.
Havacılık kısmında malum Bayraktar TB2, Bayraktar TB3, Akıncı ve Kızılelma platformları ile yola devam. Piaggio Aerospace satın alarakta sivil havacılıkta bir konum elde ettiler.
-
darısı skylink gibi bir sisteme...
-
2020'de "YERLİ VE MİLLİ" Aselsan yapımı 5G geliyodu o ne oldu ? Koskoca bakan yalan söyleyecek değil ya. Var demek ki biz eşşşşekler kullanmıyoruz(!)
Depremzedeler 3. Ramazan'a giriyor ortada hala ortada ev yok bunlar diyor GSP uydusu vs 31'e devam...
Bu bizim için çok önemli bir uydu. Operatörlerden tutun da, gps cihazlarına kadar ve en önemlisi bizim uçaklarımız, roketlerimiz, füzelerimiz ve iha-siha-diha lar için muazzam önemli bir uydu. ---- |
bütün çamur atanlara cahil muhaliflere rağmen bunu başaranlara binlerce teşekkürler. Türkiye kendi uydusunu üretip atan bir ülke oldu. bu ülkemizin grururudur
|
Bu GPS dediğimiz şey bir nevi elimizdeki fener. Adamlar feneri ver geri dedi mi karanlıkta kalıyorsun. Kendi fenerimizi üretiyoruz bir nevi. Allah emeği geçenlerden razı olsun.
|
Çalışınca oluyor ne desek az, bu sistemin kurulup çalışır hale gelmesinden sonra da akıllı telefonlar vb cihazlara girişinin nasıl olacağını ne kadar süreceğini merak ediyorum, hali hazır da hindistan ve çin'in de benzeri sistemleri var sanırım.
|
Okurken tüylerim diken diken oldu. Allah razı olsun emeği geçen tüm kardeşlerimizden.
Demek ki bizde hala umut var. Derin buhranlar içinde şu haber çölde vaha gibi. Hayırlı olsun, inşallah devamı gelir. |
Bağımsızlık yolunda atılmış kocaman bir adım. Gurur duydum. Bu yüzyıl Türkiye yüzyılı olacak inşallah.
|
TC sınırları içindeki "tüm şirketlere" dokunulmalıdır! don lastiği üretse bile! sonra birileri çıkar, kamu bankasından Milyon dolar kredi kullanır, ödemez, milyar dolar olur! sen ben, ödemeye çalışırız! |
2020'de "YERLİ VE MİLLİ" Aselsan yapımı 5G geliyodu o ne oldu ? Koskoca bakan yalan söyleyecek değil ya. Var demek ki biz eşşşşekler kullanmıyoruz(!) Depremzedeler 3. Ramazan'a giriyor ortada hala ortada ev yok bunlar diyor GSP uydusu vs 31'e devam... |
geciniz devlet isini bilir icabina bakar gec.
|
Benzer içerikler
- android tv kumanda uygulaması
- gizli instagram hesabı görme
- whatsapp web nedir
- gif yapma
- instagram"da takipçi hilesi nasıl yapılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X