Şimdi Ara

Fernando Francisco Reges Mouta (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Maçı kaçırdım. Nasıl oynadı, yorumlar neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Maçı kaçırdım. Nasıl oynadı, yorumlar neler?

Fernando karşılaşmayı 116 topla buluşma, 97 pas, 9 top kapma, 4 uzaklaştırma ve 2 şut engelleme ile tamamladı.

Bu adamın kalitesi tartışmaya kapalı, yoruma gerek yok. Nazar değmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Melo ile kimse karsilastirmadi ama ne hikmetse bir Melo'dur gidiyor konuda

Şu Melo sevdasını, takıntısını da anlamıyorum bu taraftarın. Eyvallah geldiği ilk seneler harika ikiliydi Selçuk ile birlikte. Oynadığı yıllarda da çok büyük katkılar verdi, derbiler kazandırdı, maçlar kazandırdı. Ama;

Ya balık hafızalıyız yada gerçekleri görmüyoruz/görmek istemiyoruz.

Bu adam 2015 yılının yazında bütün takım kamp yaparken 2 ay kulüp aradı kapı kapı gezip, sonra kulüp bulamayınca kalıyorum diyip geri döndü, ardından TRANSFERİN SON GÜNÜ, son saatleri kaçıp gitti. Bakın 1 gün önce değil, 1 hafta önce değil, transferin son günü.. Madem gidecektin neden geri döndün, madem kaldın neden son gün gidiyorsun ve takımı zor durumda bırakıyorsun?

Ve o sene hatırlayın, yarım sezon ortasaha da Jem Karacan, Rodriguez ikilisi oynadı, yarı transferde de Donk denen kazmayı almak zorunda kaldık.

Kaçmasının üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen hala bu kadar övülmesini, konuşulmasını doğru bulmuyorum. Çünkü son yaptığı davranış ile bunları haketmiyor.

Elmander, Ujfalusi bile konuşulmadı bu kadar, hiç konuşulmuyorda artık. Varsa yoksa Melo.

Siz, sizi terkedip başka adama giden sevgiliyi de böyle sürekli anıyor musunuz?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.