Şimdi Ara

Ferrari Acı Son (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o değil harbiden niye hava yastığı acılmamış yoksa yokmu ??
  • ya herekes arabaya acıyo.dırek le ılgılı kımsı bısı yazmamıs.allah korusun duran bısıye carpmak kotu.bende duvara vurmustumn farlar saglam gorunuyodu ama aykları kırılmıs değştik.bıde adama nıe salak dıosunuz kı
  • ya benmi yanlış gördüm yoksa ilk resimde birisi ferrarinin içinde arkası dönük şapkalıda onun resminimi çekiyor yoksa o sahibimi yoska uyanığın tekimi ??hayret ki valal breh breh!
  • quote:

Orjinalden alıntı: atiyba

hocam motor arkada ön boş sayılır hem de kaportası incedir ferroların hafif olabilmesi için..

quote:

Orjinalden alıntı: lord of chaos

drekmi çok sağlam ferrari bursa işimi, drekde bir milim eğilme yok

kesin bu salak drift yapim şeklim olsun derken girmiştir oraya, yada gerçekten salaktır..

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: jordanf1

quote:

Orjinalden alıntı: TimeSLoRD

İstanbul gümrüğnde var 1 adet hasrlı fiyatı ( takla atmış tavan eğik ) 63.000$ ortalama 74000 YTL ye denk geliyor. Büyüklerimize danıştık ortalama masrafı 9 milyar eder dediler ama arabanın denge ayarları yapılamıyormuş. Saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: jordanf1

bu hali nekadar eder sizce?

83 milyara ferrari.vallaha iyiymiş aslında gidip alayımda tüp taktırayım hemen

tabi ferrari elinden alsın ve kara geç uyanık seni

• Ya ben salak diorum cunku koskoca ferrarı yanı yoldan cıkarmak kolay olmasa gerk.Salak kesinlile şekil yapmaya kaklmıştır.Sonrada şekilde gosuktugu uzere şekil olmuştur.ya tekrar slak demek ıstıorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: didemre

ya herekes arabaya acıyo.dırek le ılgılı kımsı bısı yazmamıs.allah korusun duran bısıye carpmak kotu.bende duvara vurmustumn farlar saglam gorunuyodu ama aykları kırılmıs değştik.bıde adama nıe salak dıosunuz kı

• o kazada var bi ilginçlik ne hava yastıgı patlamıs ne fren izi var yerde ilginç.
  • direkte hiçbir hasar yok.allah korusun bu arabayla bir kamyonun altına girse bir insan öteki taraftan ne halde çıkar düşünmek bile istemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: boyaci1905

o kazada var bi ilginçlik ne hava yastıgı patlamıs ne fren izi var yerde ilginç.

Adam fren sıkamayacak kadar meşgulmüş demek kii
  • Herkes demişki DiREKTE bir hasar yok.

Tabikide olmaz arkadaşlar. Bizim ülkedeki gibi karayolları trafik levhalarını deniz kumu ile yapılan beton demeye bin şahit katkılarla yapmıyorlarki. Adamlar düşünüyor ben bunu dandik malzeme ile sabitlersem herhangibi bir şekilde buna dokunan bir aracın etkisiyle yıkıp bir çok yaya insanın ölümüne sebep olacak diye düşünmüyor bizimkiler. Ama Avrupalı düşünüyor insan hayatını en ince faktörüne kadar.

quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

direkte hiçbir hasar yok.allah korusun bu arabayla bir kamyonun altına girse bir insan öteki taraftan ne halde çıkar düşünmek bile istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimeSLoRD -- 15 Ocak 2007; 2:28:25 >

• bp den benzin almistir belki performansi arttirinca duramamiştir
  • O araba bende olsa ve ben böyle bir kaza yapsam o şehri terkederdim.
    Utancımdan duramazdım. Kesin alkol işi var. yoksa yolun ortasındaki o direğe istesende vuramazsın.
  • Sahibi hangisi acaba?
  • Yazık olmuş araca
  • sahibi kim resmini koyarmısınız?
  • Sahibi bizim kadar üzülmemiştir.
  • ya abi şöyle araban var madem çık otoyola veya pistte bas.şehir içinde basarsan tabi kaza yaparsın.allahallahha ne garip insanlar var ya
  • iyide ADAMLAR OTOBANDA KIZLARA ŞEKİL YAPAMAZLAR Kİ
    quote:

Orjinalden alıntı: arda_0640

ya abi şöyle araban var madem çık otoyola veya pistte bas.şehir içinde basarsan tabi kaza yaparsın.allahallahha ne garip insanlar var ya
  • Orjinalden alıntı: conquers_

iyide ADAMLAR OTOBANDA KIZLARA ŞEKİL YAPAMAZLAR Kİ
    Orjinalden alıntı: arda_0640

ya abi şöyle araban var madem çık otoyola veya pistte bas.şehir içinde basarsan tabi kaza yaparsın.allahallahha ne garip insanlar var ya

Sırf kızlara şekil yapcam diyede bu kadar para bi arabaya verilmez o ferrari olayı bi hastalık kızlaran ziyade sanırım

• Ferrari çok severdim ama bu resmi gördükten sonra porche ile dewam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.