Şimdi Ara

Ferrari F2012 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün de alonsonun aracında hidrolik sorunu yaşandı ve uzun süre garajda kaldı.sonrada şu ana kadar sadece 46 tur attı.takım ise bu drama değil otomobil hakkında bilgi topluyoruz ve öğreniyoruz dedi.ama pek iç açıcı değil gibi durum. tabi yine de çok erken öngörü de bulunmak için.yine de umudumuz rekabetçi bir otomobil olması yönünde.
  • inş. valla hiç sevmediğim Alonso için bile istiyorum. aracın içinde yüz tane sensörle
    tur atıyorlar. yaptınığınız aracı bilmiyor musunuz yav.
  •  Ferrari F2012

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Ferrari F2012

• on taraf berbat olmus, nerde o eski Ferrariler.
  • bulmaca ne anlama geliyor.çözemedim. didier kuche yi diyorsanız anlamadım. bulmacada Ferrari kayıp ise bulunmuyor ise esprisi. hiç gülemem.

şu halikarda Jerez den beri
    gözüme çarpan hızlı ekipler
    RBR
    Macca
    Mercedes
    Ferrari
    Lotus sıralaması oluştu. Lotus bile geçebilir Ferrari yi. ne nane yiyecekler.

ne kadar doğru göreceğiz.
  • Bulmaca da Ferrari'nin mizahi resmi vardı ama gitmiş o : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Orijinalden alıntı: meco2010

Ferrari çok sağlam bir takım ama geçen sezon bir türlü geçemedi RB7 bu sene inşallah çok sağlam bir araç yapmışlardır

Ferrari önce geçebiliyosa McLaren'i geçsin.
    3 sezondur gerimizde kalıyorlar.
    Bu sezon zar zor kural değişikliği ile bi yarış kazandılar. O da Alonso sağolsun..
    Önce bi yerlerini bilsinler sonra kapışsınlar RedBull'la bakalım..

Kural degisikligi aslinda kuralin dogru hali olmasin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 22 Şubat 2012; 11:05:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

quote:

quote:

Ferrari çok sağlam bir takım ama geçen sezon bir türlü geçemedi RB7 bu sene inşallah çok sağlam bir araç yapmışlardır

Bu sezon zar zor kural değişikliği ile bi yarış kazandılar. O da Alonso sağolsun..

Kural degisikligi aslinda kuralin dogru hali olmasin?

Olmasın çünkü sen sezon başında izin verdiğin bişeyi, birileri geride kaldı diye birden sezon ortasında pat diye biz bunu düzelticez kardeşim diye düzeltmeye kalkarsan o kadar tepki alır bi yarış geçtikten sonra eski haline getirirsin anca böyle.
    Doğrusu sezon sonunda yasaklamaktı ki zaten öyle de yapıldı. Ama sezonun ortasında aracını sırf o sistem üzerine kurmuş takımlar olduğunu bilmene rağmen değiştirmeye kalkarsan ben bunda iyi niyet falan aramam..

• bence arabanın burnu berbat görünüyor eğer şampiyon olacaklarsa ben razıyım bu kötü görüntüye ve umarım olurlar fernando ya şampiyonluk yakışır :) ...
  • şampiyonluk Şumi ye ya da Raikkonen'ne yakışır. ne yalan söyliyeyim. Alonso ya da yakışır. gerisi tırt.
  •  Ferrari F2012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 25 Haziran 2014; 10:26:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

şampiyonluk Şumi ye ya da Raikkonen'ne yakışır. ne yalan söyliyeyim. Alonso ya da yakışır. gerisi tırt.

baskasını soyleseydın şaşırırdık cantan cıdden şaşırırdık bak!
    hadı şaşırt bızlerı
  • nie lem başkada aklıma gelen olmadı. bir hamilton sanki o da terbiyesiz ve yüzsüz olduğu için negatif gözle bakıyorum. ama hızlı kerata.

Ferrari nin adamı olmalı ortaam.
  • Alonso da serefsiz karaktersiz ama onlari gormezden gelirim yeterki ferrocu olsun mantigi yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hamilton da once gecebiliyorsa kaza yapmadan kazma Massa'yi gecsin

edit: Gecmesine gerek yok Macca ile bu sene sampiyon olamazsa veya Button gomerse yine, gelir Ferrari'ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 29 Şubat 2012; 13:18:59 >

• Başlamışız yine sıkmaya , ee sezon yaklaşıyor bileylenmek lazım
  • ee sıkıldık

quote:

Alonso da serefsiz karaktersiz ama onlari gormezden gelirim yeterki ferrocu olsun mantigi yani.

falonso, şumi, kiwi raif Ferrari nin adamı. hami'i çok severdim önceleri. sonraları yüzsüzlüğü, yalanları hoşuma gitmemeye başladı. kasti çarpmalar, sıkıştırmalar... altında macca olmasa bu sürüşünün riski veya iyimserliği bu kadar fazla olmazdı. o-l-a-m-a-z-d-ı. peh
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

ee sıkıldık

quote:

Alonso da serefsiz karaktersiz ama onlari gormezden gelirim yeterki ferrocu olsun mantigi yani.

falonso, şumi, kiwi raif Ferrari nin adamı. hami'i çok severdim önceleri. sonraları yüzsüzlüğü, yalanları hoşuma gitmemeye başladı. kasti çarpmalar, sıkıştırmalar... altında macca olmasa bu sürüşünün riski veya iyimserliği bu kadar fazla olmazdı. o-l-a-m-a-z-d-ı. peh

Hamilton Ferrari'ye gelebilir seneye, bana iyi araba veremezlerse giderim diyordu.

E Mercedes'e gitmez. Red Bull'da almam seni Vettel var dedi. Ferrari Alonso'ya rağmen neden olmasın dedi. Sene içinde Alonso bile Ham'ı pohpohladı baya, birlikte takım olabiliriz sorun olmaz(!) bile demeye getirdi.

Ben söylüyorum Hamilton geçecek şampiyon olamazsa. O zaman görüşünüz değişir yanlız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 29 Şubat 2012; 20:56:07 >

• Hami nin Ferrari ye geleceğine inanmakta zorlanıyorum. çok zor. en mantıklısı RBR yine. Webber in 2012 sezonu sonunda sözleşmesi bitiyor. RBR garajında C.Horner ile Hami yi birlikte görmek de bana mantıklı geldi.
    fakat hami macca yı bırakacak kadar karakaçan hımm gözükaraysa bilmem. :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.