Bildirim
Ferrari Reklamı Aranıyor :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bende bi ara lafını duydunmda görmedim hikaye olabilir -
ya bilmiorum valla gerçek sanrm baya izledim diyen var -
bulursan bana da haber ver
o reklam gerçek hatta ferrarinin baya agzi yandi hikaye sundan ibaret:
porsche yatak örtülü bir yatakta porsche gecelik giyen adamimiz uyan1r.evinde ki hersey porsche ürünüdür. neyse uzatmadan , biner porschesine ve yola cikar.bu arda kamera da porche logosuna zoomlanir.
derken yandan bi araba geçer vinnnnnnn diye.
ekranda yazi belirir ; THIS IS FERRARI diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzme -- 21 Mayıs 2005, 17:11:13 > -
abi aramdım yer kalmadı bualmdık yokmu bilen Güncell -
valla anlattığınıza göre güsel klipmiş bulursanız banada haber verin -
hayır o kadar lafı ediliyor ama bi göremedik..valla izlemeden ölürsem gözüm acık gidecek -
valla bende göremedşm Güncel -
güncel diyelim hala aranıor yılan hikayerssi:) -
o reklam bir şehir efsanesidir
boşuna aramayın -
quote:
Orjinalden alıntı: Nitrogliserin
boşuna aramayın
+1 ayrıca ferrari hiç bir zaman reklama bütçe ayırmaz ve reklam yapmaz tek reklamları f1 dir o kadar.o yüzden "işte ferrarini reklamını gördüm baba manyak dalga geçmişler poorşe ile" dien arkdaşlarıma "hade leeean" diorum. -
bende bir reklam gördüm bu eski reklamları gösteren kanallarda lamborghininin reklamı , ferrari tam gaz gidiyor 300 ile otoyoldaki bütün arabaları geciyor büyük bir haz ile sonra yanından 450 km hızla lamborghini geciyor adama toz yutturuyor -
efsane aranıyor :) -
quote:
Orjinalden alıntı: Nitrogliserin
boşuna aramayın
biz bunu 3 - 4 ay önce dediğimizde "hadi len" demişlerdi biliyorum ferari bu kadar alçalmaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X