Şimdi Ara

Ferrari Türkiye yollarında gider mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ferrarinin türkiye yollarında gidip gitmeyeceğini yada ferrarinin servislerinin yeterli olup olmadığını ferrari sahipleri bizim kadar düşünmüyorlardır heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonjovi_rocker

quote:

Orjinalden alıntı: bojinov

quote:

Orjinalden alıntı: selim82

eğer bi ferrarin varsa ankarada heryerde kullanırsın rahatlıkla cok az kötü yol var belediye manyak çalışıyo ankarada yollar güzel ferrariye ne gerek al bi evo yada impreza ver modifyeyi olsun 500 hp sana dağda taşta kullan:)

aynı ankarada mı yasıyoruz merak ettim doğrusu eskişehir yolunda bile zıplaya zıplaya gidiyo arabalar asfalt dokuyolar ama logar kapaklarını yukarı tasımak kimsenin aklına gelmiyo yolu bilmiyosan durum kotu lastiği bırakıp gidersin artık belediye cok mu calısıyo???????? kendi ceplerini doldurmak bakımından evet i.melih cok basarılı ankara yollarına bırak ferrari normal arabalar bile zar zor gidiyor

bon jovi fanımısın

o valeri bojinov
    Bulgar topçu
    http://en.wikipedia.org/wiki/Valeri_Bojinov

• quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Yanılıyormuyum ?

3 Tanıdığımda Bahsi Geçen SüperSpor Araç Kullanıcısı ve hepsinde zevk arabası yapmıştır. Ayrıca Bahsettiğin Porsche Türkiyede Resmi olarak doğuş grubu tarafından uzun bir süredir satılmaktadır . Galerilerde sen hiç modifiyesiz standart 0 KM ( Baz Modellerinden,Aksesuarsız) Porsche gördünmü ? İthal Olmayan.. ? .. Gördüklerin hepsi ya 2.el doğuş çıkışlı , ya doğuş üzerinden getirilme 0KM yada full ithal araçlardır. Ve Porsche sahipleri bahsettiğimiz diğer marka araç sahiplerinden farklıdır , mazisi eskiye dayandığı için en çok kullanılan markada odur .

Dozi dostum anlayacağın herkes senin gibi değil , birçok kişi var porsche'm Ferrari'm olsun başka arabam evım olmasın onda bıle yatarım diyen. İşler öyle değil. O Araçları kullananların mutlaka extradan arabaları mevcut.

@Berkcan

FB , Çiftkurtlar vs. Tabıkı kazıktır fakat onemlı olan markanın satış sonrası desteği ve yedek parça işleridir. Belki alan adam bunları düşünmez fakat düşüneni çoğunluktadır. Ya of berk bildiğin şeyler bunlar ne kasıyorumki sana anlatmak için ne adamsın

edit: imla

Ben kendim için demiştim zaten dostum,o yüzden yanılıyorsun dedim.
    görmemişin porsche si olmuş 200 bin km yapmış olayı yani.

Estağfurlah. Nedemek Görmemiş. Bende onu anlatmaya çalıştım. Porsche oluncada araba ararsın. Özellikle Carrera 4S içi acayip dar. Sadece yolcu koltugunda 18dakıka oturdum. Inınce rahatladım . Leventten Etilere gittik dur kalk dur kalk. Ayagım devamlı kapının kenarına çarpıyordu. Çok Rahatsız yapmışlar dar. Spor ya .. O yüzden Porsche n olsa dahi ararsın bir aile arabası.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bonjovi_rocker

quote:

Orjinalden alıntı: bojinov

quote:

Orjinalden alıntı: selim82

eğer bi ferrarin varsa ankarada heryerde kullanırsın rahatlıkla cok az kötü yol var belediye manyak çalışıyo ankarada yollar güzel ferrariye ne gerek al bi evo yada impreza ver modifyeyi olsun 500 hp sana dağda taşta kullan:)

aynı ankarada mı yasıyoruz merak ettim doğrusu eskişehir yolunda bile zıplaya zıplaya gidiyo arabalar asfalt dokuyolar ama logar kapaklarını yukarı tasımak kimsenin aklına gelmiyo yolu bilmiyosan durum kotu lastiği bırakıp gidersin artık belediye cok mu calısıyo???????? kendi ceplerini doldurmak bakımından evet i.melih cok basarılı ankara yollarına bırak ferrari normal arabalar bile zar zor gidiyor

bon jovi fanımısın

o valeri bojinov
    Bulgar topçu
    http://en.wikipedia.org/wiki/Valeri_Bojinov

evet futbolcu olan Valeri Emilov Bojinov fmde bnm için unutulmaz bi isim

• undertow ...
    Lotoyu tutturdunda ortamımı yokluyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

undertow ...
    Lotoyu tutturdunda ortamımı yokluyon

Bu sefer 7 milyon ytl veriyormuş , haberlerde millet sayıyordu yine hayallerini
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

quote:

Yanılıyormuyum ?

3 Tanıdığımda Bahsi Geçen SüperSpor Araç Kullanıcısı ve hepsinde zevk arabası yapmıştır. Ayrıca Bahsettiğin Porsche Türkiyede Resmi olarak doğuş grubu tarafından uzun bir süredir satılmaktadır . Galerilerde sen hiç modifiyesiz standart 0 KM ( Baz Modellerinden,Aksesuarsız) Porsche gördünmü ? İthal Olmayan.. ? .. Gördüklerin hepsi ya 2.el doğuş çıkışlı , ya doğuş üzerinden getirilme 0KM yada full ithal araçlardır. Ve Porsche sahipleri bahsettiğimiz diğer marka araç sahiplerinden farklıdır , mazisi eskiye dayandığı için en çok kullanılan markada odur .

Dozi dostum anlayacağın herkes senin gibi değil , birçok kişi var porsche'm Ferrari'm olsun başka arabam evım olmasın onda bıle yatarım diyen. İşler öyle değil. O Araçları kullananların mutlaka extradan arabaları mevcut.

@Berkcan

FB , Çiftkurtlar vs. Tabıkı kazıktır fakat onemlı olan markanın satış sonrası desteği ve yedek parça işleridir. Belki alan adam bunları düşünmez fakat düşüneni çoğunluktadır. Ya of berk bildiğin şeyler bunlar ne kasıyorumki sana anlatmak için ne adamsın

edit: imla

Ben kendim için demiştim zaten dostum,o yüzden yanılıyorsun dedim.
    görmemişin porsche si olmuş 200 bin km yapmış olayı yani.

Estağfurlah. Nedemek Görmemiş. Bende onu anlatmaya çalıştım. Porsche oluncada araba ararsın. Özellikle Carrera 4S içi acayip dar. Sadece yolcu koltugunda 18dakıka oturdum. Inınce rahatladım . Leventten Etilere gittik dur kalk dur kalk. Ayagım devamlı kapının kenarına çarpıyordu. Çok Rahatsız yapmışlar dar. Spor ya .. O yüzden Porsche n olsa dahi ararsın bir aile arabası.

hay ağzını yiyim bende bu yüzden almıyorum zaten carrerayı zaten

• bizim izmit in yollarinda bile ferrariler cirit attigina gore gidecek cok yol var bence
  • Ferrari zaten turkiye yollarinda var
    ama akilli surucu, onu weeke-nd car olarak
    sosyete semtlerinde kullanir
    oralar da bile cukursuzluk garanti degil
    guya secimler yaklasiyor..
  • eyer ferrari alacak paranız varsa ve günlük olarak kullanmak istiyorsanız enzodaki havalı süspansiyonun bi benzerini diyer ferrarilerede uygulayabiliyorlar sanırım özellikle enzonun süspansiyonu yerden tamamen yükseldiyinde normal bir otomobilden bile yukarda duruyor ve çok tipsiz görünüyor

nerden biliyorsun derseniz bi tv programında seyretmiştim ne olmuş bu enzoya yandamı yemiş yoksa çakmamıdır diye düşünürken herif söyledi bu kadar yükselebiliyor diye enzoda bu sistem fabrika çıkışlı geliyor

yani iş paraya bakıyor siz paradan haber edin
  • Olmayacak duaya amin dememek lazım...
  • Ferrari ile ayda bir yola çıkma durumumuz oluyor
    araç gerçekten deforme oluyor.
    Altında komple özel alaşımlı koruma olması bile fayda etmiyor
    özellikle 1.köprüden geçirirken çok zorlanıyoruz.
    Porsche 911 serisi Ferrariden daha çok satıyor araç daha yüksek ve konforlu.
  • ferariyi alır garajımın en güzel köşesine koyarım nasıl olsa o kadar param varken yollarımıza uygun bir aracım daha olur.bende sevgili ferrarimi hafta sonları yada uygun olabilecek yollarda zevk için kullanırım şehir içi trafikte ferrariye yazık olur bence.bünyesi kaldırmaz
  • hanımefendi sizindemi Ferrariniz var?
    isminizde yazılı olan aracı kısa bir süre kullanma şansım oldu
    Porsche motoru ile istenilen performansı alamadık biz, sizce nasıl?
    quote:

Orjinalden alıntı: seat ibiza 93

ferariyi alır garajımın en güzel köşesine koyarım nasıl olsa o kadar param varken yollarımıza uygun bir aracım daha olur.bende sevgili ferrarimi hafta sonları yada uygun olabilecek yollarda zevk için kullanırım şehir içi trafikte ferrariye yazık olur bence.bünyesi kaldırmaz
  • beyefendi ferrarim olduğu kanısına nereden kapıldınız bilemiyorum olmasını isterdim şahsen ama yok.motor performansından kastınız ne bilemiyorum lakin arabam 93 model olmasına rağmen gayet iyi yada ben performans amaçlı kullanmıyorum konuya açıklık getirirseniz sevinirim bende bilgilenmiş olurum
  • gidiyorki yolda dünya kdr ferrari var...
  • gider tabi niye gitmesinde bu yol koşullarında canım ferrariye yazık değil mi
  • değil değil ekmek param o benim
    alan adam yaptırırda Ferrarisini
  • size tek şey soracağım ...
    canınız çokmu sıkılıyor :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.