Şimdi Ara

FERUDUN DÜZAĞAÇ sevenler...(biz ailecek görüşürüz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • biliyorum brader seenle de aynı yerde oturuyoz bız zaten yakısıklı bı adamsın efendısın severım senı.......
    quote:

Orjinalden alıntı: _hortlak_

benim komşum olur kendi 2 sokak ötede ötürür.
    hayranıyımdır çokta severim ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jordan24

MERAK EDIYORUM FD HAYRANISINZ.., SİZ FERIDUN DÜZAĞACI KAÇ SENEDIR TAKIP EDIYORSUNUZ ,, BU HAYRANLIGINIZ BENCE FD ALBUMU ILE ORTAYA CIKTI ..BILIYORMUSUNUZ FD DEN ONCE KAC KASETININ OLDUGUNU ???,, BURDA EN ESKI FD HAYRANI BENIM ...

aferin sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: cixchn

hadi sende FD hayranıysan nerdesin konserlerinde? tabikide biliyoruz kaç albümü oldunu öyle bedava hayranlık yok konserlerine geleceksin canlı performansını görecek çıkışta arabasına kadar yolcu edip aman abi emniyet kemerini takmayı unutma diye de ıkaz edeceksın.... işte budur FD hayranlığı

izmir dekı tum konserlerını gıttım... benı sorgulamadan once bı durup ta dusun konser performansınıda cok ıyı bılıyorum... Eger pesınden arabasına kadar gıdıp o geyıgı yapmak fd hayranlıgı ıse ,o ben degılım ,,ben fd nın sarkılarına hayranım .. ARTI hayranı oldugun kısının ısmını yazmayı bıle bılmıyorsun. feridun dıye yazılır FERUDUN degıl....tamam bıraz calısta gel hadı bakalım....
    Aklı basında fd hayranları arıyorum .hadı canım ....

• quote:

Orjinalden alıntı: kadir_meric

O adamı dinleyenin aklından şüphe duyarım

sana cvb cixchn bı sekılde vermıs ... zaten fd yı dınlemek ıcın her ınsanda olmayan ruh lazım ,,oda sende olmayabılırinsanlık haliii...
  • dorudur efem ruh lazım anlayabılıte ve fps de yuksek olması lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: jordan24

quote:

O adamı dinleyenin aklından şüphe duyarım

sana cvb cixchn bı sekılde vermıs ... zaten fd yı dınlemek ıcın her ınsanda olmayan ruh lazım ,,oda sende olmayabılırinsanlık haliii...

• adamın süper bi sesi var, tok ve karizma bi ses. Konserleri gerçekten çok iyi hatta kaset performanslarından daha iyi bana göre.
  • kesınlıkle canlı performansı cok daha ıyı
    quote:

Orjinalden alıntı: adelpha

adamın süper bi sesi var, tok ve karizma bi ses. Konserleri gerçekten çok iyi hatta kaset performanslarından daha iyi bana göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

harbiden baba adam. hemşerimmiş haberim yok. ben haluk leventele komşuyum adanada aynı mahalledeniz. yeğenleri çok samimi arkadaşlarımdır. e uzaktan da akrabayız küçük bi mahalle mesela dün annesiyle ablası yürüyüğş yapıyordu sabah ta abisi bakalla uğradı. ama kendisini sevmem mahalleye hiç bi katkısı olmadı.

adamın kendine hayrı yok artık. ödenemeyecek kadar dehşet bir kumar borcu batağında olduğunu biliyorum
  • HAY BEN SİZİN RUHUNUZU SEVEYİM......RUHANİ VARLIKLAR SİZİ
  • senden anca tuz ruhu olur
    quote:

HAY BEN SİZİN RUHUNUZU SEVEYİM......RUHANİ VARLIKLAR SİZİ

• quote:

Orjinalden alıntı: cmylmz

senden anca tuz ruhu olur
    quote:

HAY BEN SİZİN RUHUNUZU SEVEYİM......RUHANİ VARLIKLAR SİZİ

İŞTE CEM YILMAZIN KIZ KARDEŞİ........

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.