Şimdi Ara

Fethiye gezi düşünüyorum yardim lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler iki arkadaş fethiyeye gitmek istiyoruz orada ölüdeniz,kelebek vadisi,sakli kent vb yerleri gezmek istiyoruz onerileriniz nelerdir tavsiye edeceginiz kalacak yerler varmi luks olmasina hic gerek yok ucuz olsun yeter zaten sadece gece uyumaya gidecegiz tum gün gezecegiz ucuz yollu neler yapabiliriz aktiviteler fikirler bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tavsiyem Tripadvisior vb.sitelerden detaylı ekonomik arastirmalar yapın kalacaginiz yerin maliyeti hakkinda bilgi sahibi olduktan sonra gezeceginiz yerleri internetten araştırın.saklikent tarafları ,ölüdeniz koyları kelebekler vadisi,12 adalar gibi yerlere turlarla gitmek bence daha iyi.ölüdeniz hisarönü gibi yerlerde kalmak fethiye içine gore biraz daha pahalı.tabi sezon durgun olunca indirimde oluyor uygun yer bulabilirseniz iyi olur.Çalış ve kocacalis mevkiinde mutlaka uygun yer bulursunuz.
    Reklam amacli tavsiye değildir.Tur icin evergreen seyahat acentasinin facebook sayfasina bakabilirsiniz.dediğiniz yerlere yaptığı turlarin fotolari mevcut.

• ttuna13 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumlarınizi değerlendireceğim kelebek vadisinde kamp yapmak planimizdi onu arastiriyorum kulube gibi boyle biraz natürel olsun istiyorum doğada kamp yapip birkac arkadas edinip vakir gecirmek felan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.