Şimdi Ara

Fetih 1453 (2012) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.853
Cevap
2
Favori
77.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 Şubat perşembe vizyona girecekmiş sanırım bi yerde okumuştum.İlk seansda saat 14.53'de imiş bütün salonlarda.Doğrumu bilmiyorum.
  • Perşembe girerse iyi hem de gencturkcell muhabbetine denk geliyor

Acaba ilk seansa girebilir miyiz yoksa rezervasyonlar ile ilk seans dolar mı????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hphsts

16 Şubat perşembe vizyona girecekmiş sanırım bi yerde okumuştum.İlk seansda saat 14.53'de imiş bütün salonlarda.Doğrumu bilmiyorum.

Gerçekten 14.53 seansı olacaksa çok güzel fikir yahu
  • quote:

16 Şubat perşembe vizyona girecekmiş sanırım bi yerde okumuştum.İlk seansda saat 14.53'de imiş bütün salonlarda.Doğrumu bilmiyorum.

Güzel fikirmiş.
  • 14.53 zamanı tam can alıcı sahneye gelseydi iyi olurdu
  • quote:

14:54 te girse ne olacak, 14:52 de girse ne olacak?.. Böyle absürd şeyleri hiçbir zaman sevememişimdir yahu..
  •  Fetih 1453 (2012)
  • Facebookta da yazdım silmişler, bu kadar beceriksiz, bu kadar yeteneksiz bir afiş tasarımcısına daha rastlamadım. Hayatımda gördüğüm en iğrenç afişleri tasarlıyorlar. Bellini'nin o meşhur tablosunu alıp afiş yapsanız emin olun daha çok iş yapar! Hadi efektlere paranız yetmedi, yahu afiş tasarımı dediğin nedir ki? Eminim şu forumdaki çoluk çocuk bile daha güzelini yapardı bu afişin. Her şey parayla olmuyor, biraz yetenek ve zeka da lazım, anladım ki sizde bunlar yok!
  • @ bountr

Afişi beğenmeyebilirsiniz onu anlarım da bu kadar hakaret etmek için başarılı bir afiş tasarımcısı olmanız gerekir. Öyle misin?
  • Az kalmış cidden 14:53 olayıda iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

@ bountr

Afişi beğenmeyebilirsiniz onu anlarım da bu kadar hakaret etmek için başarılı bir afiş tasarımcısı olmanız gerekir. Öyle misin?

Futbol eleştirmenlerinin hepsi iyi top oynuyor mu? Sinema eleştirmenleri film yönetebilir mi zannediyorsun? Senin dediğin yanlış, bir şeyi eleştirebilmek için illa onu yapabiliyor olman gerekmez. Ben zevkime ve kültür ve bilgi birikimime güveniyorum. İlla afiş tasarımcısı olmam gerekmez. Bu afişlerin berbat olduğunu söylemek için gerekli değildir bunlar. Göz var nizam var. Daha önce hiç film afişi görmedik sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bountr

quote:

@ bountr

Futbol eleştirmenlerinin hepsi iyi top oynuyor mu? Sinema eleştirmenleri film yönetebilir mi zannediyorsun? Senin dediğin yanlış, bir şeyi eleştirebilmek için illa onu yapabiliyor olman gerekmez. Ben zevkime ve kültür ve bilgi birikimime güveniyorum. İlla afiş tasarımcısı olmam gerekmez. Bu afişlerin berbat olduğunu söylemek için gerekli değildir bunlar. Göz var nizam var. Daha önce hiç film afişi görmedik sanki.

Ben de antrenöreri eleştiriyorum ancak bir yere kadar, o adamlar benden kat kat bilgiye sahip.. Yönetmenler de, oyuncular da kendi alanında benden kat kat iyiler.

Eminim şu forumdaki çoluk çocuk bile bu afişten daha iyisini yapabilir diyorsan o işi çoluk çocuğa bırakma sen yap da, biz de afiş nasıl olurmuş görelim... Laf değil icraat lazım.

• @alak_ ben istersem ilk seansa da gireriz son seansada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa1802

@alak_ ben istersem ilk seansa da gireriz son seansada

Senin için salonu kapatamam belki ama projektörün önüne geçip bütün perdeyi kapatırım uleyn :)

Tamam o zaman bir seans ayarla bize tontik
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alfa1802

@alak_ ben istersem ilk seansa da gireriz son seansada

Senin için salonu kapatamam belki ama projektörün önüne geçip bütün perdeyi kapatırım uleyn :)

Tamam o zaman bir seans ayarla bize tontik

loca olsunmu ?
  • İki afiş arasındaki farkı algılayabiliyorsam birinin ne denli özensiz diğerinin ne denli üzerine kafa yorulmuş emek harcanmış olduğu hakkında fikrim varsa bunu söylemek için afiş tasarımcısı olmama gerek var mı? benim mercedes in şahin doğan dan daha iyi bir araba olduğunu algılayabilmem için mercedes bir arabayı üretebilmem mi gerekiyor. ifadeleriniz fazla abartılı olmuş demek başka, ortaya mantık yoksunu şartlamalar koymak başka birşey...
  • Fragman benim beklentilerimi karşılamadı açıkcası.Mehmed Han içinde daha iyi bir oyuncu düşünebilinirdi, inşallah utandırır beni.
  • Biletler satışa çıktı mı? 14.53 seansı için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

Biletler satışa çıktı mı? 14.53 seansı için.

http://www.afm.com.tr/index2.html#/tum-filmler/fetih-1453
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.