Şimdi Ara

Fetih 1453 (2012) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.853
Cevap
2
Favori
77.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film iyi olsun kötü olsun, sadece destek olmak için gidecektim ama Historia AVM'de 3 salonda gösterilmesine rağmen hiç yer kalmamış. Sanırım 1 hafta daha böyle olacak. Haftaya gitmek daha doğru olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnginSr11235

Bizim medyamiz da bir tuaf hep maşa olmuslar arkadas, kici kirik bir film girse sinemalarin kapisinin onunde yatar kalkarlar 2 kare yayin yapmak icin, bu kadar buyuk butceli, cok fazla ilgi gorecek tarihi anlatan fetihi anlatan film gosterime giriyor tum dunyada ayni gun ayni saatte ama bir kanalda bir kare video paylas bir kare roportaj yap ha su milletle ne var ya git avrupaya almanyaya avusturyaya amerikaya ordan 2 kare roportaj ha ne var ya nasil canim sikildi bunalim yaptim simdi, haksizsam haksizsin arkadas deyin

aynen katılıyorumrekorlar kırınca nasıl olsa medyada yer alacak
    bazılarının yunan dostlardan dolayı, bazılarının Türklükten rahatsız olduğundan medyadan destek beklemek hayalcilik olurdu.

• Yok mu hala gelen yav yorumları merak ediyorum, yarın okulda filmle ilgili ilk izlenimleri anlatacam arkadaşlara...
  • Bekliyoruz.İlk Yorumlar Gelsin.
  • quote:

Bizim medyamiz da bir tuaf hep maşa olmuslar arkadas, kici kirik bir film girse sinemalarin kapisinin onunde yatar kalkarlar 2 kare yayin yapmak icin, bu kadar buyuk butceli, cok fazla ilgi gorecek tarihi anlatan fetihi anlatan film gosterime giriyor tum dunyada ayni gun ayni saatte ama bir kanalda bir kare video paylas bir kare roportaj yap ha su milletle ne var ya git avrupaya almanyaya avusturyaya amerikaya ordan 2 kare roportaj ha ne var ya nasil canim sikildi bunalim yaptim simdi, haksizsam haksizsin arkadas deyin

%100 haklısın boş yayın yapmaktan başka işleri güçleri yok , bu kadar para harcanan bi filmin medya bazında gündemde olmaması ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

%100 haklısın boş yayın yapmaktan başka işleri güçleri yok , bu kadar para harcanan bi filmin medya bazında gündemde olmaması ilginç

Film sadece yunanlilarin zoruna gitmemis
    Belliki bizim medya liderlerimizin de zoruna gitmis!!! su saat oldu halen haber yok,aksam haberlerine artik ak koyun kara koyun cikar ortaya nasilsa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

Film sadece yunanlilarin zoruna gitmemis
    Belliki bizim medya liderlerimizin de zoruna gitmis!!! su saat oldu halen haber yok,aksam haberlerine artik ak koyun kara koyun cikar ortaya nasilsa...

Eminim yunanlılardan daha çok zoruna giden olmuştur görcez bakalım gişe rekoru yaptıktan sonra da böyle sessiz kalabilecekler mi

• simdi ciktim sinemadan ben begendim
  • kuzenim aradı şimdi filmi beğenmiş baya, beklidiğimden iyiydi dedi
  • 2 kisi begendi diyor,cok merak ediyorum filmi,ilk gun yorumlari okumak icin gitmedim,cunku fiyasko cikarsa uzulurum yani.
  • Ayrintili yorum bekliyoruz arkadaslar, filmin artisi eksisi suna daha cok deyinselerdi daha iyi olurdu veya surasi cok abartilmis gibisinden seyler mesela fatihin zekasina ne kadar deginilmis zekasimi on planda adaletli olusumu imanimi bunlari anlatin millet bunlari bekliyor ben izledim guzeldi begendim diye yorum yok olamaz da de hade bakalim...
  • maltepe carrefourda ta sabhtan yer ayırttım 2kısı aksam 21.30 da gıdecegım sımdı bı arkdsta gelmek ıstyodu aradm yer yok yarn aksama kadar dedı :D
  • Film kötü dahi olsa gidilmeli. Destek olunmalı ki ilerde daha iyileri de çıksın. Savaş sahnelerinde LOTR atmosferini zaten kimse beklemiyor.. Çok yapmacık durmasın yeterli..
  • ilk yorumlar düşmeye başlamış..
    http://www.sinemalar.com/film/48566/fetih-1453
  • güzeldi gayet
  • Tüh be keşke bugüne alsaydım bileti kim beklicek şimdi yarına kadar
  • 53 günlük kuşatma ve ardından gelen fethi 2,5 saatte anlatmak bu olsa gerek. Ben açıkçası bu kadarını beklemiyordum. Bu bütçeyle sayılı hollywood filmine taş çıkarttı benim için. Senaryoda ufak tefek noksanlıklar vardı ancak bence film genel itibariyle bu noksanlıkları kapattı diyebilirim. Genel genel itibariyle beni tatmin etti izleyen arkadaşlar en kısa zamanda izlesinler bence :)

not:izleyici yorumu
  • 14.53 seansından şimdi geldim. Bence gerçekten iyi bir film olmuş. Şahsen çok etkilendim bana olağanüstü geldi. Efektlermiş bilmem neymiş oymuş buymuş ona bakmadım açıkçası verdikleri duygu gerçekten süperdi insanın etkilenmemesi imkansız. Yapana da, yönetene de, oynayana da helal olsun.

not:izleyici yorumu
  • 24 saat geçer mi şimdi :(
  • Erdinç Abiye Söyliyelimde İncelesin Filmi Sonra İzleyelim.Grafikler Felan Filan
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.