Orjinalden alıntı: s1r.rohan Bir de rahmetli dedem görseydi. Ona diyordum hep bak bu yalan diye, anlamıyordu, bana küfrederdi adamlar yapmış ne yalanı diye. Bazen de dedemin profilini kimse ziyaret etmezdi, o zamanlar ekrana balgam atardı, hiç unutmam bir gün boyunca dedemin profiline bakan olmamış, bir balgam atmıştı. Lcd monitorün içi nasılmış onu ilk defa o zaman görmüştük. Kim bakmış programıyla kendini tatmin etmeye çalışırdı. Sonuç noldu? Bak yalanmış işte. Biraz geç öğrendik ama sonuçta yalanmış. Bir de bana inanmıyordu. Neyse konuyu daha fazla uzatmamayım. Öyle işte bir kaç şey yazacam da uyarı puanı alacağım diye tırsıyorum. f]
aklıam birisi geldi ama neyse
Burayı sadece ben mi okudum yoksa forumda eskilerden kimse kalmadı mı sadece ben benzetmiş olamam herhalde
Edward a yakın bir şeydi galiba
smiley2k.gif neden çıkmamışki quotenin içinde dur bakalım bu mesajda çıkacak mı.. benim hesap kapalı, desenize tüm alem benim hesaba bakmıştır o zaman..
döküntü, alıntı yapmış olduğun yazının sonundaki smiley ile neden oynama yaptın acaba?
senin pc' de virüs olabilir mi..
quote:
Orjinalden alıntı: The souls migration
döküntü, alıntı yapmış olduğun yazının sonundaki smiley ile neden oynama yaptın acaba?