Şimdi Ara

Feysbuktaki Kim Baktı Yalanmış. İşte ispatı.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Haşin_ErKeK

ne anlattıki bu şimdi yani ossuruktan teyyare selam söyle o yare

• quote:

Orjinalden alıntı: AlwaysAndForever

quote:

Orjinalden alıntı: döküntü

quote:

Orjinalden alıntı: s1r.rohan
    Bir de rahmetli dedem görseydi. Ona diyordum hep bak bu yalan diye, anlamıyordu, bana küfrederdi adamlar yapmış ne yalanı diye. Bazen de dedemin profilini kimse ziyaret etmezdi, o zamanlar ekrana balgam atardı, hiç unutmam bir gün boyunca dedemin profiline bakan olmamış, bir balgam atmıştı. Lcd monitorün içi nasılmış onu ilk defa o zaman görmüştük. Kim bakmış programıyla kendini tatmin etmeye çalışırdı. Sonuç noldu? Bak yalanmış işte. Biraz geç öğrendik ama sonuçta yalanmış. Bir de bana inanmıyordu. Neyse konuyu daha fazla uzatmamayım. Öyle işte bir kaç şey yazacam da uyarı puanı alacağım diye tırsıyorum. f]

aklıam birisi geldi ama neyse

Burayı sadece ben mi okudum yoksa forumda eskilerden kimse kalmadı mı sadece ben benzetmiş olamam herhalde

Edward a yakın bir şeydi galiba

smiley2k.gif neden çıkmamışki quotenin içinde dur bakalım bu mesajda çıkacak mı..
    benim hesap kapalı, desenize tüm alem benim hesaba bakmıştır o zaman..

• döküntü, alıntı yapmış olduğun yazının sonundaki smiley ile neden oynama yaptın acaba?

senin pc' de virüs olabilir mi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: The souls migration

döküntü, alıntı yapmış olduğun yazının sonundaki smiley ile neden oynama yaptın acaba?

senin pc' de virüs olabilir mi..

farkında bile değilim

• İlgi çektin , ya şimdi ne istiyorsun?
  • doğrusu bu >

https://forum.donanimhaber.com/images/image.aspx/upfiles/smiley/smiley2k.gif

senin alıntında çıkan da şu >

https://forum.donanimhaber.com/images/image.aspx/upfiles/smiley/smiley2k.gi%3C/font%3Ef

bu senin ilaven değilse, senin yerine ilave eden birşeyler var demek ki pc' de.. " %3C/font%3E "

• Olum sen FaceMania olmuşsun. Resim ekleme, profil silme ard arda (Senin deyiminle "Art arda") . Kesin apaçi ya da tikky sindir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.