Şimdi Ara

FFDShow la Dinamik Kontrast... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: pot3nza
    yalnız birazcık daha keskin görüntü için ctrl+f3 yapın kmplayer ile.

Eskiden KM Player'da Ctrl+F3 (basit keskinleştirme) ve Alt+S (gelişmiş keskinleştirme) ile keskinleştirme yapabiliyordum. Ancak yukarıdaki ayarlardan sonra bu iki kısayol işlem yapıyor gibi gözüküyor, fakat ekrana çok yakından bakmama rağmen hiçbirşeyin değiştiğini göremiyorum. Önceden bu kadar dikkatli bakmama gerek kalmadan fark görülüyordu, şimdi piksellere bakmama rağmen göremiyorum.

Ayrıca decoder ayarlarından "sharpen" kutucuğundaki işareti kaldırarak da denedim, ekranda On-Off yazıları çıkıyor ama görüntüde hiçbir şey değiştirmiyor, ilginç...

İlave : Şimdi normal bir divx dosyası ile denedim, ctrl+f3 ve alt+s görüntüyü etkiliyor ve bariz şekilde keskinleştirme yapıyor. Belki MKV'lerde yakından bakmama rağmen göremeyeceğim kadar az bir fark yaratıyor. Ama dediğim gibi eskiden bu farkı görebiliyordum. Sizde durumlar nasıl ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• dinamik kontrast olayını pek sevmedim,signorenin dediği gibi dikkatim dağılıyor film izlerken.default ayarlar ve ctrl+f3 e geri döndüm ben
    Signore sadece bu ayarı dediğim gibi kullanırsan ctrl +f3le sonuç alabilirsin.(zaten default olarak böyledir bu ayar)
     FFDShow la Dinamik Kontrast...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pot3nza -- 8 Aralık 2008; 9:59:38 >
  • ctrl+f3'ü feda etmeye değmez bence mkvlerde bariz fark ediyor bu temel keskinleştirme olayı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Formel
    ctrl+f3'ü feda etmeye değmez bence mkvlerde bariz fark ediyor bu temel keskinleştirme olayı.

"FFDShow video decoder" ayarları penceresinde "Sharpen" (keskinleştirme) kutucuğunu seçili hale getirip, istediğiniz keskinleştirme ayarını zaten yapabiliyorsunuz, dolayısıyla birşey feda ediyormuşuz gibi gelmiyor bana.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.