Şimdi Ara

FG-HD Star (Full HD Multimedia - Full HD Uydu Alıcısı - Linux Taban - Ekonomik) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
7.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran çözünürlüğü Upto 1080i denmiş uydu alıcı olarak 1080p olmaması normal ama MKV ler için de 1080p desteği yok gibi anlaşılıyor ??

Bir de bu tip çin cihazlarının yazılım özellikleri zayıf kalabiliyor alırken hevesle alıyorsunuz ama sonradan memnuniyetsizlik olabilir

Düzeltme: Video kısmında 1080p var görünüyor

One HD display multi format capable (1080P,1080I, 720P, 480P/576P, 480I/576I
    Analog HD output RGB or YPbPr
    HDMI encoded output

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 7 Ekim 2009; 10:29:53 >
  • Peki nedir fiyatlar ve özellikler ? Fuarda belli olmuş olması lazım
  • fuarda satış yapmıyorlar mı kesinlikle?
  • ÜRÜN BENCE ÇOK GÜZEL BİRŞEYE BENZİYOR.250$ CİVARI FİYATI OLACAK DİYE DUYDUM.HEM HD PLAYER HEMDE HD RECEİVER OLMASI NEDENİ İLE ÇOK TUTULACAK BİR CİHAZA BENZİYOR.ANCAK BU CİHAZI KİMİN GETİRECEĞİ BELLİ DEĞİL.FIRSAT BULURSAM FUARDA İNCELEMEYE GİDECEĞİM.GİDEN VARSA DA YAZARSA İYİ OLUR.BEN ŞAHSEN ALMAYI DÜŞÜNMEKTEYİM.
  • Fuarda Satış yapılmayacak ürünler fuardan sonra satışa sunulacak. Fuarda ürünleri yakından inceleyebilir ve gerekli bilgileri alabilirsiniz. Hall 9 C-105 FG digital standı
  • muhtemelen ben cumartesi günü gidip inceleyeceğim,

giderken yanımda 2,5" lik 120 GB HDD getireceğim FAT32 formatlı,

içinde DIVX, AVI, MKV, m2ts, MTS ve VOB formatlı değişik filmler olacak. Umarım orada denememe izin verirler.

Özellikle FG Digital'ı ve AZBOX'ı deneyeceğim orada, teşke deneyip satın alabiliyor olsak hemen fuarda
  • azbox hd ne kadar olcak acaba?
  • Elite : 300 € Premium 400 € civarı olacak Fuardan hemen sonra satışa çıkacak..
    Ozaman fiyat daha netlik kazanır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutkececi

muhtemelen ben cumartesi günü gidip inceleyeceğim,

giderken yanımda 2,5" lik 120 GB HDD getireceğim FAT32 formatlı,

içinde DIVX, AVI, MKV, m2ts, MTS ve VOB formatlı değişik filmler olacak. Umarım orada denememe izin verirler.

Özellikle FG Digital'ı ve AZBOX'ı deneyeceğim orada, teşke deneyip satın alabiliyor olsak hemen fuarda

Mesut Bey, cihaz hakkında izlenimlerinizi paylaşırsanız memnun oluruz.
  • ilk etapta lütfen CCcam desteğini ögrenirseniz sevinirim. İlk etapta önemli olan sharing desteği
    Ayrıca kanal geçiş hızları, ısınma durumuda önemli

Ayrıca imaj , plugin, yazılım destekleride önemli..MKV si, divx i çok muhim degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 8 Ekim 2009; 10:39:58 >
  • fuara gidenlerden ürünler hakkında bilgileri merakla bekliyoruz
  • Chipine bakılırsa CCcam client olarak çalışabilir.. KAnal geçişi çok hızlı..

diğer bilgileri Cumartesi fuarda detaylı inceledikten sonra paylaşacağım..
  • Fuarda bu aleti gören varmı ? Biraz bilgi lütfen. Fiyat ne olacak ?
  • bende bugün fuara gidicem öğrendiklerimi buradan paylaşırım
  • Cihaz Fuarda Sergilendi... Azbox ve Popcornun gölgesinde kalsada özelik ve fiyat bakımından güzel cihaz..
    MKV destekleyebilen Linux tabanlı bir cihaz Kasım ayı ortalarında piyasada olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonlightxx

Cihaz Fuarda Sergilendi... Azbox ve Popcornun gölgesinde kalsada özelik ve fiyat bakımından güzel cihaz..
    MKV destekleyebilen Linux tabanlı bir cihaz Kasım ayı ortalarında piyasada olacak..

Usta bu mudur yani !?

Yav allah rızası için bir inceleme, test makalesi lütfen... Şöyle cihazın menü resimleri v.s. görünen bir anlatım...
  • fiyatına 400 euro gibi birşey düşünüyorlarmışki beni aşar...WD HD media player olmasa belki bir nebze sineye çekerdim
  • Usta 400 euro olan AZbox fiyatı bu fg star diye geçen 250 usd olacak dediler fg digital yetkilileri
  • dahili wireless'ı olan, hdmi çıkışlı olan, mkv dahil tüm medyaları oynatan ve dreambox gibi sorunsuz server yükleyip izleyebileceğim bir Azbox'u 400 euro'ya şimdi satsınlar teşke hemen 1 tane alırım.
  • Kaynadı arada benim mesajım!...

Neyi tartışıyoruz! Ortada FAQ ve benzeri hiç bir bilgi yok, habire sanal görüşler üretiyoruz.

Ya şu cihazın adam gibi bir tanıtımı yapılsa da, fikir sahibi olduktan sonra görüş bildirsek olmaz mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.