Şimdi Ara

Fiat 500 Nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ne servis ne de fiattan alamadım malesef.
    Bu konuyla ilgili başvurumun cevabını olarak yazılı istedim ama verilen cevap "yazılı veremeyiz, biz sadece konuşarak iletişime geçeriz" oldu. "size faks göndersem, yazılı başvuru yapsam? " dedim, "olmaz, yine telefonla cevap veririz" dediler; "olur mu öyle şey hiç" dedim, "olur" dediler. "peki, telefonu açmazsam? " dedim, "ulaşılamadı diye not düşeriz ama yine de yazılı yanıt vermeyiz" dediler... .
    Yaşadığım diyaloglar aynen böyle. Şaka gibi. Karşınızda köklü bir firmamı var yoksa kebapçıyı mı aradınız belli değil. Böyle rezalet görmedim ben.
  • Hiç kullanmadım ama bence dünyanın en şık arabası..Her gördüğümde bayılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiat500

Bende 1.2 69hp lounge var..kırmızı renk. çok severek almıştım, ama son birkaç haftadır sinir küpü oldum resmen bu araba yüzünden.
    Umarım almamışsınızdır.
    Birkaç hafta önce yolcu airbag kısmı şişti ve çatladı. Kronikmiş, üretim hatası, puntolarda felan sık görülmesine rağmen fiat500 de görülmesi servisi bile şaşırttı. Fiata başvuru yapıldı vs.. Sonuç; "sizin hatanız değil, kusurunuz da yok, çok haklısınız ama tamamını ödemiyoruz, şirket politikası" dediler. Şaka gibi. Üstelik ben birde bu arabanın sıfırını almayı düşünüyordum tekrar. Resmen rezalet bir süreç yaşatıyorlar insana. Arabadan soğudum, binesim gelmiyor artık.. Oyüzden hiç tavsiye etmem. Gidin corsa alın, fiesta alın, polo alın, aynı segment sonuçta, ama okadar para verip fiata bulaşmayın derim.
    Daha detaylı soracağınız birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Corsa fiesta vs ile aynı segment değil. Aynı segment olan punto.

500 ise i10 , ford ka,Opel adam gibi araçlarla aynı segmentte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 9 Ağustos 2017; 16:16:44 >

• Fiat500 F kullanıcısına yanıt
    Sonuç ne oldu çok merak ettim.

• 1.4 punto kullanıyordum. Airbag çatlaması onda da vardı ama ben hiç yaptırmakla uğraşmadım. Servisin tavrını bildiğim için sinirlerimi yıpratmak istemedim. Öyle sattım aracı. Bir daha fiat mı tövbe.. hiç arabaya binmem daha iyi , motor iyi sorunsuz, şehir içi yakıt az tüketir. Şehır dışı 4 kişi , yüklü bagajla da seyahat ettik. Gidiyor işte , 1.4 motor nasıl gidiyorsa öyle. Diğer her şeyi kalitesiz, hele o far, gündüz farı yok mu ? Lanet olsun , ben değiştirmekten bıktım onlar patlamaktan bıkmadı. Yalıtım berbat , yol sesi, motor sesi me ararsan var. Benim aracımda 60km den hız düştükçe 20km ye kadar gelen bir uğultu sesi vardı. Poryadan geliyor diye ön iki teker rulmanını değiştirdim, 500 tl masraf ettim. Ses azalmadı bile . Denge mi bozan araçtır kendisi.
    kia ceed 1.6 diZele geçtim, rahatladım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.