Bildirim
FİAT 500C NASIL BİLİRSİNİZ ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kızınıza mı alacaksınız? -
2 ay önce aldık. 1.4 100 HP Lounge Dulaogic.
Yakıt tüketimi şehiriçi 7 lt civarı, şanzıman gayet iyi 1'den 2'ye geçişte bir yığılma mevcut onun dışında sıkıntı yok sport modda kullanılırsa bu sıkıntı ortadan kalkıyor. Tentesi çok kullanışlı deneme amaçlı bir kaç kez kullandık gayet güzel çalışıyor. Sıkıntı yaşayan kullanıcı yorumu duymadım.
Çok şekil güzel özel bir araç araca 2. el değeri veya sıradan bakmıyor aynı zamanda keyif almak istiyorsanız güzel bir seçim biz pişman olmadık. Zaten bu aracın muadili 2 araç var Beetle ve Mini Cooper bu araç dışında alınabilecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencn17 -- 16 Mart 2015; 14:13:59 > -
Hayır kendim için kızım daha doğmadı
Size ne kadara geldi hocam araba ? Birde aracın beygiri az gibi geliyor bana bayırlarda falan iki kişiyle bayılma olur mu aracın çekişi nasıl ? Birde tenteyi yolda süratle giderken açabilir miyiz bunu merak ediyorum ? -
Birde internet sitesinde 1.4 motor gözükmüyor siz özel mi getirdiniz ? -
Sıfır sadece 1.2 otomatik var. 1.2 istemiyorduk özellikle 1.4 baktığımız için sıfır yerine temiz 2. el dek getirip aldık.
1.2 motoru test sürüşünde çok sıkıntılı gelmedi ama kesin sorun yaşamazsınız diyemiyorum. 1.4 olan sport modda özellikle oldukça performanslı bir araç ve kullanımı oldukça kolaylaştırıyor.
Benim tavsiyem 2. el 1.4 olanlara yönelmeniz bu aracın zaten kullanıcı kitlesi belli olduğundan çok sıkıntı yaşamazsınız.
Bildiğim kadarı ile sorularınızı yanıtlamaya çalışırım.
Not: 0.9 turbo 105 hp'lik versiyonu var ülkemize geliyor diye biliyorum. Bu motor versiyonu sorabilirsiniz. Yakıt, vergi ve performans olarak çok daha iyi bir seçenek olacağını düşünüyorum.
Ancak bu motor Sport donanımda geliyor olabilir sport donanım için 60-65 bin tl civarını gözden çıkarmanız gerekebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencn17 -- 16 Mart 2015; 15:28:41 >
-
Güzel yerlerde yaşıyorsanız, garaj da varsa eğlencelidir. Bir de yeni Citroen C1 var böyle.quote:
Orijinalden alıntı: bencn17
Sıfır sadece 1.2 otomatik var. 1.2 istemiyorduk özellikle 1.4 baktığımız için sıfır yerine temiz 2. el dek getirip aldık.
1.2 motoru test sürüşünde çok sıkıntılı gelmedi ama kesin sorun yaşamazsınız diyemiyorum. 1.4 olan sport modda özellikle oldukça performanslı bir araç ve kullanımı oldukça kolaylaştırıyor.
Benim tavsiyem 2. el 1.4 olanlara yönelmeniz bu aracın zaten kullanıcı kitlesi belli olduğundan çok sıkıntı yaşamazsınız.
Bildiğim kadarı ile sorularınızı yanıtlamaya çalışırım.
Not: 0.9 turbo 105 hp'lik versiyonu var ülkemize geliyor diye biliyorum. Bu motor versiyonu sorabilirsiniz. Yakıt, vergi ve performans olarak çok daha iyi bir seçenek olacağını düşünüyorum.
Ancak bu motor Sport donanımda geliyor olabilir sport donanım için 60-65 bin tl civarını gözden çıkarmanız gerekebilir.
Biz alırken kampanyası vardı, 500 fiyatına 500C veriyorlardı ama tecih etmemiştim. Şehirde çok gürültü alıyor, bir de daha önemlisi garajım yoktu. Bizimkiler çok istemesine rağmen açılır 'sunroof'a da cesaret edemedim, uzun vadede Fiat'a böyle detaylarda güvenmiyorum açıkçası. Ama garaj varsa sorun etmem. Garaj öenmli, çok öenmli garaj:) Tekstil tavana kar yağsa, -5°C görse bir kaç gün, dikişleri yerinden oynar.
1.2 motorla ~30km ortalama hızla İstanbul ikliminde 5~6 arası harcıyorum 100 km.de. 1.2 sıradan ama sessiz, pürüzsüz motor. Performans bakımından sadece yeterli, insanı hız limitlerine uymaya teşvik ediyor.
Tek şikayetim süspansiyon, bizim helezon yollar için çok iyi ama biraz fazla hızlı deforme oluyor.
-
Ben Hanıma aldım arada sırada bende kullanıyorum tam anlamıyla bayan aracı başka türlü bir açıklama getiremiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Karbon 12
Güzel yerlerde yaşıyorsanız, garaj da varsa eğlencelidir. Bir de yeni Citroen C1 var böyle.
Biz alırken kampanyası vardı, 500 fiyatına 500C veriyorlardı ama tecih etmemiştim. Şehirde çok gürültü alıyor, bir de daha önemlisi garajım yoktu. Bizimkiler çok istemesine rağmen açılır 'sunroof'a da cesaret edemedim, uzun vadede Fiat'a böyle detaylarda güvenmiyorum açıkçası. Ama garaj varsa sorun etmem. Garaj öenmli, çok öenmli garaj:) Tekstil tavana kar yağsa, -5°C görse bir kaç gün, dikişleri yerinden oynar.
1.2 motorla ~30km ortalama hızla İstanbul ikliminde 5~6 arası harcıyorum 100 km.de. 1.2 sıradan ama sessiz, pürüzsüz motor. Performans bakımından sadece yeterli, insanı hız limitlerine uymaya teşvik ediyor.
Tek şikayetim süspansiyon, bizim helezon yollar için çok iyi ama biraz fazla hızlı deforme oluyor.
Alıntıları Göster
-
1.4 100hp manuel inci beyazı 0 km araç düşünürseniz yardımcı olurum. -
Şuan aklımda hiç soru yok hocam eğer sizin araç hakkında söylemek istediğiniz varsa seve seve dinlerim. -
Isıtmalı garajımız var hocam evden direk inebiliyoruz arabaya bebek gibi bakabilirim yani Burada trafikte yok deniz kenarında bir sahil kasabasındayız. Böyle bir araç bakıyorum tam bizim burası için uygun bir araç. Araçta aradığım kriter bana sorun çıkarmasın bakım masrafları pahalı olmasın sorunsuz olsun. New beetlelara baktım dsg canlı bomba deniyor mini cooperlara baktım bmw çatısı altında bakımları pahalıya parçası pahalıya gelir. 500 çok sempatik geliyor ve en içime sinen doğrusu.
Edit: Birde 500C'yi tercih etmemin en önemli sebeplerimden bir tanesi de cabrio olması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neeceeeeeep ▲ -- 16 Mart 2015; 23:35:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Maka1916
Ben Hanıma aldım arada sırada bende kullanıyorum tam anlamıyla bayan aracı başka türlü bir açıklama getiremiyorum.
Size ne kadar geldi araç ? Sorun olmazsa paylaşır mısınız ? Araçtan memnun musunuz ? Benim için kullanıcıların fikri çok önemli. Şimdiden teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: raamiz
1.4 100hp manuel inci beyazı 0 km araç düşünürseniz yardımcı olurum.
Maalesef manuel düşünmüyorum ama otomatik bulabilirseniz aynı motor şanzımanla sizinle alışveriş yapabiliriz ? -
Güzel seçim, çok keyifli araç, kullanma şansım olmadı ama seyahat ettim.quote:
Orijinalden alıntı: Neeceeeeeep ▲quote:
Orijinalden alıntı: raamiz
1.4 100hp manuel inci beyazı 0 km araç düşünürseniz yardımcı olurum.
Maalesef manuel düşünmüyorum ama otomatik bulabilirseniz aynı motor şanzımanla sizinle alışveriş yapabiliriz ?
Alıntıları Göster
Motor FIAT'ın yıllardır kullandığı 1.4 FIRE ile aynı motor. Benim aracımda da o motor var, motordan yana kafanız rahat olsun, bir sıkıntı yaşamazsınız. Düşündürücü tek unsur Dualogic olabilir. Onun dışında, kapalı garajınız da olduğuna göre doğru tercih.
-
quote:
Orijinalden alıntı: powermoon
Güzel seçim, çok keyifli araç, kullanma şansım olmadı ama seyahat ettim.
Motor FIAT'ın yıllardır kullandığı 1.4 FIRE ile aynı motor. Benim aracımda da o motor var, motordan yana kafanız rahat olsun, bir sıkıntı yaşamazsınız. Düşündürücü tek unsur Dualogic olabilir. Onun dışında, kapalı garajınız da olduğuna göre doğru tercih.
Sıfır almayı düşünüyordum belki bayiden özel olarak 1.4 motor getirtebiliriz öyle bir imkanımız olursa ama öyle bir şansımız olmazsa 1.2 motor 69 hp seçenek kalıyor. Kafamdaki tek soru 1.2 motor. Araç ne kadar ufak olsa da benim kafamda soru işaretleri oluşturuyor. Birde 0.9 twinair 105 hp motorlu seçenekte var ama ne kadar doğru olur bunu seçmek bilemedim. -
Şöyle bir inceleme yazısı yazmıştım. Belki yardımcı olur.
http://forum.donanimhaber.com/m_94767229/f_//tm.htm#94767229 -
Çok tatlı bir araçquote:
Orijinalden alıntı: Hamdi0555
Şöyle bir inceleme yazısı yazmıştım. Belki yardımcı olur.
http://forum.donanimhaber.com/m_94767229/f_//tm.htm#94767229 -
onun abisi olan fiat bis bence daha iyi olur, 20'de biri fiyatına alınabilir. Veya onun büyük babası olan eski 500'ler daha tatlıquote:
Orijinalden alıntı: Nulla Poena Sine Lege
Çok tatlı bir araç
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Neeceeeeeep ▲
quote:
Orijinalden alıntı: Maka1916
Ben Hanıma aldım arada sırada bende kullanıyorum tam anlamıyla bayan aracı başka türlü bir açıklama getiremiyorum.
Size ne kadar geldi araç ? Sorun olmazsa paylaşır mısınız ? Araçtan memnun musunuz ? Benim için kullanıcıların fikri çok önemli. Şimdiden teşekkürler.
54000 tl geldi hanım memnun ben çok kullanmadığım için yorum yapmak istemiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Neeceeeeeep ▲
Isıtmalı garajımız var hocam evden direk inebiliyoruz arabaya bebek gibi bakabilirim yani Burada trafikte yok deniz kenarında bir sahil kasabasındayız. Böyle bir araç bakıyorum tam bizim burası için uygun bir araç. Araçta aradığım kriter bana sorun çıkarmasın bakım masrafları pahalı olmasın sorunsuz olsun. New beetlelara baktım dsg canlı bomba deniyor mini cooperlara baktım bmw çatısı altında bakımları pahalıya parçası pahalıya gelir. 500 çok sempatik geliyor ve en içime sinen doğrusu.
Edit: Birde 500C'yi tercih etmemin en önemli sebeplerimden bir tanesi de cabrio olması.
5 dakika dusunmem alirim bu durumda. Ha bir de arka koltuga ihtiyaciniz yoksa tabi.
Benzer içerikler
- arceo jant yorum
- mitsubishi carisma en çok tutulan modeli
- opel astra 1.7 dizel kullanıcı yorumları
- toyota auris paket sıralaması
- aracımın modelini nasıl öğrenirim
- byd han
- golf 7.5 ne zaman çıktı
- byd 2025
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X