Şimdi Ara

Fiat Aegea vs 2.nci el Golf 6 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

üzerinde fiat ve vw logosu olan araç alınmaz

Düne kadar vw ye ilahi bi marka muamelesi yapiyodun. Araç değiştirince fikirde değiştirdiğine gore, dediklerini pek dikkate almamak gerek.

bu dediklerini KANITLAYABİLİR MİSİNİZ ? lütfen açıkça söylüyorum hayatınızın en büyük sallamasyonunu yaptınız hadi KANITLAYIN bana bu yazdıklarınızı? ben oldum olası bu iki markayı sevmedim insanları sömürü olarak görüyorlar bunu her zaman söyledim vede arkasındayım söylediklerimin. sizide bu konuda davet ediyorum söylediklerinizin arkasında olun ve KANITLAYIN. ve ben ne zaman araç değiştirdim ? bmw dışında araç almadım kullanmadım ! HADİ BENİ BAŞKASINA ANLATIRSIN YALAN SÖYLEYEREKDE BENİ BANA YALAN SÖYLEYEREK NASIL ANLATABİLİYORSUN ?

15 saat geçti yazdığını hala neden ispatlamadın siteden özelliklede baktım 2-3 saat kadar çevrimiçi kaldın hadi ispatlasana yazdığını sallamak yalan söylemek birilerini karalamaya çalışmak size ne kazandırıyor ? bu kadar basit insansınız hala ispatlayamıyorsunuz yazdıklarınızı oksijen israfı başka bişey değilsiniz

Ne anlatıyon kardeşim. İşten yeni geldim. Şimdi gordum yazdıklarını. Vw fani adamdin. Değiştiysen benim ne suçum var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

üzerinde fiat ve vw logosu olan araç alınmaz

Düne kadar vw ye ilahi bi marka muamelesi yapiyodun. Araç değiştirince fikirde değiştirdiğine gore, dediklerini pek dikkate almamak gerek.

bu dediklerini KANITLAYABİLİR MİSİNİZ ? lütfen açıkça söylüyorum hayatınızın en büyük sallamasyonunu yaptınız hadi KANITLAYIN bana bu yazdıklarınızı? ben oldum olası bu iki markayı sevmedim insanları sömürü olarak görüyorlar bunu her zaman söyledim vede arkasındayım söylediklerimin. sizide bu konuda davet ediyorum söylediklerinizin arkasında olun ve KANITLAYIN. ve ben ne zaman araç değiştirdim ? bmw dışında araç almadım kullanmadım ! HADİ BENİ BAŞKASINA ANLATIRSIN YALAN SÖYLEYEREKDE BENİ BANA YALAN SÖYLEYEREK NASIL ANLATABİLİYORSUN ?

15 saat geçti yazdığını hala neden ispatlamadın siteden özelliklede baktım 2-3 saat kadar çevrimiçi kaldın hadi ispatlasana yazdığını sallamak yalan söylemek birilerini karalamaya çalışmak size ne kazandırıyor ? bu kadar basit insansınız hala ispatlayamıyorsunuz yazdıklarınızı oksijen israfı başka bişey değilsiniz

Ne anlatıyon kardeşim. İşten yeni geldim. Şimdi gordum yazdıklarını. Vw fani adamdin. Değiştiysen benim ne suçum var.

ben hayatımda bir kez bile vw sevdiğimi söylemedim bırak fanlığını. bence sorunların var senin ispata beklediğim bir mesajım var ilk önce kendini yalan söylemediğine iftira atmadığına ispatla sonra gel benle muhatap ol

• Sansi Salvo kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun bende olsam yerinizde aynısını yapardım, ne zaman teslim edilecekmiş belli mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FerrOfficial

1.4 tsi 122 hp higline mauel golf al rahat et, sunrofflu navigasyonlu hatta bi-xenonlu bulabilirsen tanindan yenmez

Tabi tabi donanım süper şehir içi'de yaksın 11-12 litre istasyondan çıkamamanın tadından yenmez.
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    Daha sipariş etmedik bu ay sonuna kadar fikrimizi vermemiz lazım indirimden yararlanmak için
  • 1.90 boyum var benim bile kafam bırak çarpmayı değmiyor bile tavana, kötülemek adına bu kadar kasmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

1.90 boyum var benim bile kafam bırak çarpmayı değmiyor bile tavana, kötülemek adına bu kadar kasmayın.

linea'da kafanın tavana çarpmaması için ya şoför koltuğunda oturacaksın, yükseklik ayarıyla indireceksin, ya da yan koltuktaysan koltuğu epeyce bir yatıracaksın. arkada 1.83 boyumla mümkün değil oturamadım. bugün fiat ege'yi de denedim. malesef arka koltukta aynen linea'nın durumu var. mevcut arabam stilo ve stilo'nun tavanı ege'den iyi.
  • ben doğrusu ege'yi görünce hayalkırıklığına uğradım. kesinlikle stilo ve bravo'dan kötü. ben bravo'dan bir tık ileri bir araba beklerken türkiye'ye uydurulmuş bir kalite gördüm. eğer avrupada'da aynı kalitede çıkarsa işi zor. bugün hem golf'e baktım hem de ege'ye ve benzinli olmasına rağmen golf'de karar kıldım. ege'nin tek güzel yanı motoru. gerisi hikaye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

quote:

1.4 tsi 122 hp higline mauel golf al rahat et, sunrofflu navigasyonlu hatta bi-xenonlu bulabilirsen tanindan yenmez

Tabi tabi donanım süper şehir içi'de yaksın 11-12 litre istasyondan çıkamamanın tadından yenmez.

napıyorsun sen arkadaş? benim 2005 model 1.6 stilo o kadar yakmıyor. istanbul trafiğinde 8-9 litre ortalaması. çok yoğun olduğunda 10-11'e çıkıyor. istanbul'da çok yoğun dediğim akşam iş saatlerinde cevizlibağ-merter arası veya boğaza giriş trafiği. öyle bir trafik türkiye'de hiçbir yerde olmaz. golf'ün 11-12 yakması mümkün değil deli gibi sürmedikten sonra. ben bugün ege'yi gördükten sonra kararımı verdim şahsen 1.4 golf siparişi veriyorum. kalite farkı çok fazla. bu sefer de dizel alamıyorum malesef ama napalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

1.90 boyum var benim bile kafam bırak çarpmayı değmiyor bile tavana, kötülemek adına bu kadar kasmayın.

linea'da kafanın tavana çarpmaması için ya şoför koltuğunda oturacaksın, yükseklik ayarıyla indireceksin, ya da yan koltuktaysan koltuğu epeyce bir yatıracaksın. arkada 1.83 boyumla mümkün değil oturamadım. bugün fiat ege'yi de denedim. malesef arka koltukta aynen linea'nın durumu var. mevcut arabam stilo ve stilo'nun tavanı ege'den iyi.

Valla her koltuğunda oturdum hiçbirinde yaşamadım o dediğini hocam. Ama accent blue da yaşadım mesela arka kısımda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Valla her koltuğunda oturdum hiçbirinde yaşamadım o dediğini hocam. Ama accent blue da yaşadım mesela arka kısımda.

kusura bakma da sen o zaman boyunu bir daha ölçtür diyecem. ben 1.83 boyla arka koltukta nasıl duracağımı şaşırdım. baya bir eğildim. mümkünatı yok. ege'de bile öyle malesef. zaten bu yüzden sedanları pek sevmiyorum. genelde hb araçlarda bu sorun olmuyor.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    egede ben 1.74 boyla arka koltuğa oturdum saçlarım deyiyordu tavana. ancak tabi normal yayılır pozisyonda değil dik ve biraz sıkılı pozisyonda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sansi Salvo

egede ben 1.74 boyla arka koltuğa oturdum saçlarım deyiyordu tavana. ancak tabi normal yayılır pozisyonda değil dik ve biraz sıkılı pozisyonda

e yani. 1.90 boylu birinin arka koltukta sorun yaşamayacağı otomobil çooook zor...
  • Adam performans ve kalite olarak demiş. Yani bu iki kritere göre karşılaştırın demiş sıfır-ikinci el bakımından karşılaştırma yapmış herkes.
    Performans olarak eşit bile olsa kalite olarak golf 10 üzerinden 8 bile alsa Agea 10 üzerinden 2 alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

quote:

2012 model 1.4 manuel vites arabamı servisten çıkmıcak?

• Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    1.4 tsi 140lık golf mk5'im var eski teknoloji olmasına rağmen Ankarada 8 litre yakıyor ş.içi. Burada 122lik yeni teknoloji nasıl 11-12 yakacak ispat lütfen.

• golf temiz ise golf alırdım. ama yukarıda bahsedildiği gibi 50 ege ağaya verinceye kadar, gider astra alırım daha iyi.
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Hocam 50 verilmeyecek 46.500 filan.
  • sonuçta 46,5 a alacağın c sınıfı yerli bir araç da iyidir.
  • Golf 6 manuel herhalde değil mi? Fazla km yapılmayacaksa temiz Golf iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.