Şimdi Ara

Fiat Albea 1.3 Multijet Son Hız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
20.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne güzel :) Gördüğü 200 km/h ama kadran hatasından haberi var mı? Yoksa GPS ile mi kontrol etti hızını? Ayrıca idam sehpasına çıkmış. Ama tekmeyi vurmamış kimse.:) Aferim ona.
  • Bizim burada 180km hızı gördüğünü söyleyen bir taksicimiz var.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evo9

düz yolda 160 ta kesilir o araç.

istemeden sahit olduğum albea hız denemesi Ankara Havalimanına varmadan son düzlükte

Fiat Albea 1.3 Multijet Son Hız
  • quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Bizim burada 180km hızı gördüğünü söyleyen bir taksicimiz var.....

görse ne olurmuş ki. ölümle dans ediyo haberi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperenkara

quote:

istemeden sahit olduğum albea hız denemesi Ankara Havalimanına varmadan son düzlükte

ankara'yı bilmiyorum, bu aracın düz yolda 200 yapması mümkün değil.

• Neo apaci fiyen kufur edenler rezil diyenler nerde piyasada yok aynilarini biz albeadan on kat guvenli ticariyle yapinca agzina geleni sayanlar nerede ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millette ne cesaret var anlamıyorum ya. Albea ile sadece bir defa acelem var diye otobanda 130 yaptım. Yemin ediyorum tövbe dedim. Arabanın kıçı başı ayrı oynuyor. Sadece anlık bir direksiyon hareketi ile kaza kesinlikle kaçınılmaz.

Hani şu 200 220 bastım diyen tipler için tek dileğim, küçük bir kaza ile küçük bir yara almaları. O ölüm korkusunu, acıyı bir hissedin yeter. Bundan daha iyi bir ders olmaz.
  • 1.3 multijet palio ile bende bu hıza ulaşmıştım ama arabanın ibresi en az 40km fazla gösteriyor navigasyonda ki hızım 150-155 arasında idi
  • Basılır, neden basılmasın? 200 yaparmı tartışılır ama araba bakımlıysa, kullanan da arabayı tanıyıp hakimiyeti iyiyse ve yolda müsait ise basılır. Benimde 140 üstüne çıkmışlığım olur. Hatta 180 çizgisine dayadığım olmuştur. Ama en fazla 30 saniye giderim öyle. Ama yolda bir tek ben varsam, kimseler yoksa giderim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Neo apaci fiyen kufur edenler rezil diyenler nerde piyasada yok aynilarini biz albeadan on kat guvenli ticariyle yapinca agzina geleni sayanlar nerede ?

Ne yani şimdi sen haklı mı oluyorsun?Bakın başkası güvensiz albeasıyla 200 basıyor o zaman ben 10 kat güvenli(!) ticari ile makas atıp hız yapabilirim o zaman dimi. Hay senin mantığını.
  • quote:

quote:

İstemeden sürücü koltuğunda şahit oldunuz heralde

• Bir kere düz yolda 4000 devirden sonra tıkanır.max gücünü vermiştir çünkü...

Yani araba 2000 devirde kaçla gidiyorsa 2 katını alın.max o kadar görür o yüzden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

5000 devir -200 km/h- FIAT albea

Nasıl Yani ?

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfg945671

quote:

quote:

Nasıl Yani ?

hızı geçte yakıt bitmek üzere

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfg945671

quote:

quote:

Nasıl Yani ?

hızı geçtimde yakıt bitmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharkemre -- 12 Kasım 2012; 21:08:44 >

• Bir önceki aracım, 2004 model Multijet Albea idi. Adana-Mersin otobanında, Antalya'ya dönerken ve yolda kimseler yokken aracı bir deneyeyim dedim. Düz yolda 170'e kadar çıktım. Bassam dahada gidecekti bu arada, ama güven vermediğinden bu noktadan sonra gaz pedalından ayağımı çekmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

quote:

Neo apaci fiyen kufur edenler rezil diyenler nerde piyasada yok aynilarini biz albeadan on kat guvenli ticariyle yapinca agzina geleni sayanlar nerede ?

Ne yani şimdi sen haklı mı oluyorsun?Bakın başkası güvensiz albeasıyla 200 basıyor o zaman ben 10 kat güvenli(!) ticari ile makas atıp hız yapabilirim o zaman dimi. Hay senin mantığını.

Aksine ben nekadar haksizsam buda haksiz bizi elestirenlerin dili neresine kacri bu adama karsi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

quote:

Aksine ben nekadar haksizsam buda haksiz bizi elestirenlerin dili neresine kacri bu adama karsi ?

AZİZ KANCAR haklı. Şu hareketi bir KANGOO veya CADDY yada DOBLO yapsa veya FIARINO yapsa neler derdiniz. Mesela dün biri konu açmış. Sol şeritte önüme geçip FIARINO önüme geçip fren yaptı yavaşlattı beni diye. Hani 250 m. kala yavaşlamaya başlayan adamın arkasında ki FIARINO'ya demediğini bırakmadı forum ahalisi. Neden? Çünkü ticari araba. Gerçi Albea'ya da saydıran var ama çok çok az. Ama emin olun şu olayı bir CIVIC yada JETTA yapsaydı, az bile basmış daha da giderdi derdiniz bundan eminim.

96 - 97 yıllarında Kartal otobanında şirket arabası olsan 1993 TEMPRA SX ile 198 km/h hıza çıkmıştım. Gösterge dijitaldi ve 198'i gördüm en son. O zamanlar ki arabam 1990 model siyah Şahinimle de 180'i gördüğüm olurdu. Şimdi ki arabamla daha 29 Ekim günü gördüm 180'i. Hatta 180'i bir mm. geçtim. Fotoğrafım bile var, çekmiştim. Ama nerede yapıyorum? Kimsenin olmadığı, sadece benim olduğum ve basmaya müsait TEM otoyolunda. Basınca basılır, ama ben 30 saniye gidiyorum. Zaten daha fazlasını gidemem. Giderim de geri dönemem ama.

• esenboğa'ya varmadan son düzlükte albea 200km/H

borusan'ın test güzergahı, alın bir 320d basın bakalım 200'ü geçebilecekmisiniz? 320d ile görürsünüz 220-230 ama girişteki nizamiyeye girme şansınız artar baya.
  • arkadaşalr albea dızel var bende asırı bır sekılde sıyah duman var ve cekıs dusuktur ozellıkle yokuslarda cekıs dusuk bunun nedenı nedır cevap atarsanız sevınırım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.