elx ise 13 iyi fiyat ama sx ise 11den fazla vermem ben olsam bide kaza boya durumu nedir ?
araçta boya falan yok beyler temiz yani.atiker lpg var.ses yalıtımı mevcut.sehiriçi 140 dışı ise 125 civarı yakıyomuş.
pazarlıkla aracı kaça bırakacak gibi görünüyor?
son 13000 baba.dahada inmiyo.sence ne yapayım.yarın kesin yanıtımı vericem kişiye.
quote:
Orijinalden alıntı: efekaan2009
son 13000 baba.dahada inmiyo.sence ne yapayım.yarın kesin yanıtımı vericem kişiye.
öncelikle sxmi elx mi onu kesin öğren ayrıca bir araçtaki ses sistemi çelik jant gibi şeylere aldanmamak lazım ayrıca ben olsam biraz daha araştırırım.
kardeş elx modeli bu kesin.km si orjinal.peki ne bakayım bari fikir verin.bu fiyata ne bakayım.çok araç baktım.varmı bildiğiniz bişey???
quote:
Orijinalden alıntı: efekaan2009
kardeş elx modeli bu kesin.km si orjinal.peki ne bakayım bari fikir verin.bu fiyata ne bakayım.çok araç baktım.varmı bildiğiniz bişey???
dediğin aracı baktım kardeş.aracta pazarlık payı yok.ayrıca aracı 3 hafta sonra satacağını söledi.araç güzel ama lpg yok maalesef.lpg 1000 tl modelide 2000 model.bilmiyorum ne yapıcam
Bence Brava değil de Marea alırsan satarken daha kolay olur..
Bu aracın SX olduğu bariz belli arkadaşlar. sis farı yok, yolcu hava yastığı yok, kapı kolları siyah. Ama adam ilanda yolcu hava yastığı var olarak işaretlemiş. Pek güven vermiyor. Belki ABS bile yoktur da var olarak işaretlemiştir. 13bin verip ABS+çift hava yastığı+klima lı bir brava almalısın. Ben yaklaşık 6 ay önce 2002 model LPGli brava (ELX) mı 13 bine sattım. sadece ABS yoktu.
3 yıl boyunca brava kullanmış birisi olarak, aracın sürüşünün çok keyifli ve konforlu olduğunu söyleyebilirim. elx donanımda arkadaşların dediği gibi çift airbag klima abs ve gövde rengi kapı kolları mevcuttur ancak 4 cam otomatik değildir iki cam otomatiktir. hızlanması çok iyidir sarsıntıyı çok hissettirmez özellike arkada oturan için en konforlu yolculukları sunar o paraya.. arka diz mesafesi ve bagaj hacmi oldukça iyidir. eksi yönleri ise :
arabaya lpg taktırmamış benzinli kullanan sahiplerini inanılmaz üzer.. (tek satış nedenimdir fazla yakması) ayrıca yol tutuşları bana pek güven vermiyordu.. rüzgarda fazlaca savrulduğunu ve keskin virajlarda fazla yattığını düşünüyorum.. ha hakimiyeti hiç kaybettin mi derseniz etmedim, sınırlarını bilmiyorum dolayısıyla yol tutuş konusunda..
sağlamlık konusunda ise kararsızım, iç malzeme kalitesi oldukça iyidir ancak beni ecu arızası yüzünden tatilde yolda bırakmıştı.. ha ecu arızasını sadece brava değil passat da yapıyor, kronik ve belirleyici bir şey değil bu yüzden satın alırken..
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.kafamda bravayı garantiledim zaten.benim anlamadığım şu arkadaşlar.aracın sahibiyle konuştum araçta abs var.elx diyor.herşey var yani ama ruhsatta sx yazıyomuş.kafam allak bullak oldu.aslında biraz daha para olsaydı şu aracı düşünüyodum. http://www.sahibinden.com/coook_temiz_harika_bir_86_000_de_2001_fiat_brava_elx-47WQQaXQQ17982778WQQpXQQdisplayitem araç gerçekten tam benlik.fiyatına gelince son 14500 olur diyor.