Şimdi Ara

Fiat BRAVA sahipleri ve hayranları kulübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
7.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    yok yanmadı hocam maşallah şu an deneme yapıyorum bakalım 3000 devirde kullanıp ne kadar yaktığını hesaplıycam burayada yazarım
  • smhasan42 kullanıcısına yanıt
    performansınıda şöle ölçtüm 2. viteste lpgde 80 yapıyordu şimdi 90 yapıyorum öle düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: smhasan42

yok yanmadı hocam maşallah şu an deneme yapıyorum bakalım 3000 devirde kullanıp ne kadar yaktığını hesaplıycam burayada yazarım

Bende LPG ayarına götüreceğim aldığımdan beri hiç götürmedim LPG ciye bir baktırayım ayarları nasıl diye.
    hocam italyan kiti varsa gaz ayarı bi defa yetiyor benim eski araba lovato vardı 2-3 defa götürdüm öle gaz ayarına ama hiç bozulmamıştı
  • quote:

hocam italyan kiti varsa gaz ayarı bi defa yetiyor benim eski araba lovato vardı 2-3 defa götürdüm öle gaz ayarına ama hiç bozulmamıştı

Bir kontrol ettirmeyi düşünüyorum hiç göstermedim aldığımdan beri.Sistemi genel bir kontol yani.Hortumlarda bizim görmediğimiz yerlerde eskime yıpranma var mı varsa değişim gibi vs.
  • Navitech PX 406 navigasyon cihazını yeni aldım adres girmek istiyorum evde fakat genellikle cadde bilgisine ulaşamıyorum böyle olunca da navigasyona adres giremiyorum ancak internet üzerinden google haritasından bulup girebiliyorum.Bu cihazı daha pratik nasıl kullanabilirim?İlk defa navigasyon cihazı kullanıyorum.
    hocam kullandığı programla alakalı sygic diye program var navigasyondaki orjinal programı silip onu yüklersen rahat edersin bendede sygic yüklü kullanımı çok rahat ve full türkçe
  • quote:

hocam kullandığı programla alakalı sygic diye program var navigasyondaki orjinal programı silip onu yüklersen rahat edersin bendede sygic yüklü kullanımı çok rahat ve full türkçe

Hocam cihazın kullanıcılarının olduğu foruma yazdım güncelleme yapmam gerektiği iletildi bende cihazı yükledim olumlu yönde değişti fakat araçla yarın test etmeyi düşünüyorum.
    olabilir evet güncellemede çare olabilir eğer olmassa dediğim gibi yap sen hocam sygic programı güzel bak birde geçen demiştim ya 80 tl gaz 280 km gitti
    bu arada yeni jantlar nasıl olmuş hocam beğenmeyenler varda :)
     Fiat BRAVA sahipleri ve hayranları kulübü
  • quote:

bu arada yeni jantlar nasıl olmuş hocam beğenmeyenler varda :)
     Fiat BRAVA sahipleri ve hayranları kulübü

Önceki resimdeki jantlar daha çok yakışmış tabi zevkler farklıdır beğeniyorsanız kullanın.Eski jantları ne yaptınız?

eski jantlarım duruyor hocam satmadım arkadaşın dükkanında saklıyorum
    bende 2002 brava var lpg de seri kullanımda 5 bin devirde gaz kesiyodu gaz ayarı yaptırdım düzeldi
  • 2002 model brva sahibiyim sorum şu aracımın orjinal teybiyle kullanıyorum ancak radyosu çalışmıyor radyo kanallarını isimleriyle buluyor ancak çalmıyor sebebi nedir transmitter kullandım ondada herhangi bi değişiklik olmadı
  • Turk95 T kullanıcısına yanıt
    antenle ilgili yada ayarları ile ilgili bir problem olabilir kardeş
    slm hocam nasılsın? geçenlerde benim araba dizel arabalar gibi çalışmaya başlamıştı servise götürdüm yağını yağ filtresini değiştirdik düzeldi yalnız o gün elemanlar kadehler dolmuyordur felan diye bahsetti şimdi gene çok hafif şakırtı var acaba bu kadehler nedir ne değildir bir bilgin varmı hocam
  • quote:

slm hocam nasılsın? geçenlerde benim araba dizel arabalar gibi çalışmaya başlamıştı servise götürdüm yağını yağ filtresini değiştirdik düzeldi yalnız o gün elemanlar kadehler dolmuyordur felan diye bahsetti şimdi gene çok hafif şakırtı var acaba bu kadehler nedir ne değildir bir bilgin varmı hocam

Çekişte düşme var mı?Kaputu açıp motor sesini dinlediğinizde şıkırtı sesi geliyor mu?Subaplar dan olabilir.Sente ayarından da olabilir.Motor yağını tam sentetik ve zamanından 1 veya 2 bin km önce değiştirmenizi tavsiye ederim.İşten anlayan iyi bir usta bulmanızı tavsiye ederim.Görmeden bakmadan ne söylesek faydası olmaz.İşin ehli bir usta bulmaya bakın bu şekilde de aracı kullanmayın.
  • smhasan42 teşekkür ederim iyiyim sizler nasılsınız?Sorunuza cevap yazarken hal hatır sorunuza cevap yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.
    eyvallah hocam saolasın araçta çekişten düşme çok hafif var gibi hissediyorum bide ustam çok fazla devir yaptırma arabaya deyince uzun zamandır basmıyorum aslında ilk aldığım zamanlar baya bir sıkışltırdım arabayı 7000 devri bile gördürdüm yanii kadehlere bakmak biraz zahmetli biraz tuzlu olunca şimdilik düşük devirde kullanayımda bir deneyim bakalım dedim o yüzden tam değerlendirmede yapmadım aslında daha olmassa bir ara uğrayım servisede baktırayım başıma daha büyük iş açmadan :))
  • quote:

eyvallah hocam saolasın araçta çekişten düşme çok hafif var gibi hissediyorum bide ustam çok fazla devir yaptırma arabaya deyince uzun zamandır basmıyorum aslında ilk aldığım zamanlar baya bir sıkışltırdım arabayı 7000 devri bile gördürdüm yanii kadehlere bakmak biraz zahmetli biraz tuzlu olunca şimdilik düşük devirde kullanayımda bir deneyim bakalım dedim o yüzden tam değerlendirmede yapmadım aslında daha olmassa bir ara uğrayım servisede baktırayım başıma daha büyük iş açmadan :))

Araçta sorun olunca değil sürekli sıkıştırmadan kullanmak aracın motor sağlığı için önemlidir.Ben aracı kullanırken 3500 devri geçirmemeye dikkat ederim.Genellikle 3000 devirde kullanırım size de tavsiye ederim.Daha fazla sorun olmadan gösterin.3 kuruşluk masraf 10 kuruş olmasını beklememek gerek.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.