Şimdi Ara

Fiat Bravo hakkında birkaç soru (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
9.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Alpgg

Bravodan vazgeçtim sanırım tamamen. corsa, denk getirebilirsem astra ve punto düşünüyorum. 35 bine kadar tavsiyeleriniz varmı? @dkerem2 @hiroshi_nakamura @sharkemre @egelidost

bunu al mesela

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-sahibinden-2012-fiat-punto-lounge-orjinal-35.000-km-de-fulll-142102409/detay/

• neden vazgeçtiniz hocam ?
  • @hiroshi_nakamura
    bir onu gördüm birde şuna kesilmiştim puntolardahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2011-hatasiz-cam-tavan-asr-esp-yokus-kalkis-startstop-135475298/detay/

@dkerem2
    hocam bilmiyorum soğudum bir anda ya. anlamadım bende. sebepsiz vazgeçersin ya biranda o hesap oldu biraz

birde 6 ileri viteslerden alasım var çok fark ediyormu ekonomide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpgg -- 7 Kasım 2013; 18:13:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpgg

@hiroshi_nakamura
    bir onu gördüm birde şuna kesilmiştim puntolardahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2011-hatasiz-cam-tavan-asr-esp-yokus-kalkis-startstop-135475298/detay/

@dkerem2
    hocam bilmiyorum soğudum bir anda ya. anlamadım bende. sebepsiz vazgeçersin ya biranda o hesap oldu biraz

birde 6 ileri viteslerden alasım var çok fark ediyormu ekonomide

üstteki 31.5 a , alttaki 33 e alınır (2011 için çok istemiş)

• Bravo zaten 6 ileri vitestir hocam.
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    üstteki arabalar 5 ileri. punto neye göre 5 neye göre 6 vites koyuyor bilmiyorum
  • bravoların hepsi 6 ileridir. puntolar kaç ileri bilmiyorum. ama ben olsam bravoyla aynı para iken punto almam. puntonun sadece 2.eli iyidir.
  • bravo ile punto karşılaştırılmaz bile. bagaj hacmi bile punto da problem.
  • 2011 de bravo alacaktım taaa medosa kadar gittim. hatta bütün Türkiye'ye ulaştım. ancak dinamic plus bulamadım. usb giriş otomatik klima falan. önemliydi. ben de vazgeçtim.

bravo her türlü akar.

bu arada haluk bey 2 yıl kadar bravo kullandı. uzun dönem yorumları var. forumun değerli üstadlarındandır. yorumlarına ulaşmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

2011 de bravo alacaktım taaa medosa kadar gittim. hatta bütün Türkiye'ye ulaştım. ancak dinamic plus bulamadım. usb giriş otomatik klima falan. önemliydi. ben de vazgeçtim.

bravo her türlü akar.

bu arada haluk bey 2 yıl kadar bravo kullandı. uzun dönem yorumları var. forumun değerli üstadlarındandır. yorumlarına ulaşmanızı tavsiye ederim.

bende var kardeşim satılık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboker

quote:

Orijinalden alıntı: elcas

2011 de bravo alacaktım taaa medosa kadar gittim. hatta bütün Türkiye'ye ulaştım. ancak dinamic plus bulamadım. usb giriş otomatik klima falan. önemliydi. ben de vazgeçtim.

bravo her türlü akar.

bende var kardeşim satılık...

ben aramıyorum ...

arasam da 3 sene alacak ekonomim olmaz. ev aldım. ev almadan önce sıfır almak istedim. beni üzmesin diye. şükür tık demedi.
    bravo bence 2. el olarak alınacak en iyi araçtır. sıfır alabilseydim de üzülmezdim. 35 e corsacığımı aldım. hala 35 e yakın piayası var.

saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Esp - Asr hangi modelinde standart emotiondamı ?

Tüm Dualogic'li Bravolarda ESP var.

Düz viteslerde ise Emontion'da standart. Dynamic Plus + Safety Kit olanda ESP var. Safety Kit yoksa düz vites Dynamic Plus'ta ESP olmaz.

Ama 2013 son Bravolarda ESP standart haline geldi. Üstte yazdıklarım 2011-12'ye kadar olanlar için geçerli.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ogretmenden-lpg-full-kazasiz-orjinal-bravo-138741769/detay/

Şimdi bu araçta esp mevcuttu mudur? Bir de araç hakkında ne düşünüyorsun, fiyatı filan uygun mudur?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.