Şimdi Ara

Fiat Bravo nasil bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
49.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 haftadir kendim icin araba bakiyorum. Yeni Golf , yeni megane hb baktigim arabalardi..
    Simdi bir iki arkadasim 2009-2010 fiat brova'yu oneriyor.. Fiyatida digerlerinden daha uygun. Aranizda daha once kullanan ya da halen kullanicisi olan varsa yorumlarini alabilir imiyim? Yakit tuketimi, yuruyeni merak ettigim konular.
    Herkese iyi forumlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 120 HP ve Emotion donanım + cam tavan alırsanız tadından yenmez..

Kullanımı, performansı, yakıt tüketimi oldukça başarılı bir araç. Donanım olarak ağzına kadar dolu oluyor emotion.

Ama üretimi durduruldu ya da durdurulacak diye hatırlıyorum.. Bunuda göz önünde bulundurmak lazım
  • üretimi devam ediyor hala, fiatın ürettiği en iyi araç diyebilirim.. zevkle kullanabileceğiniz bir araç..

linkteki aracıda tavsiye ederim..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-orjinal-kaza-ve-boya-yok-89321093/detay
  • çok oturaklı bir araç yol tutuşuda baya iyiymiş
  • Dis gorunusude guzel araclarin.. Golf ve megane ile kiyaslarsak donanimida iyi fiyatlarida uygun.. Km'de ne yakar sehir ici bilen var mi?

• Dış tasarım olarak şık bir araç,iç mekan kalitesi olarakda kötü olduğunu düşünmüyorum performans olarakda motor seçenekleri çok isteğe göre değerlendirilebilir.Yol tutuşu olarak gerçekden belkide fiat'ın en iyi yol tutuşuna sahip aracı bir iki kez test etme imkanım olmuş gerçekden başarılı diyebilirim.
  • Şunuda unutmadan ekliyeyim Full donanım alabilirseniz gerçekden şahane olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi of dead -- 14 Temmuz 2012; 13:28:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda cx-3 nasil bilirsiniz?
    5 yıl önce açıldı
    mitsubishi asx nasil bilirsiniz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uygun fiyata almazsanız ileride size çok zarar ettirir Piyasası çok zayıf bir araçtır Çogu galerici takasa çok nazlı davranır İsterseniz alacağınız aracın özelliklerini söyleyerek arayın birkaç galeriyi pazarlık yapın Ellerindeki araçlarla takasa girin Uygun fiyata alırsanız çok güzel bir araç
  • 2. el olarak alinan bir bravo zarar ettirmez. Küçük kardesi punto 2. elde çok iyi tutundu. 2006 model dizellerini bile 20 binin altına bulmak çok zor. Bu durum bravonun da değer kaybetmesini engelleyecektir. Bu sebeple gözü kapalı alınabilecek bir araç.

• 2. el olarak alinan bir bravo zarar ettirmez. Küçük kardesi punto 2. elde çok iyi tutundu. 2006 model dizellerini bile 20 binin altına bulmak çok zor. Bu durum bravonun da değer kaybetmesini engelleyecektir. Bu sebeple gözü kapalı alınabilecek bir araç.

• baglanir birakamazsin :) kac kere yeltendim satmaya ama kiyamadim, gercekten keyif veren bir arac, alirsanir 120 lik emotion dualogic donanimini tavsiye ederim sportlarin suspansiyonu serttir, dizellerin yakit tuketimi oldukca dusuk, arka diz mesafesi ve bagaji sinifinin standartlarinda, alti yere yakin biraz kotu yola cok gelmiyor, duydugum bir kronik sorunu yok, konsolu ve tipi cok guzel bence

• Merhaba 2009 yılından beri kullanıyoruz aracı.. yol tutuşu gayet iyi denebilir tasarımı kendine özgün FIAT in tarihi boyunca tasarımına en çok zaman harcadığı araçmış iç kısmında karbonfiber gibi görünen kısım yumuşak plastik fakat çokta yumuşak değil beni memnun etmeyen kapı içlerindeki plastiğin fazla kalitesizliği biraz fazla plastik kullanılmış ayrıca şuan güncel araçların çoğunda tok bir kapı sesi alırsınz ben o sesi bravodan alamıyorum ha önemsiyormuyum kesinlikle hayır aracımdan çok memnunum belki ufak ayrıntılara takılıyorsunuzdur diye yazayım..

Aracın orjinal ses sistemi gayet tatminkar ben biraz yüksek sese alıştım motor sesi fazla geliyor içeriye yalıtımı pek iyi sayılmaz özellikle şehiriçinde rahatsız ediyor ses..

Performansa gelirsek yüksek torkla beraber 105 beygir bile fazla zevk veriyor 140a kadar sorun yok hızlanmada fakat 140 sonrası biraz zorlanma var bana göre.. 170-180lerde seyiri iyidi beni pek korkutmadı ama ESP olsaydı daha rahat bir şekilde kullanabilirdim..

Uzun yolda 90-100 gidilen ara ara 120 ye çıkılan bir yolculukta klima açık 4 kişi 5.6 lt yakıyor..

Şehir içinde ise 7-8 lt yakıyorum ben fakat kısa yolculuklar bazen motor ısınmadan bile yolculuk bitmiş olabiliyor..

F/P bakımından bravo iyidir kesinlikle üzmez ama bravoya çok ön yargı var bunu unutmayın..

• bravo da perde hava yastığının olmaması çok garip ya...
  • Merhaba 2009 model 1.4 t-jet otomatik bravo aracımı gecen hafta aldım, aracı tanımaya çalışıyorum, ilk izleminlerim çok olumlu çok memnunum, ilk gözlemlerimden sonra olumsuz diyebileceğim yanı motor sesi ve kapıların kapanma sesi, araca göre biraz daha tok bir ses beekliyordum, ama biraz fazla sesli kapanıyor gibi fakat bunları çok önemsemiyorum ve bravomdan cok cok memnunum..
  • KASIM AYINDA 2011 M-JET DUALOGİC VİTES 120 BG ALDIM. RAHATLIĞI, SÜRÜŞ KEYFİ, KONFORU, TASARIMI, CAM TAVANI, EN ÖNEMLİSİ MOTOR GÜCÜ. BENZER ÖZELLİKLERDE MEGANE, GOLF, LEON, VB. ARAÇLARA GÖRE ÇOK ÇOK HESAPLI BİR FİYATA ALABİLİRSİNİZ. DUALOGİC VİTES GEÇİŞİ SARSINTISIZ AMA BİRAZ YAVAŞ. YANİ VW VE RENAULT GRUBUNUN KULLANDIĞI ÇİFT KAVRAMALI ŞANZIMANLARA GÖRE YAVAŞ. BİR TERCİH MESELESİ TABİ. RİSK ALMAYI SEVERSENİZ HESAPLI BİR ALIŞVERİŞ YAPARSINIZ AMAN BEN GARANTİ İŞLERİ SEVERİM DERSENİZ VERİN 10-15 000 TL FAZLASINI ALIN YUKARIDA SAYDIĞIM ARABALARDAN BİRİNİ. TABİKİ BİR ARABADA SORUNSUZLUK ÇOK ÖNEMLİ. ONU DA DENEYİP GÖRECEĞİZ.
    BU YAZ 900 KM ŞEHİRLERARASI YOL YAPTIM 100-120 ARASI GİTTİM GENELDE. 4.7 ORTALAMA TUTTURDUM. 170 TL MAZOTLA 900 KM YOL GİTTİM. YARISINDA DA KLİMA AÇIKTI.
    SIRA GELDİ EKSİLERİNE: EN BÜYÜK EKSİKLİĞİ HAVA YASTIĞI SAYISINDA. EŞYA GÖZLERİ DE YETERSİZ.GEÇENLERDE CAM MOTORU BOZULDU 290 LİRAYA PATLADI.

• Tjet 120bg ucuyor resmen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.