Şimdi Ara

Fiat Chrysler 1.1 milyon aracını geri çağırıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Archimert

quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life
    quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair Amerikanların salak olduğuna dair bir kanıt daha
    Salak dediğin insanların teknolojisini kullanıyor, yönetim sistemini örnek alıyor onların patentini üslendiği ilaçlarla tedavi oluyorsun.
    Aha kim bunu yazacak diye bekliyordum geldi Amerikan halkı genel olarak salak, dünyadan haberi olmayan insanlarla dolu. Teknoloji dediğin şeyi de içlerindeki zeki insanlar yapıyor ki bizde de o kadar zeki insanlar var zaten. Tek farkı orada zeki insanlara destek olunuyor burada süründürülüyor

Peki zeki insanları süründürenler mi aptaldır yoksa elinden tutanlar mı?

Ben bizimle ilgili hiç yorum yapmadım ki haberde amerikan diyor bende amerikan halkıyla ilgili yorum yaptım. Neden amerikanlara laf ettim şu sebepten ettim, ben hiç türkiye'de vites kolu çok kötü park'a almayı unuttum diyip yaralanan insan görmedim demek ki bizimkiler biraz daha akıllı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Amerikanların salak olduğuna dair bir kanıt daha

Salak dediğin insanların teknolojisini kullanıyor, yönetim sistemini örnek alıyor onların patentini üslendiği ilaçlarla tedavi oluyorsun.

Aha kim bunu yazacak diye bekliyordum geldi

Amerikan halkı genel olarak salak, dünyadan haberi olmayan insanlarla dolu. Teknoloji dediğin şeyi de içlerindeki zeki insanlar yapıyor ki bizde de o kadar zeki insanlar var zaten. Tek farkı orada zeki insanlara destek olunuyor burada süründürülüyor

Sömürgecilik, beyin göçü. Maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Archimert

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair Amerikanların salak olduğuna dair bir kanıt daha
    Aha kim bunu yazacak diye bekliyordum geldi Amerikan halkı genel olarak salak, dünyadan haberi olmayan insanlarla dolu. Teknoloji dediğin şeyi de içlerindeki zeki insanlar yapıyor ki bizde de o kadar zeki insanlar var zaten. Tek farkı orada zeki insanlara destek olunuyor burada süründürülüyor
    Peki zeki insanları süründürenler mi aptaldır yoksa elinden tutanlar mı?

Doğuda bazı yerlere fabrika açtırmak itenmemesi ve eğitime karşı saldırı olması gibi olaylardan yola çıkarsan aslında bizde salaklıktan değil, çıkarlara uymadığı için için iş yapacak zeki insanlar engelleniyor. Öyle müdürler gördümki özellikle birilerinin dediğini yapsın diye orda, hakettiği için değil.

• quote:

Amerikalilar salak çünkü benzin ucuz araçlar ucuz yaşam kaliteli teknoloji girla. Bizim millet zeki ama benzin araba vs.. kisaca herşey pahalı.

Bir türlü milletçe salak olmayi beceremedik

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞamlıReis

quote:

quote:

Amerika birleşik devletlerinde yaşamış birisi olarak söylüyorum.O teknolojileri bulan,patent sahibi olan insanlar amerikalılar olmuyor.Beyin göçünün ne olduğunu biliyorsun.amerikayı şuan ki konuma getiren oraya göç eden başka ülkelerin insanları.Amerikanların aptal olduğu konusunda arkadaşa hak veriyorum.Özellikle meksikalılar daha da aptal.Yani amerika şöyle böyle teknolojileri var vs. Dediğin oraya giden isviçreli ne bileyim almam,finlandiyalı insanlar... Amerikan halkının kafası fazla çalışmıyor bu bir gerçek.

Bizde nasıl ortalık zeki çakal kaynıyor nasıl mutlumusunuz.

Amerikalılar in Türklerden daha zeki olduğunu gösteren bir olay. Eğer ülkede bir şey pahalı ise gidip o ülkenin yoneticilerine veya etrafa sovmezler. Çünkü o mal veya hizmeti almazlar bu kadar net.

Ama bizde öyle mi hem üretmek yok hem tüketim çok. Sonra başlıyorlar aglamaya yok polo 70 k olmuş yok s7 3k olmuş. Alma kardeşim biraz salak sen olda hayatını yaşa. Kafasını kullanan zeka örnekleri ülkeyi savaş alanına çevirdi. Neyse bosverin onlar salak..

• quote:

quote:

quote:

Aha kim bunu yazacak diye bekliyordum geldi

Amerikan halkı genel olarak salak, dünyadan haberi olmayan insanlarla dolu. Teknoloji dediğin şeyi de içlerindeki zeki insanlar yapıyor ki bizde de o kadar zeki insanlar var zaten. Tek farkı orada zeki insanlara destek olunuyor burada süründürülüyor

allah akıl fikir versin, bağnazlığında bu kadarı.

• İtalyan işi diyebilir miyim?

• fiat siz kullanmasını bilmiyorsunuz dese haklı çıkar heralde

• "Şirket araçların parkta olup olmadığının vitesin konumuna bakarak anlaşılmayacağını, sürücülerin bunun yerine gösterge ışıklarına bağlı kalmak zorunda olduklarını söylüyor."

Ulaşım bakanlığı (DOT) kendisi izin vermişti buna:

"Toyota commented that in the NPRM and in FMVSS 102, the terms “position of the lever” and “shift position” are used interchangeably. Toyota believes the more appropriate term is “shift position”. Toyota made this comment because advanced technologies have resulted in vehicles with computerized transmissions and electronic shifters such as joysticks. The “position of the lever” for such systems does not always correspond to the “shift position”. Therefore, Toyota recommends that the agency ensure the term “shift position” is used in place of the term “position of the lever.”

In response, NHTSA agrees with the comment from Toyota. When FMVSS No. 102 was initially written, all transmissions were controlled by mechanically linked shift levers that sequenced serially from one position to the next. If the lever was positioned next to the letter D, the driver knew that the vehicle was in a forward drive gear. Neutral had to be located between Reverse and Drive so that the system would transition through Neutral when changing back and forth between Drive and Reverse. Presently, shift-by-wire technology and electronically controlled transmissions have led to joystick-type shifters where the shifter returns to a resting position after a gear is selected. If the shifter is momentarily pushed to the D position, the transmission shifts to Drive, a Drive telltale light illuminates to let the driver know the transmission is in Drive and the shifter, when released, returns to its rest position. The telltale light, not the shifter position, tells the driver what gear the transmission is in. In such a system, when shifting from Drive to Reverse, the transmission automatically transitions from Drive to Neutral to Reverse.Show citation box

Such systems are not limited to joysticks. In some systems push buttons and paddle shifters are also used. In all of these cases, the telltale light, not the position of the lever, paddle, or button,tells the driver of the transmission gear. Whether a paddle, lever or button is used for shifting, the transmission must automatically transition through Neutral when going back and forth between Drive and Reverse. Recently, NHTSA issued an interpretation to Lemf”rder Corporation (August 1, 2002) which submitted diagrams of several joystick sequences. The interpretation evaluated these sequences and discussed whether or not they were in compliance with the sequence requirements of FMVSS No. 102. NHTSA believes that in view of present and emerging shift selection technology, it would be more accurate if the amended portions of FMVSS No. 102 addressed “shift position” rather than “shift lever position.” The title of FMVSS No. 102 is also amended to read: “Transmission shift position sequence, starter interlock, and transmission braking effect.” Portions of the standard that specifically refer to systems with shift levers (S3.1.1.1) will remain as written." — National Highway Traffic Safety Administration on 07/01/2005

FMVSS 101 https://www.law.cornell.edu/cfr/text/49/571.101

FMVSS 102 https://www.law.cornell.edu/cfr/text/49/571.102

Standartlar ışığında Chrysler/Fiat kendi başına hatalı görünmüyor. Ama evet, bence de bu bir dizayn hatasıdır.

• quote:

Biz yapalim da dunya ne kadar zeki oldugumuzu gorsun degil mi!

• 200binlik jeep, bi ışık koysalarmış vitese
  • neden golf'teki gibi yapmamışlar. ne zaman dursam araç otomatik park freninde. ışık da yanıyor, araçtan çıkıp gidiyorum. gayet basit.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.