tempra, tipo, doğan, marea, punto ve bravo kullanmış bir insanım, fiatın araçlarından hiç şikayet etmedim. doğan 80 küsür model bir araç, siz bunu 2000lilerde kıyaslarsanız tabi ki memnun kalmazsınız. çürümüş araç ikiyede bölünür 5ede.
şu an şirkette punto, kendimde bravo var. ikisi de dizel. araçlarımdan gayet memnunum. çarpışma testinden iyi puanlar almış modeller. konforu iyi, yol tutuşu iyi, motor ömrü iyi, yakıtı az. e daha ne. fiatın direksiyonuna geçmeyen adamlar aşağılıyor genellikle markayı. yoksa 500 serisi üst güvenlik ödülleri almış bir model, ABD'de tercih edilen bir model. bizim milletimiz aile arabasına ihtiyaç duyup sedandan kurtulamadığı için 500 serisi bizde beklenilen satışı veremiyor hepsi bu.
hyundai zaten nasıl bir değişim yakaladıysa yeni araçları hep güzel, 10 yıl önceki hyundai ile bugünün arasında dağlar kadar fark var. fiyat performans olarak bence gayet iyi bir seçenek hyundai.
dacia derseniz ekonomi arabası. renault alt grubu. tek özelliği var ekonomik olması. siz ekonomik çözüm sunan arabayı bmw ile kıyaslarsanız tabi ki hayal kırıklığına uğrayacaksınız. ben verdiğim fiyat, aldığım hizmete bakarım. yol tutuşu iyi olan, motoru sağlam olan, az yakan araba n cap testindende vasat almadıysa yeterli benim için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme