Şimdi Ara

Fiat Egea Hatchback için tavsiye (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aracımı makul fiyattan satıncaya kadar şimdilik almaktan vaz geçtim. Zaten egealara yine zam gelmiş 86.000 fiyat verdiler. Ben şimdilik almaktan vaz geçtim.
  • o paraya git şunu al en azından düzgün bi arabaya binmiş olursun tenekeye o paraları verme.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-kia-bayii-ozaydin-plazadan-2016-model-200-kilometrede-345339693/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Code140

o paraya git şunu al en azından düzgün bi arabaya binmiş olursun tenekeye o paraları verme.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-kia-bayii-ozaydin-plazadan-2016-model-200-kilometrede-345339693/detay

kia sanki mercedes, nesi var üstün bilelim. şu kia'yı her konuda bu kadar abartmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: uzakdağ

quote:

Orijinalden alıntı: Code140

o paraya git şunu al en azından düzgün bi arabaya binmiş olursun tenekeye o paraları verme.

kia sanki mercedes, nesi var üstün bilelim. şu kia'yı her konuda bu kadar abartmayın

45 yanakla bu konforu alabileceğin bi kia var bi Mercedes zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScHeNKii_ScP

Ben bu forumda şunu görüyorum herkes hayalindeki aracı tavsiye ediyor, sahip olup olmaması önemli değil.

Öneriyorsak vardır sebebi..

Fiat Egea Hatchback için tavsiye
  • Satış rakamlarına bakınca; önermeye gelince Kia öneren çok ama almaya gelince pek alan yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

valla bilmiyorum o paraya ithal araçlara bakardım,olmadı ikinci el.sandero bile daha sağlam.zaten çok yakıyor.

insanı forum dan sogutursunuz... sanderomu saglam dedin...

• O paraya dsg dizel rapid spaceback alinir. Şahsen tofaşa odemezdim o parayi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deep Hypnosis

quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

1 yılda dagılan arabalar

Daha önce 2012 model 1.6 120 hp manuel Bravo modelini 1.5 yıl kullandım, hiçte öyle dağılmadı. Hatta sattıktan sonra honda accord almıştım, pişman oldum sattığıma. Bilginiz olmadan fikriniz olmasın.

honda accord dan sonra mi pişman oldunuz??

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0303531

quote:

Orijinalden alıntı: Deep Hypnosis

quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

1 yılda dagılan arabalar

Daha önce 2012 model 1.6 120 hp manuel Bravo modelini 1.5 yıl kullandım, hiçte öyle dağılmadı. Hatta sattıktan sonra honda accord almıştım, pişman oldum sattığıma. Bilginiz olmadan fikriniz olmasın.

honda accord dan sonra mi pişman oldunuz??

2007 modeldi, lpg taktırdım. Sonrasında bir sürü sorun yaşadım. Zaten elimde fazlada tutmadım, 6 ay sonra sattım kurtuldum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.