Şimdi Ara

Fiat Egea Lounge plus hatchback mi 2017 Hyundai Elentra style mi Renault Megane sedan joy mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mixenon

İlan daki Egea manuel vites, aracın resimlerdeki telefondan çekilmiş Hasar kaydı bilgisinde Araç DCT olarak gözüküyor.
    Araçta bi sıkıntı olabilir...

Alıntıları Göster
    konuyu açan arkadaşın ilanında hasar kaydı dct var , benim attığım egea ilanında hasar kaydı yok karıştı sanırım , ha ilanlarla ilgim yok örnek olsun diye atmıştım.
  • Ben bu fiyatta tüpe bulaşmak yerine 1.6 dizeli kafadan seçerim. Benzin kadar keyifli olmasada kullanması çok daha rahat. Dizelin en büyük avantajı performanslı kullanımda dahi tüketim daha az oynuyor.

Megane'daki motor eski teknoloji düz atmosferik. Corolla'nın motoru gibi bir atmosferik değil. Açıkçası dünyanın benzinini yakıp yaktığı kadar gitmeyen benzinli bir motoru tercih etmem.

Dizeller arasında;
    Icon megane > Lounge Egea > joy megane > easy egea.

Elantra'yı inceleme firsatım olmadı.

Aynı fiyata LPG Elantra, 1.6 atmosferik Megane, 1.6 MultiJet Egea arasında her türlü;

Egea>Megane>Elantra olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egea içlerindeki en donanımlı araç artıları çok elentra ve megane bir pantolon bir gömlek egeanın sedan ve urban olursa elentra olabilir

• Arkadaşlar teşekkür ederim ilginize...
  • Tabii ki lounge plus hb egea dizel

• Elantra diğerlerinden daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.