Şimdi Ara

..::: * FIAT FIORINO FAN CLUB * :::.. (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.223
Cevap
62
Favori
2.284.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akadaşlar ben bişey sorucam bu FİORİNOnun 10.000 bakımı ne kadar??
  • kardeş 10000 bakım 400 ytl civarı ama sakın birmot a gitme benım puntom var 330 ytl demişlerdi baska servise gittim 240 a yaptı fiorino dizelse yınede 400 den asagı olmaz
  •  ..::: * FIAT FIORINO FAN CLUB *  :::..

Herkese selam,

Bende fiorinocular kervanına yani katıldım arkadaşlar.
    Bu aracın yakıt durumu nedir acaba ? bende 2009 fiorino combi still paketli var.

Saygılarımla.
  • Ben fiorino combi ile full depo ortalama hız 150 km ile sadece 650 km civarı yapabildim.sanki bana az gibi geldi daha fazla yaparsın demişlerdi ama yapamadım benim arabadamı bir sorun var acaba ?yoksa çok mu hız yapmışım.
    saygılarımla.
  • Dostum hem 150 ile gidip hemde 650 km gittiysen, bence öpte başına koy aracını.
  • yok abicim araban da hiçbir sorun yok bu araçların depoları ufak zaten 120 ytl ye falan doluyor benımkıde o kadar gıdıyor. hele cok bastıgımda 500 km de bıtırdım bile senınkısı orta sekerli basmıssın eger bıraz daha dikkat edersen max 700 km gidersin oda normal zaten bende 4 tane araba var 1. palio 2. yine palio 3. punto 4. de fiorino combimix hepsinle aynı yakıyor bence iyi bile denir çünkü fiorino hepsinden daha agır 1200 kg mesela 20 ytl alıyorum tam 110 km gidiyorum su an ki eurodizel fiyatına göre konusuyorum.
    Ama suna Dikkat edelim kango 800 - 900 km gidiyor diyorlar megane 1000 km yapıyor diyorlar sakın aldanmayın onların deposu buyuk fiorino ise ufaktır bizdede onlarınki kadar depo olsa fiorinoda 1000 km asagı yapmaz bizim depomuz 120 ytl ye doluyor kango 175 ytl doluyor megane ise 190 ytl civarına doluyor eger FİORİNO yada 190 ytl mazot sıgdırabilseydin oda 1000 km giderdi abicim yani arabanda birsey yok gayet normal benımkıde aynı haaa ama alırken bayiler 900 km gider demiştir herkeze aynı seyı soyluyorlar ona ınanma ya o salaklar deponun ebadını bilmiyor yada fabrika yanlıslıkla ufak depo taktı demiştim bende :) boşver kanka basgaza basgaza

• beni neden üye yaptınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fiorino75

kardeş 10000 bakım 400 ytl civarı ama sakın birmot a gitme benım puntom var 330 ytl demişlerdi baska servise gittim 240 a yaptı fiorino dizelse yınede 400 den asagı olmaz

saol:)
  • bir şey öğrendim birmot a 10.000 bakım için gittiğimizde öğrendim eski tekerlekleri depolarında saklıyorlar ve istediğimizde gidip alabiliyoruzzz...(kar lastiği aldığımız zaman)
  • Arkadaslar bende bu aralar fiorino combi alıcam (arkada cam olanından) aralik ayi dynamic versiyonu 26.000 e inmiş almayi dusunuorum yardım edin alayım mı araclari nizdan memnun musunuz?

cok sabiriszlanıorum da yardim edin cabuk beyler kendimi tutamıorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrebjk500

Arkadaslar bende bu aralar fiorino combi alıcam (arkada cam olanından) aralik ayi dynamic versiyonu 26.000 e inmiş almayi dusunuorum yardım edin alayım mı araclari nizdan memnun musunuz?

cok sabiriszlanıorum da yardim edin cabuk beyler kendimi tutamıorum

bu kadar sıkma kendini yarın hemen git al birtane
  • quote:

Orjinalden alıntı: kuppi

bir şey öğrendim birmot a 10.000 bakım için gittiğimizde öğrendim eski tekerlekleri depolarında saklıyorlar ve istediğimizde gidip alabiliyoruzzz...(kar lastiği aldığımız zaman)

fiorinonun 10 000 bakımı kaç para tuttu ve fiorinonun yıllık vergisi 560 ytl mi yoksa 379 ytl mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mursel80 -- 14 Aralık 2008; 20:17:09 >
  • arkadaşlar ne birmot u benim fiorinomun haricinde birde grande punto m var birmot yıllık bakımına 330 ytl fiat cekti yaptırmadım sonra arabayı aldıgım e5 üzerindeki KIRMAK fiat bayi kocaman fabrika gibi yer zaten oranın servisine gittim yıllık bakımı yapıldı toplam 110 ytl tuttu. benden soylemesı birmot fena pahalı haberiniz olsun. zaten fiorino mu birmottan aldım arabamın 3 parça boyalı cıktı sıfır arabada değişmediler. neyse mahkemelik olduk baktımkı 2 yıl surecek lanet olsun allahlarından bulsunlar dedım vazgectım birmottan araba alırken boya ölçme aletiyle gidin sakın gülmeyin sattıkları arabaların bayağı denilecek oranda local (parça)boya oluyormuş arabayı alıp o anahtarı elinize alıp ordan ayrıldıgınız takdirde geçmiş olsun oluyor.maalesef bizim ülkemizde bu gibi sorunlarda daha gelişememişiz.kurumsallıktan bahsediyoruz ama ne yazıkki koç gibi güvenilir yerden alıyorsun ama malesef o bile görünüşte kurumsal özünde deyil yazık cok yazık ben beklerdimki gözden kaçmış beyfendi bizim hatamız hemen degişelim kusura bakmayın cok yazıkki zavallılıkki insan hakkı yemekki kul hakkı yemekki birde adam pişmiş pişmiş ben değişmem kardeşim git kime söylersen söyle diyor merkezi arıyorum biz ilgilenemeyiz aldıgınız yerle anlaş diyor bu nedemek oluyor bana 3 kağıt atan bayinin ellerine bırakıyor onun için araba güzel bayılıyorum ama fiat ın koç un bu hizmetinden dolayı bırdaha fiat almıycam ben şirket sahibiyim 10 tane daha alıcaktım ne oldu musteri kaybettiler orda 2 milyarın hesabını yaptı kazık atmaya kalktılar ve basardılarda ama 15 milyar kar dan oldu memlekette marka kalmadı sanki başka marka alıcam ne bilim kango var caddy var varda var insan kazanmak cok zordur hemde cok kaybetmesi ise an meselesidir.

• gece mavisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiorino75 -- 16 Aralık 2008; 22:30:08 >
  • fiorino75 , fiorinonun motorlu taşıtlar vergisi ne kadar? fiorino vergide panelvan sınıfına mı giriyor yoksa kamyonet sınıfına mı?
  • abicim vergisi kamyonete giriyor biz 180 vericez uygun yani araba gibi deyil yani 6 aylık 180 ytl yıllık ta 360 a geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiorino75 -- 16 Aralık 2008; 23:19:43 >
  • Evet fiorino cargo hariç combimix ve combi iki sıra camlı koltuklu panelvan olarak geçer.
    quote:

Orjinalden alıntı: mursel80

fiorino75 , fiorinonun motorlu taşıtlar vergisi ne kadar? fiorino vergide panelvan sınıfına mı giriyor yoksa kamyonet sınıfına mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annabell_lee -- 17 Aralık 2008; 12:35:23 >
  • herkese selamlar... bende yeni üye oldum. 2009 model fiorino emotion um var. metalik gri..
  • forumdan okuduğum kadarı ile yıllık vergisi hakkında değişik fikirler var. ama ben kasımda arabayı aldığımda 6 aylık vergisini yatırdıklarını ve 280 ytl olduğunu söylediler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

quote:

Orjinalden alıntı: wondercrafter

quote:

Orjinalden alıntı: multijet

bende fiorinoyu çok beğeniyorum hele şu combi var çelik jantlı yeşil çok güzel birşey bakalım bi gelsinde görelim şunu tam alınacak bi araba birde arkasında makas yok sadece amortisör var o yönüde çok güzel

Kesinlikle katılıyorum.

Fiorino'nun renklerini aşağıya koydum. Bence en güzelleri Fiorino Yeşili, Fiorino Turuncusu ve Bolero Kırmızısı.

PASTEL RENKLER

..::: * FIAT FIORINO FAN CLUB *  :::..

Karmen Kırmızısı

Beyaz

Boğaziçi Mavisi

FIORINO TURUNCUSU

Fildişi

METALİK RENKLER

BOLERO KIRMIZISI

Gece Mavisi

Mistik Gri

FIORINO YEŞİLİ

Metalik Gri

Nasıl Renler Ama?

en güzel renkleri yeşil ve kırmızı bence

siyah fioriono combi siyah mükemmel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mabbay -- 26 Aralık 2008; 20:28:12 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.