Şimdi Ara

*** FIAT Freemont Kulubü *** (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bugün bursa birmotta arabayı gördüm bindim ve inmek istemedi canım , araba değil sanki kamyon gibi çok acayip bi araba bende fiyatını çok bulanlardandım ama bu fiyata az bileymiş harbiden 10 üzerinden 10
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem16 -- 16 Aralık 2012; 16:34:49 >
  • hadi bakiim biz 2 adet alıyoruz,1 haftadır dolaştığım araçlardan bir tek x5 ve mercedes ml serisi konfor olarak önde,gerisi fıs gerçekten alırsak eğer ayrıntılı yazarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: portalkal

hadi bakiim biz 2 adet alıyoruz,1 haftadır dolaştığım araçlardan bir tek x5 ve mercedes ml serisi konfor olarak önde,gerisi fıs gerçekten alırsak eğer ayrıntılı yazarım..

Hayırlı olsun bende siparişi verdim renk bekliyorum.Birlikte alınca kulüp gerçek bir kulüp olur bari. :)
  • 1 haftadır araç arıyorum yok:S aldığımız sözleştiğimiz aracı 2*3 saat müsaade istedim,biri gelmiş almış,elimde kaporayla dımdızlak ortada kaldım:S,1*2 aydan önce de gelmez dediler,avrupada felaket talep varmış heralde :S lan buraya gelene kadar 150 yi bulur heralde Allah belasını versin ya,paramızla rezil oluyoruz arkadaş:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: portalkal

1 haftadır araç arıyorum yok:S aldığımız sözleştiğimiz aracı 2*3 saat müsaade istedim,biri gelmiş almış,elimde kaporayla dımdızlak ortada kaldım:S,1*2 aydan önce de gelmez dediler,avrupada felaket talep varmış heralde :S lan buraya gelene kadar 150 yi bulur heralde Allah belasını versin ya,paramızla rezil oluyoruz arkadaş:S

ne renk ve donanım arıyorsunuz, şu anda siyah ve gri var izmit beykarda. 2'side lounge. uyarsa bir bakın isterseniz. martta 115-120 gibi bişey olacak dediler, daha fazla zam gelmez.
  • ARABAYI ALDIM. BEKLEDİĞİMDEN DE İYİ ÇIKTI. İLERİDE İYİ BİR İNCELEME YAPARIM. AMA HAKKINI VERİYOR ARABA GERÇEKTEN. BU ARABA BENCE PREMIUM SEGMENT OLMUŞ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alien41

ARABAYI ALDIM. BEKLEDİĞİMDEN DE İYİ ÇIKTI. İLERİDE İYİ BİR İNCELEME YAPARIM. AMA HAKKINI VERİYOR ARABA GERÇEKTEN. BU ARABA BENCE PREMIUM SEGMENT OLMUŞ.

hayırlı olsun.
    yakıt tüketimi şehir içi ve şehir dışı nasıl
  • şimdilik uzun yolda 90 ile gidince 5.7 yi gördüm. ama yoğun şehir içi kullanımda 10 lt'nin üstüne çıktı. tabiiki şöyle bir 1500-2000'i devirmek lazım gerçek yakıt tüketimi için . Araba zaten kullandıkça açılıyor. İlk çok tutuk gibiydi şimdi daha iyi. Zamanla üst seviyeye çıkacaktır. Bu yüzden incelemeyi biraz erteliyorum. kitapçıkta 500km rodaj diyor. yinede 1500'den sonra daha iyi bir inceleme yaparım.
  • inşallah alacam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.