Şimdi Ara

Fiat Freemont Sevenleri ve Sahipleri (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
9
Favori
92.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Captivayla freemont arasında kaldım ne dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle freemont derim

• Bu araç grublarinda neden hep parça satışı vb reklamlar var ? Grup ayağına hep ticaret dönüyor. Milleti semiriyorlar resmen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aracı almayı düşünüyorum. Şanzıman revizyon yapıldıktan sonra yine bozuluyor mu? Kullananlar aracı tavsiye eder mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Carsever kullanıcısına yanıt

Aracın evveliyatı yetkili servis. Şimdi boshcar servise gidiyorum. Boshcar servisde sıfır araçlar garanti dahilinde bakımları tamirleri yapılıyor. Tüm markalar Boshcar serviste yapılan işlemleri, yetkili servisler bilgisayar sistemlerinde görebiliyor. FREEMONT candır.

• BJK41 B kullanıcısına yanıt

Araca yanlış akü takılmıştır. Aracın orjinal aküsü optima red 50 amper. Bunun emsali birkaç markada var. Onlar da takılabilir ama Yanlış akü, birçok arızaya neden oluyor ve vites geçişlerini dahi etkiliyor. Bluetooth, geri vites kamerası, sensör hataları gibi birçok arızaya neden oluyor. Yeni nesil araçlarda aracın marka ve modeline uygun akü takılmalı.

• Carsever kullanıcısına yanıt
     Fiat Freemont Sevenleri ve Sahipleri
     Fiat Freemont Sevenleri ve SahipleriFREEMONT EGEA JOURNEY DODGE CHRYSLER JEEP | Facebookfacebook
    neden egea? çünkü aynı yazılım yüklü!
    https://www.facebook.com/share/TZSpemWpmYFYNGb2/?mibextid=adzO7l

• Bende çok araştırdım Captiva dan uzak dur dediler sanayi dostu dediler.. evet kaliteli duruyor heybetli duruyor karizma araba duruyor ama kronik hastalığı yakıtı, parçaların çok pahalılığı ve bütün ustalara sorduğumda değişik değişik cevaplar aldım hiçbir tanesi iyi demedi uzak dur dedi bir usta da kendi almış kullanmış ben bile bir ayın içerisinde iki defa başka arkadaşıma götürdüm değişik SORUNLAR çıkartmaya başlamıştı dedi kendi de tamirci ustası o ve diğer herkes aynı kelimeyi söyledi ben de FREEMONT ‘a çok daha yakınım ben de ikisinin arasında kalmıştım ama daha mantıklı geldi yorumlarında da çok fazla kötü kötü bir şey görmedim kullanana bir kaç kişiye sordum bakımlarını yaptığı sürece doğru kullandığın sürece ömür boyu kullanabileceğin araba dediler ben de artık kesinlikle feri mat bakıyorum ama kullanan birkaç kişiden gerçekten hani yardımcı olacak varsa ben de dinlemek isterim yardımcı olanlar varsa sevinirim

Fiat freemont almayı düşünüyorum 🤔 adam gibi yardımcı olacak olan varsa iyisiyle kötüsüyle yardımcı olabilir mi Ben kullanmadan bilemem tabi ama çok istiyorum ona göre yorum yazarsanız çok memnun olurum teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.