Şimdi Ara

Fiat linea (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BİNKELAM

quote:

Orijinalden alıntı: GT_500

git baktır sıkıntısı yoksa al
    lpg li eğer abi ben kullacam yarış yapmıycam dersen aileye uygun memur aracıdır
    hayırlı olsun

:) Yarış yapmak gibi derdim yok aile araci olarak kullanilacak tabi dogal olarak hız yapılır uygun yerlerde her araçta oldugu gibi.

Hız felakettir ;) ama aile için bu fiyata alacağınız en ıyı f/p aracıdır
  • quote:

fiat serviste araç baktirinca komple bakiyorlar mi bütün aksamlarina ?

akü suyu seviyesine varana kadar bilgilendiriyorlar desem yeterlidir heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

hocam fiyat süper.

ancak araca tramer sorgusu, sigortacı tanıdığınız varsa sigortacı sorgusu, birde ekspertiz yaptırın derim. kolay gelsin.

not: vw'ciyim. yani linea için iyi diyorsam vardır bir bildiğim.

Teşekkürler hocam..yalniz sigorta olayini anlamadim..2016 ya kadar sigortasi varmis ama kacinci ay hatirlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

quote:

fiat serviste araç baktirinca komple bakiyorlar mi bütün aksamlarina ?

akü suyu seviyesine varana kadar bilgilendiriyorlar desem yeterlidir heralde.

Cok iyiymis.tesekkurler

• daha once kullandigim bir arac olarak arac guzel fiyatta iyi. Kacirma derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

hocam fiyat süper.

ancak araca tramer sorgusu, sigortacı tanıdığınız varsa sigortacı sorgusu, birde ekspertiz yaptırın derim. kolay gelsin.

not: vw'ciyim. yani linea için iyi diyorsam vardır bir bildiğim.

Teşekkürler hocam..yalniz sigorta olayini anlamadim..2016 ya kadar sigortasi varmis ama kacinci ay hatirlamadim

hocam kaskodur o.

siz herhangi bir kaskocuyu arayabilirsiniz aracın geçmişini öğrenmek için.
  • Hocam ilanda sol ön kapı lokal boyalı ve araç darbesiz yazmış ama. Sol ön kapı işlem görmüş muhtemelen kapı saçı değişmiş, Ön tampon boyanmış ve tekrar boya istiyor, Sağ marbiyel ezik ve boya istiyor, Arka tampon sağ köşesinden darbe almış boyasında ufak patlama var ve tampon hafif düşük duruyor. Sol arka kapı ve çamurluk fotoğraf pek net olmadığıdan anlaşılmıyor ama sanki geniş çizik var gibi.
    Ayrıca o aracın km si düşürülmüş olama ihtimali de var direksiyon simidi vites topuzu teyp tuşları aşırı deforme olmuş. araç şirket aracı olabilir dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 2 Mayıs 2015; 0:10:01 >
  • focus 2 veya megane 2 alın linea verme para
  • 83bin'deki, 4 yaşındaki bir arabanın; direksiyonu, radyo tuşları soyulmaz. Bu arabanın km düşürülmüş olma ihtimali var.
  • Aracın fotoğraflarına baktığınız zaman pek düzgün kullanılmış izlenimi vermiyor, torpido kapağının üstü çizik içinde sanki, bana şirket veya filo aracı hissi verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durace -- 2 Mayıs 2015; 1:20:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

Hocam ilanda sol ön kapı lokal boyalı ve araç darbesiz yazmış ama. Sol ön kapı işlem görmüş muhtemelen kapı saçı değişmiş, Ön tampon boyanmış ve tekrar boya istiyor, Sağ marbiyel ezik ve boya istiyor, Arka tampon sağ köşesinden darbe almış boyasında ufak patlama var ve tampon hafif düşük duruyor. Sol arka kapı ve çamurluk fotoğraf pek net olmadığıdan anlaşılmıyor ama sanki geniş çizik var gibi.
    Ayrıca o aracın km si düşürülmüş olama ihtimali de var direksiyon simidi vites topuzu teyp tuşları aşırı deforme olmuş. araç şirket aracı olabilir dikkat edin.

Dedikleriniz cok önemli bende direksiyon ve vites topuzundan dolayi iskillendim.fakat servise baktirinca hersey ortaya dökülür diye biliyorum. Öyle degil mi ?

• Linea her ne kadar en cok satan araclar arasinda en baslarda olsada ikinci eli cok zayiftir kimse almak istemiyor cunku o paraya adam gidiyor baska arac tercih ediyor 1-2yil yasi fazla olsun sknti yok diyor

O yuzden reelde lineanin ikinci eli zayif

O 27 28 yazanlara bakmayin 24e bile alirsiniz bol keseden sallamiyorum emin olun daha gecen gun bir tanidigimizin 2010 dizel emotion paket lineasini 25bucuga sattik arabada sadece 2parca lokal boya vardi 113bindeydi

Size tavsiyem benzinlisi yerine 2010 yada 2009 dizeline bakmaniz emin olun 25bine dizelini alirsiniz 30yazanlara falan bakmayin elimde kalicak korkusuyla o paralara satiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

direksiyon simidi ve vites topuzunun rengi açılmış gibi
    marka fiat olunca normalde olabilir ama işkillendiriyor

Kullandığım 2002 palio nun direksiyon simidi vites topuzu teyp tuşları buna bakılarak sıfır gibi. Fiat araçlarında kullanılan malzeme kalitesi iyi değil doğru. Bu araç hiç 4 yıllık ve hiç 80.k izlenimi vermiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

Hocam ilanda sol ön kapı lokal boyalı ve araç darbesiz yazmış ama. Sol ön kapı işlem görmüş muhtemelen kapı saçı değişmiş, Ön tampon boyanmış ve tekrar boya istiyor, Sağ marbiyel ezik ve boya istiyor, Arka tampon sağ köşesinden darbe almış boyasında ufak patlama var ve tampon hafif düşük duruyor. Sol arka kapı ve çamurluk fotoğraf pek net olmadığıdan anlaşılmıyor ama sanki geniş çizik var gibi.

Dedikleriniz cok önemli bende direksiyon ve vites topuzundan dolayi iskillendim.fakat servise baktirinca hersey ortaya dökülür diye biliyorum. Öyle degil mi ?

Servis ve expertiz aracın drumu hakkında net bilgiyi verir. Yalnız araç hor kullanılmış ve yüksek km de ise çıkaracağı sorunlar anlaşılmaya bilir. Misal, silecek mekanizması arızalandı değişim yerine uydurma kaydırma tabiri ile tamir edilmiş, vites halatları el fren halatları veya aklıma gelmeyen mekanik aksamlar o ana çalışır ama sonrasında arada arada sorun çıkarmaya başlar.

Bana araç pek diri ve düzgün gelmedi

• direksiyona vitese bakilarak km hesaplanmaz, ben oyle adamlar taniyorumki elinin teriyle bmw ic aksamini 20 bin kmde hasat eden

sirket ya da filo araci olmasida dusuk ihtimal cunku bu aracin tercih edileni dizelidir, sahsen ben de linea alacak olsam dizeline yonelirim

• linea ve punto nun tuşları henüz 20 30 bindeyken soyuluyor. bu kronik sorunudur. servisten sıfırını taktırın en fazla 1 sene dayanır.
  • Yılda 20.000 km yapmış buda günde 40 km gibi bir rakama tekbaül ediyor yani bu araç şirket aracı değil ama araca baktığımızda şahsın aracı özensiz ve hor kullandığını görüyorum, sen bunu aldıktan 1 yıl sonra yaklaşık 1.500 - 2,000 arası bir masraf yapabilirsin (lastik, amortisör,disk,balata,akü,triger,baskı balata vs gibi masraflar yolda)
  • Beyler yorumlar için çok teşekkürler.Araç gerçekten diri görünmüyor. yorumlarınızda haklısınız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.