Şimdi Ara

FIAT LİNEA MI FOCUS MU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
6.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Teşekkürler yorumlariniz icin lineaya aklim yatiyor ancak euroncap girmemesi beni dusunduruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o fiyata focus2 temiz ghia pek bulunmuyor bulunsa alirim hemen

• Arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum
  • Konu guncel arkadaslar .
  • inceleyici78 İ kullanıcısına yanıt
    Temiz bulabilirseniz Focus almanız daha iyi. Araba işini aceleye getirmeyin.
  • Linea EuroNCAP te yoksa Punto var zaten ikizi. Punto'yu referans alın NCAP için.
  • Iste bazilari puntoyu referans alin diyor bazilari farkli diyor kafa karisikligi

• Arkadaslar active plus ile dynamic arasindako farklari dynamic ile dynamic plus arasindaki farklar neler

• linea al
  • Dynamic ile active plus farkini bilen yokmu

• linea daha mantıklı.
  • linea tabii...
  • Peki focus2 ile kiyaslarsak lineayi

• yeni araba daha iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceleyici78

Peki focus2 ile kiyaslarsak lineayi

Focus 2 ile kıyaslarsanız tabi focus ama temiz focus bulmak çok daha zor linea daha yeni ve daha iyidir focus un parçası pahalıdır line çok hesaplı bir araç 1.3 m.jet motor gayet başarılı zaten active plus la dynamic arasında sadece bazı dynamic lerde jant vardır sis farı standart oluyo eğer sis farı yoksa zaten o ilan hataları oluyo dynamic plus ta zaten dijital klima var emotion da döşemeler farklı sadece airbag 6 tane var siye biliyorum ama dynamic için vericeğin para ya gidip active plus al sis farı ve jant taktır aynı araç oluyo hiçbir farkı yok dayımda var o bütün modelleri inceleyip söyledi ağır bakımı gayet hesaplıydı benzinlisi daha da hesaplı olur bence linea derim focus 1 zaten eskidi artık yollarda bile zor görülen araç oldu focus2 bol ama onlarda parça masrafı bakımı oldukça pahalı geliyo linea ya göre paket farklılıkları çok değil arada düz active lerde sadece 2 airbag ve ayarlanamayan direksiyon var yani tamamen boş active plus gayet iyi eğer bütçeniz yetecekse emotion veya emotion plus almanızı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smtbzkrt -- 25 Temmuz 2013; 16:40:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tesekkurler hocam cok bilgilendirici olmus lineayi ciddi düşünmeye basladim ancak 120 130 la giderkn araba sanki yolda geziyor diyenler var doğrumudur birde gp ile ayni sasiye sahipmidir

• Konu güncel

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.