Şimdi Ara

fiat linea mı yoksa renault fluance mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fluence daha genis ve oturakli yapida bu nedenle fluence derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fluance, mümkünse Privilege donanım alın.
  • Fluence bence de ama şu en çok kullanılan gri,füme ve beyaz olmasa iyi olur,geçenlerde kırmızı renkte bir fluence gördüm,ön görüntüsü felan umrumda değil çok yakışmış, içi de bejdi.
  • Yok artık tamam Fluence çok iyi bir araba değil ama Linea ile kıyaslanacak kadar da düşmedi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Fluence daha genis ve oturakli yapida bu nedenle fluence derim.

+1
  • İki araç arasında kesinlikle ve kesinlikle Fluence. Üstelik lineadan daha geniş ve rahat.
  • Linea Flüyansın yanında B sınıfı kalır.
    Ancak flüyans alınacaksa bozuk yola sokmamak,temiz kullanmak ve bakımlarını aksatmamak lazım sık arıza çıkarabiliyor.
  • fluence daha iyi gibi..fakat başka marka ve modellere bakarak daha iyi bir seçim yapmanız olası..iki araç da çok iyi sayılmaz..fluence ın yol tutusunun biraz sorunlu olduğu ,özellikle rüzgarlı yollarda bunun sorun yarattığı geçiyor forumlarda..ayrıca işyerim seyrantepe de ..tam seyrantepe caminin arka tarafında reno servisi var..hergün önünden geçiyorum ve en sık gördüğüm araçlardan biri fluence..1 gün 2 gün değil 5-6 aydır her rengini gördüm arabanın..aynı zamanda da bol bol dacia..bu bir kıstas değildir belki ama fluence çok da sağlam bir araç değil..içi geniş bir o artısı var bana göre..iyice araştırın derim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.