Şimdi Ara

Fiat Marea (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
6
Favori
72.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: h22a4usdm

Aracına aşık mı oldun?

Fena haldeyim.

ilk aylay böyle oluyor. sonra göz başka arabalara kayıyor :D
  • Güzel bir inceleme olmuş, keyifle okudum..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: h22a4usdm
    ilk aylay böyle oluyor. sonra göz başka arabalara kayıyor :D

İlk ayım bu evet, felaket heyecanlıyım.

dediğim gibi :D 2 ay sonra ne kadar audi a3 var hepsine kayacak gönlün :D:D:D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: insideman

x

Bu araba parasına efsane! kasa denen Corolla'ları alıyor millet. Alanlar kusura bakmasınlar ama bence tam bir enayilik.

corolla'ya çamur atarak bu arabayı yeremezsin kardeşim..
    corolla'nın her kitlede alıcısı vardır, hani kullananda kullanmayanda bilir aracın ne olduğunu, her ihtiyacımı karşılamıştır, donanımıda gayet yeterlidir, 7 senedir bir akü masrafım oldu birde baskı balata, alırkende satarkende kazanırsın.. zarar etmeden kâr ederek
    performanstada, yakıttada, bu arabadan üstündür..
    belki marea konforda daha iyidir diyebilirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Life Eternal
    corolla'ya çamur atarak bu arabayı yeremezsin kardeşim..
    corolla'nın her kitlede alıcısı vardır, hani kullananda kullanmayanda bilir aracın ne olduğunu, her ihtiyacımı karşılamıştır, donanımıda gayet yeterlidir, 7 senedir bir akü masrafım oldu birde baskı balata, alırkende satarkende kazanırsın.. zarar etmeden kâr ederek
    performanstada, yakıttada, bu arabadan üstündür..
    belki marea konforda daha iyidir diyebilirim.

Corolla'yı yermiyorum.

Söylemek istediğim şey; aynı paraya Marea'nın sundukları çok daha fazla.

Sadece Corolla için söylemiyorum aslında bunu. Corolla sadece bir örnek. Ben de bu arabayı alırken çevremden sadece isimlerini bildikleri için Corolla, Civic, 323, Polo vs al diyenler oldu.

İyi ki öyle bir hataya düşmemişim.

Aynı fiyata daha yeni, daha donanımlı, dana konforlu, daha geniş, daha kaslı, daha kaliteli bir otomobil aldım.

Herzaman söylerim yine söyleyeyim; bu arabaya gereken değeri vermeyen türk halkına çok teşekkür ediyorum. Sayelerinde aynı fiyata satılan diğer modellerden çok daha iyi bir otomobile biniyorum.

Siz de güle güle kullanın aracınızı.

hataya düşen benim yani.
    eyvallah

• @Life Eternal,

Doğruya doğru, efsane kasa Corolla'ya 15-16.000'ler vermek bence de mantığını çoktan yitirdi...

@Utku,

Güzel inceleme olmuş.. Ben Focus'u almadan önce bu aracı kullanmış, test sürüşü de yapmıştım. Sene 2006 falandı sanırım. Test sürüş aracı hırpalanmış olmasına rağmen hoşuma gitmişti; özellikle motor sesi hoşuma gitmişti. Fakat baremi az daha yükseltip iki yaşında Focus'u almıştım. Araç bende değilken de araca ihtiyaç olduğunda hep Marea'yı kiralardım.

Marea, gerçekten de değeri bilinmeyen birkaç araçtan biridir. Ben de jantları beğenmeyenlerdenim Güle güle kullan, Allah kaza bela vermesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk
    @Life Eternal,

Doğruya doğru, efsane kasa Corolla'ya 15-16.000'ler vermek bence de mantığını çoktan yitirdi...

@Utku,

Güzel inceleme olmuş.. Ben Focus'u almadan önce bu aracı kullanmış, test sürüşü de yapmıştım. Sene 2006 falandı sanırım. Test sürüş aracı hırpalanmış olmasına rağmen hoşuma gitmişti; özellikle motor sesi hoşuma gitmişti. Fakat baremi az daha yükseltip iki yaşında Focus'u almıştım. Araç bende değilken de araca ihtiyaç olduğunda hep Marea'yı kiralardım.

Marea, gerçekten de değeri bilinmeyen birkaç araçtan biridir. Ben de jantları beğenmeyenlerdenim Güle güle kullan, Allah kaza bela vermesin...

Ben zaten kullanıp da Marea'yı beğenmeyen sadece 1-2 kişi gördüm.

Bu da aslında bu otomobilin gerçekten başarılı olduğunu gösteriyor.

Teşekkür ederim.

Video inceleme de yolda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 26 Ocak 2012; 16:20:20 >

• Kesinlikle tam bir f/p canavarı bu paraya alınabilcek en iyi otomobil,kardeşime bende düşündüm bi ara.

Dostum birşey merak ediyorum ikinci eli nasıl ? Ağır diye bilmiyorum ama yinede bi sorayım dedim.

Bizde 2001 brava 1.6 sx vardı.(0 km olarak alınmıştı 2005 yılında satmıştık) Biraz fazla yakıyor diyordu annem ama onun dışında memnunduk. Özlerim hala Brava mızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: O403

Videodaki müziğe hayran kaldım diyebilirim.

Ayrıca araç çok iyi duruyor hocam jantları biraz yakıştıramadım arabaya o kadar.Bence de o fiyatlarda alınacak en iyi araba Marea'dır.Biraz iç tasarımını beğenmiyorum.Ayrıca arkadaşlar bu Marea'lar kaç yılına kadar üretildi 2007 model satılık Marea'lar var ancak Fiat logosu falan eski logodan şu 4 çizgi hiç makyaj ya da kasa değişimi olmadan 2007 ye kadar sattı mı bu araç bari logoyu değiştirselermiş.

Utku hocam Marea sürüş videosunu daha önce paylaşmıştın sanki forumda öyle hatırlıyorum.Ankara Ostim yolu tarzı bişeydi tam hatırlamıyorum.Hatta videoda 3. dakika civarlarında baya bi hızlanıyordun bunun sebebide arkadan süratle bi arabanın gelmesi ve senin inat etmen diye hatırlıyorum.Ayrıca yine aynı dakikalarda bi anda kendini sağ şeride atan Corolla sürücüsü kadının da muhabbeti geçmişti

• aslında bu fiyat aralığında modeli biraz düşürerek alabileceğimiz bir araç daha var laguna1ler mareadan sınıf olarakta yüksek kat kat güzel ve sağlam araçlar benim gözümde.
  • Marea candır 2 sene kadar biz de liberty kullandık, aldığımız araç 60bin kmdeydi ama muhtemelen kmsi ile oynanmıştı. Ona rağmen gayet memnun kaldığımız alt takımları haricinde pek sıkıntı masraf çıkarmayan bir araçtı.
    Bu şekilde incelemelerin sık sık yapılması lazım aslında, keza yakın zamanda ben de kendi aracıma (bravo emotion) bir inceleme hatta şehir içi tanıtım rehberi niteliğinde videolar koymak istiyorum.
  • marea ile LPG problem çıkıyor diye duydum. mareayı lpg li kullanan varmı aranızda? sorun çıktı mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Hacı o teyp olmamış öyle, sana teyp çerçevesi satayım

O fotoğrafı çekeli baya oldu. Şu anda teyp çerçevesi mevcut.

Sende fiyat ne kadar?

Yok be dostum satacağımdan değil aslında. Elimde bi pioneer teyp var onu satabilirsem yanında vercem işte. Gerçi marealı kim denk gelcekse

• marea ilk çıktığında dayım almıştı, bindiğimde kasislerden konforlu geçişlerine hasta olmuştum, şahinden sonra ona da uçak gibi gelmişti, Hala biniyor satmaya kıyamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsipura

Bu Marea'ların bide sportif olanları vardı. HLX sanırım ama sallıyo da olabilirim. Nasıl onların performansı? Merakımdan soruyorum.

2 yıldır hlx kullanıcısıym.kesinlikle performans olarak tatmin edici.2000 motor 155 beygirlik,0-100 ü 8.5 sn olan bir araç.gerisini yotube videolarından kendiniz keşfedebilirsiniz
  • bu arada aracınızı güle güle kullanın.fiyat-donanım olarak karşılaştırınca alınabilecek en mantıklı ve konforlu araçtır marea.
  • quote:

quote:

quote:

Hacı o teyp olmamış öyle, sana teyp çerçevesi satayım

O fotoğrafı çekeli baya oldu. Şu anda teyp çerçevesi mevcut.

Sende fiyat ne kadar?

Yok be dostum satacağımdan değil aslında. Elimde bi pioneer teyp var onu satabilirsem yanında vercem işte. Gerçi marealı kim denk gelcekse

sistem tercihinde renault un olmasını sevdim pioneer teybi kaça vercen usb bellek okuma yuvası var mı hangi modeli

• quote:

Orijinalden alıntı: anka0658

bu arada aracınızı güle güle kullanın.fiyat-donanım olarak karşılaştırınca alınabilecek en mantıklı ve konforlu araçtır marea.

Teşekkür ederim. Siz de güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: O403
    sistem tercihinde renault un olmasını sevdim pioneer teybi kaça vercen usb bellek okuma yuvası var mı hangi modeli

Arkadaşın ilanı.

http://forum.donanimhaber.com/m_57024007/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57024007
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.