Şimdi Ara

fiat marea hareret sorunu?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
33.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bende de 2000 model sx marea var. ve bu hararet sorunu kafayı yedirtecek. en sonunda arabaya bi kibrit çakacam. termostatla radyatörü değiştirdim ama hala araç su kaynatıyor. Fan açıyor ve radyatör buz gibi oluyor ama arac yinede su kaynatıryor. acaba devirdaim pompası mı bozuk. anlamadım gitti.
  • Ewet devirdayım ponpası gitmiştir muhtemelen ona bi baktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece gösterge problemi. Bütün marea larda var bu sorun. Youtube u aç bi kaç marea videosu izle onlardada göstergenin yanlış oldugunu görürsün
  • byati81 B kullanıcısına yanıt
    Bende 2005 marea exclusive var benim sorunum seninkinin bi ust sinifi sanirim. Ayni gosterge sorunlarini bende yasiyorum ustune benimkinde gostergeler gittigi zaman kalorifer,silecekler anahtar kumandasi 4luler falanda calismiyor. Kac kere yaptirmaya gittim araba ustayi gorunce duzeliyo ve sorun yapmiyo bu yuzden arizayida bulamiyolar. Cok sikintili bi durum umarim cozumunu buluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersin1414

Bende 2005 marea exclusive var benim sorunum seninkinin bi ust sinifi sanirim. Ayni gosterge sorunlarini bende yasiyorum ustune benimkinde gostergeler gittigi zaman kalorifer,silecekler anahtar kumandasi 4luler falanda calismiyor. Kac kere yaptirmaya gittim araba ustayi gorunce duzeliyo ve sorun yapmiyo bu yuzden arizayida bulamiyolar. Cok sikintili bi durum umarim cozumunu buluruz

hiç elleşme hararet göstergesi kafasına göre çalışır korkmayın,göstergenin oldugu tarafa biraz tıklatın üstten
  • levo1978 L kullanıcısına yanıt
    S.a HIZ-DEVİR-HARARET-BENZİN göstergesi pat düşüyor demişsiniz acaba problemi çözebildiniz mi bu gün aynı sorun benim 98 model marea dada oldu dönerseniz sevinirim.

• benimkide öyle hatta hararet en dibe vurdu motoru yaktım diye korktum müşür bozuk diye değiştirdim meğerse sistem çalışıyormuş ama gösterge bozukmuş,servis elletme dedi
  • Arkadaşlar benim arabamda da aynı sorun var. 2000 SX var bende. Hararet göstergesi oynuyordu bir şey yaptırmadım arabaya ama kendi kendine düzeldi sanırım uzun zamandır problem yok. Fakat benzin göstergesi aldığım günden beri problemli. Yokuşlarda araba yönü aşağı bakar şekilde olduğunda benzin göstergesi iniyor, araba yönü yukarı bakar şekilde olduğunda benzin göstergesi yükseliyor. Çeyrek depoya yakın bir sapma oluyor neredeyse. Yani çeyrek depo benzinim kaldığında arabayı başaşağı gelecek şekilde bir yokuşta durduğumda benzin bitik gösteriyor. İstanbulda bu arızadan anlayacak bir tamirci varmı bileniniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkutahmet

Arkadaşlar benim arabamda da aynı sorun var. 2000 SX var bende. Hararet göstergesi oynuyordu bir şey yaptırmadım arabaya ama kendi kendine düzeldi sanırım uzun zamandır problem yok. Fakat benzin göstergesi aldığım günden beri problemli. Yokuşlarda araba yönü aşağı bakar şekilde olduğunda benzin göstergesi iniyor, araba yönü yukarı bakar şekilde olduğunda benzin göstergesi yükseliyor. Çeyrek depoya yakın bir sapma oluyor neredeyse. Yani çeyrek depo benzinim kaldığında arabayı başaşağı gelecek şekilde bir yokuşta durduğumda benzin bitik gösteriyor. İstanbulda bu arızadan anlayacak bir tamirci varmı bileniniz.

Benzin depo şamandırası arızalıdır muhtemelen.
  • Rölanti dalgalanmasina ben çözüm buldum. Akü kutup başlarını kontrol edin. Eğer oynama varsa sıkın. Benim aracım rolanti dalgaanmasinoluyordu. Akü artı kutup başı temassizlik yapıyormuş değiştirdik geçti arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.