Şimdi Ara

Fiat palio 1.2 benzinli mi 1.3 multijet mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
15.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2005 model 1.3 multijet 80000 kmyi aşmamış olanların fiyatları ne kadar oto pazarlarında? bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
  • arkadaşlar benzinle dizel arasında 1-1.5 lira fark var benzinli alıp tüp takmak mı mantık lı yoksa dizel mi bide arkadasın teki palio multijet performans olarak benzinliye 100 basar diyo dogrumudur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ucirit

arkadaslar kararsizim palio 1.2 benzin li mi almaliyim yoksa 1.3 multijet mi hem performans hem yakit anlaminda yardim ve onerilerinizi bekliyorm.

bu arabayı 1,3 multijet al yakıtı ekonomik olur. satarken dizel diye satarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 16 Şubat 2009; 8:02:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat6767

quote:

arkadaslar kararsizim palio 1.2 benzin li mi almaliyim yoksa 1.3 multijet mi hem performans hem yakit anlaminda yardim ve onerilerinizi bekliyorm.

Veya 100.000'i geçerse dizel diye satamazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: catalyst

quote:

Orjinalden alıntı: murat6767

quote:

Veya 100.000'i geçerse dizel diye satamazsın.

neden satamasınki 100,000 olunca ölüyormu araba ??
  • Araç yeterki düzgün kullanılsın. Motor çekişinden kendini gösterir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orjinalden alıntı: cermin007

Palio'ya Lpg takan Stepneyi kucagına alır.
    Bagaj falan sıfıra iner ona gore.
    Az km.li dizel uyar.

neden kucağına alsınki eve çıkarır

• arkadaşlar önerinize ihtiyacım var..
    1.3 mltijetin performansı malum.
    1.4 DYNAMİC SOLE 2009 70bınde lpgli bi araç söz konusu mltjtle aynı performansı veremeyebilir (yanlızca kalkışta ve yokuşlarda) mi?
    unodan indim palioya binecem nasipse...
    palioyu denemedim tasarımı çok hoşuma gitti yakıtı cezbetti fiyat-perf bana yeterli.. şehir dışı yılda 2-3 kez bin- ikibin uzun yol yaparım.. daha çok işe git - gel...
    ne dersiniz
    detaylı görüşme yapamadık araç sahibiyle lpg markasını sıralı sistem olup olmadığını görüşmedim sakin kullanımda multjet yakıtını yakalar m
    ıyım?
    sizce lpgde 1.4 mü
    1.2 mi?
  • arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu
  • Palio 1.3 multijet aldım çekişi iyi bir kaç kez denedim koltuğa yapistirmiyor ama insanı geri itiyor. Araba 215000 de
    Expertize soktum expertiz iyi dedi. Araba 2007 model 2 kapı sizce pahalıyamı aldım araçta kaza boya yok tamponlarda surtme var kaportanin bazı yerleri az bombeli
    14 bin verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 27 Aralık 2015; 20:12:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 20 gün önce aldım 2004 multijt 1.3, 17400 para verdim. 164 km de 4 kapı klima hava yastığı ıvız zıvır bir şeyler var. 100 tl mazotla 600 km civarı gitti çekişi iyi geldi daha önce d4d motor kullanıyordum ondan daha çekişli geldi bana. Fakat çok gürültülü çalışıyor satıp 1.2 benzin+LPG li almak geçiyor aklımdan. Sessizlik yönünden daha iyi. Acaba çekiş olarak çok fark edermi ki? İllaki 1.3 multi daha çekişlidir. İkisini kıyaslama imkanı olan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelikuputis -- 15 Şubat 2016; 22:10:55 >
  • Yıl 2020 olmuş.

Soru aynı LPG'li 1.2 Palio mu? Yoksa Dizel 1.3 Multijet Dizel Palio mu?

Sorunun zamansal bir farkliligi var. Dizel litre fiyatlari cok pahali şu anda. O sebeple fikrinizi almak isterim.

Dizel mi almali lpgli mi?

• Hakanizm H kullanıcısına yanıt
    Ikisi de mantikli bence, genel olarak eski araclarda lpg mantikli olsa da multijet de dayanikliligi ile öne çıkan bir motor. Bence temiz ve uygun fiyatli denk gelen alınabilir. Bol yokuslu bir yerde yasiyorsaniz belki dizel daha rahat ettirebilir.

• 1.2 benzinlisi alınacaksa 16 valf 80 hp lik olanı alınmalı. Temiz multijet bulmak zor, olan da pahalı. Bakım maliyetleri de korkutuyor ister istemez.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.