Bildirim
fiat panda 1.2 aldım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bana içi çok basık gelmişti daha doğrusu aracın içine bindiğimde yanlardan çok dar bir araçmış gibi gelmişti.. Rahat edememiştim sürücü koltuğunda.
Sığabildiyseniz,rahat edebildiyseniz güzel araç az yakıyo vergisi az falan filan.. -
Bende de var sehirici icin 10 numara az yakiyor bana gore ci de kubik tasarim sayesinde ferah ki kalipliyimdir kullanmasi cok zevklidir 1.2 motor gayet atak bir motordur pisman olmassin hic merak etme.Saygilar. -
Hayırlı olsunquote:
Orijinalden alıntı: Jamais Vu
Bende de var sehirici icin 10 numara az yakiyor bana gore ci de kubik tasarim sayesinde ferah ki kalipliyimdir kullanmasi cok zevklidir 1.2 motor gayet atak bir motordur pisman olmassin hic merak etme.Saygilar. -
hayırlı olsun hocamquote:
Orijinalden alıntı: Bugrahan27
Hayırlı olsun
Alıntıları Göster -
ş.içi için mükemmel bir tercih...quote:
Orijinalden alıntı: Bugrahan27
Hayırlı olsun
Alıntıları Göster -
hayırlı olsun kaça aldınız -
hayırlı olsun dostumquote:
Orijinalden alıntı: unforgiven1127
hayırlı olsun güle güle binin hocam
Fiyat ve özellikleri yazabilir misiniz
Tabi sizin içinde bir sakıncası yoksa
Saygılar... -
hayırlı olsun teyzemde en fulu vardı cam tavan cd çalar çelik jant yakıt tüketimi çok ekonomiktir.quote:
Orijinalden alıntı: unforgiven1127
model. fiyat?quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
hayırlı olsun teyzemde en fulu vardı cam tavan cd çalar çelik jant yakıt tüketimi çok ekonomiktir.
Alıntıları Göster -
hayırlı olsun çok güzel araçquote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
hayırlı olsun teyzemde en fulu vardı cam tavan cd çalar çelik jant yakıt tüketimi çok ekonomiktir.
Alıntıları Göster -
Hayırlı olsun. Sıfır mı 2.el mi? Zira şuan yeni kasanın testleri yapılıyor. Bikaç aya gelir.quote:
Orijinalden alıntı: Klise Adam
hayırlı olsun çok güzel araç
Alıntıları Göster -
Bir kez 4 kişi Rent a Car'dan Panda kiralamıştık. A segmenti bir arabaya 4 kişi rahat bir şekilde sığdık.quote:
Orijinalden alıntı: Klise Adam
hayırlı olsun çok güzel araç
Alıntıları Göster
Dış boyutlarına göre oldukça geniş bir iç hacim sunuyor. Şehir içinde 100km kadar kullandık, 6-7 litre civarı benzin yakmıştı.
Benim çok hoşuma gitmişti Panda .
-
Hayırlı uğurlu olsun,allah kaza bela vermesin..quote:
Orijinalden alıntı: kesbi
Hayırlı olsun. Sıfır mı 2.el mi? Zira şuan yeni kasanın testleri yapılıyor. Bikaç aya gelir.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: darktreys
selam arkadaşlar uzun bir aradan sonra foruma geri döndüm.. fiat panda 1.2 aldım 185 liralık benzinle 734 km yol yaptım çeyrek depo benzin duruyor...
Hayırlı olsun, sakin kullanırsanız oldukça az yakar.. -
4x4 ü range rovera kafa tutuyorduquote:
Orijinalden alıntı: ankay2quote:
Orijinalden alıntı: darktreys
selam arkadaşlar uzun bir aradan sonra foruma geri döndüm.. fiat panda 1.2 aldım 185 liralık benzinle 734 km yol yaptım çeyrek depo benzin duruyor...
Hayırlı olsun, sakin kullanırsanız oldukça az yakar..
hayırlı olsun tüp de atsaydınız.20ltlik tanklardan bi kenarda dururdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 13 Aralık 2011; 13:57:15 >
-
Hayirli olsun eger tamamen boşsa 184 liranin %75 i 138 lira yapar bununla 750 kilometre yaptiginizi varsayarsak, 100 km de 4-4.5 litre yapar ve bu harika bir deger. -
Şehiriçi için ideal araba bu işte.quote:
Orijinalden alıntı: RECEP____KOVBOY
4x4 ü range rovera kafa tutuyordu
hayırlı olsun tüp de atsaydınız.20ltlik tanklardan bi kenarda dururdu.
Alıntıları Göster
-
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Benzer içerikler
- fosforlu sibop kapağı yasak mı
- a/c ne demek
- ford puma yorum
- gaz ayarı kısık olursa ne olur
- en iyi port bagaj markaları
- dacia bigster 2025
- ıd buzz fiyat
- 1.3 tce motor
- hyundai i20 sıfır fiyat
- elektron motors
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X