Şimdi Ara

Fiat Panda 19.950 TL sıfır alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
20.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20000 liraya sıfır araç arıyor olsam Panda alırdım
  • 2004 panda kullancısıyım. aracın ikinci sahibiyim. alalı 3 ay kadar oluyor. belli ki arabayı beğenmişsiniz düşünmeyin alın derim. benimkisi hayal mavi ve sahibi spor görünüm kazandırmış, ilgi çekmesi bir yana sade bile olsa bazen karşısına geçip ben de izliyorum :) yakıt tüketimi çok düşük ve kullanımı çok kolay. karakterli bir araba kendine has bir tarzı var. yedek parçası pahalı falan diyorlar, o zaman tofaş kullanmak lazım. ha bir de 2010 yılında 1.5 milyonuncu panda fabrikadan çıktı; çok tutulan bir araç ve polonya fabrikasında üretiliyor, ab standartlarına uygun. paliodan daha kaliteli bir işçikil, daha karakterli bir yapısı ve daha eğlenceli bir sürüş keyfi var, hata yapmış olmazsınız.
    not: panda konusunda engin fikirlerini uygulamaya koyarak böyle bir aracı dünya yollarında halen yüksek düzeyde görürken türkiye'de 2006dan sonra pazardan çeken fiat türkiye sorumlularının da gözlerinden öpüyorum...

• fenerbahçelisin ama yine de yorum yapayım

yüzünün eskimesine rağmen 0 km olarak alınabilecek en mantıklı araçların başında geliyor.eğer ki uzun yıllar bineceğim derseniz kesinlikle panda.alt yapısı fiat ne de olsa...
    pazarlık kesinlikle yapın.bir kaç bayi gezin,havalı ve diri durun

tata vista yı da inceleyin ikinci tercih olarak. . .
  • Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.
    Bu gün aracın Dynamic versiyonu olanı bir bayide bulup inceledim.Açıkçası araç hoşuma gitti.Kaportası falan bayağı tok duruyor, kapılar kapanırken tıngır tıngır ötmüyor beğendim yani.İçi de güzel, biraz dar tabi ama sonuçta A sınıfı bir araç.
    Bakalım, diğer bir alternatif olarakta Chevrolet Aveo 1.2 S modelini haftasonu inceleyecim, yakın fiyatta ama ABS ve yolcu havayastığı yok.Avantajı biraz daha büyük bir araç olması, bunun dışında başka bir avantajı var mı bilmiyorum...
  • burada birçok aracı kullanma ve deneme imkanımız var. hemde inşaatların zor şartlarında kullanıyoruz. bozuk yollar çukurlar çamurlu araziler..vs

şu ana kadar burada sayılan araçlardan hepsi iyidir ve işinizi görür. gözünüz arkada kalmasın. rahat olun. önemli olan aracı kullanırken yormamak ve zedelememektir. onun dışında bütüna rabalar iyi bakılınca iş görür ve masraf çıkarmaz.
  • selamlar

panda evet a sınıfı bir araçtır ama bir çok b sınıfı araçtan gençtirki biz 5 yetişkin şehirler arası yolculukta(60 km) binmiştik. yakıt tüketimi çok başarılıdır. uzun yolda kullanma şansım oldu 1.2 60hplik motoru vardır. adana-antep-kilis-maraş-adana arası toplam 700 km yol klima açık gittik 35 litre benzinle 700 km yol yaptık buda 100 kmde 5 litreye tekabul ederki klima kapalı olsa idi 4 litreyi yakalardım.

sonuç olarak pandayı tavsiye ederim ama şuanda aveolarda 1.2s donanımlı 21 lira fiyatı var 20 bine çekebilirseniz onuda tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2
    selamlar

panda evet a sınıfı bir araçtır ama bir çok b sınıfı araçtan gençtirki biz 5 yetişkin şehirler arası yolculukta(60 km) binmiştik. yakıt tüketimi çok başarılıdır. uzun yolda kullanma şansım oldu 1.2 60hplik motoru vardır. adana-antep-kilis-maraş-adana arası toplam 700 km yol klima açık gittik 35 litre benzinle 700 km yol yaptık buda 100 kmde 5 litreye tekabul ederki klima kapalı olsa idi 4 litreyi yakalardım.

sonuç olarak pandayı tavsiye ederim ama şuanda aveolarda 1.2s donanımlı 21 lira fiyatı var 20 bine çekebilirseniz onuda tavsiye ederim.

Aveo icind birkac bayi ile gorustum.Metalik renk icin 20.850 opak icinde 20.300 den asagi inmediler.Yuz yuze gorusmede biraz daha inerler mi dersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: end76

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2
    selamlar

Aveo icind birkac bayi ile gorustum.Metalik renk icin 20.850 opak icinde 20.300 den asagi inmediler.Yuz yuze gorusmede biraz daha inerler mi dersiniz.

o sizin pazarlık gücünüze kalmış birazda pzarlığı iyi yapan bir tanıdığınızla gidin 20ye aveoyu kapın bide 19 900 lük panda çok boş duruyor onuda söyleyim.

• yüz yüze pazarlık çok başkadır. . .
  • valla sadece bu şehir içi için bile alınır gerçekten çok pratik oluyor şehir içinde merkeze yerleşirsem ben de alıcam bi tane b sınıfı küçük araba...bu işler ihtiyaç meselesi şehrin göbeğinde oturan adam ne yapsın kocaman d sınıfı aracı?
  • Arkadaşımda otomatik olanı vardı.Genel olarak çok memnundu. Fakat parçası çok pahalı.Örneğin Arkadaşım sellektör yaparkan sinyal kolunun içinde parça kırmış. Sadece sellektör fonksiyonu bozuldu. Servis kolun tamamını 1000TL ' nin üzerinde bir fiyata değiştiriyormuş. Yan sanayisi de yok. Bence 1.2 palio bakın. İkinci eli var, vergisi düşük.
  • 2007 de bende panda ile ilgilenmiştim.beraberinde idea yı çok düşünmüştüm ama son anda vazgeçtim
    hatta pandanın 4X4 modelini araştırdım ama bulamadım.
    onun yerine dizel grande punto aldım.
    şu an aracımdan çok memnunum.
    muhtemelen pandayıda severdim.(gözüm hala idea da ve panda dadır)
    arka koltuğunun tek parça halinde yatıyor olması benim için önemli bir dezavantajdı, şu an hala öylemi bilmiyorum.
    şehir içi fazlasıyla iş görür.
    şehirler arası ise emin değilim.
    benim grande puntom yol sesini içeri fazla alıyor ve ço uzun yolculuklarda yoruyor.
    A segment bir araçla şehirler arası yolculuk yapmak yorucu olabilir.
    uzun süreli kullanmayı düşünüyorsan mutlaka port bagaj edin.
    ben puntişime port bagaj düşünüyorum.
    uzun süreli kullanmayı düşünüyorsan, 2. el kaygın yoksa alınası bir araçtır diye düşünüyorum.
    bizim milletin değer yargıları farklıdır.
    sen bizim milletin değer yargıları yerine kendi değer yargılarını dikkate al.
    kısa sürede satmak istiyorsan milletin değer yargılarını göz önünde bulundurabilirsin.

• Panda'yı tavsiye ederim ben A segmentinde o fiyata alınabilecek en iyi tercih pandadır.Ayrıca ülkemizde otomobil almak için büyük kıstas olan Alman pazarında A segmentinde en çok tercih edilen model Fiat Panda.A segmenti araç olcak olsam ve 20 bin tl bütçem olsa hiç tereddütte kalmadan Panda alırım.Dışardan çok küçük görünsede içi gayet geniş.Çocuğunuz da 3 yaşına gelmiş küçük bir bebek kadar eşyası olmaz herhalde o nedenle bagaj sıkıntısı yaşayacağınızı da sanmıyorum.
  • İhtiyaçlarınızı karşıladıktan sonra tabiki alınır, fiyat/kalite olaraktan en uygun araç diyebilirim. Test sürüşü yapmadan karar vermeyin derim.
  • 5 yıldır kullanıyorum sıfır almıştım çok memnunum sıfır hata halen nazar deymesin :) A segmenti araç alacaksanız Pandayı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ama arkadaşların dediği gibi dynamic versiyon olsa çok daha güzel olur, ben şehiriçi 5.1 lerde tüketiyorum Konyada..yedek parça fiyatlarını hiç bilmiyorum 2006 dan beri hiç işim olmadı her yıl yağ buji filtre değiştir devam binmeye..Palio ile kıyaslayan arkadaşlara şu kadarını söyleyim malzeme kalitesi arada dağlar var Panda çok daha kaliteli bir araba.ayrıca sizin alacağınız araç manuel vites benim aracım da manuel, şikayet olan araçların çoğunluğu otomatik Pandalardır benim bildiğim o açıdan içiniz rahat olsun.Aveo da o fiyata güzel bir seçim olabilir siz ikisini de test edin mümkünse benim tavsiyem..
  • ozgur2007

aynen katılıyorum
  • aveo ile pandayı kıyaslamayın aveoyu şöyle bir inceledim yaz sonunda araç alırken kalitesizlik+0 işçilik yakıtı da bir okadar çok panda başarılı bir araç sınıfında ve bu fiyata kaçmaz emin olun
  • panda alacaksın gibime geliyor,hadi hayırlısı
  • alınır
  • tata visia al multijet motor kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StevenGerrard -- 26 Mart 2011; 20:58:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.