Bende 10-15 gün olmuştur hanıma panda aldım aynı sizinkinden, motor arıza yaktı Eyüpte Bmg özel oto servis var Hakan usta ona götürdüm sağolsun işi çözdü ateşleme bobini arızası vardı bobinler bujiler yağ bakım hep değişti. Biraz sohbet ettik Uzun yıllar Fiat servis geçmişi olan bir abi ben memnun kaldım tavsiye edebilirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
**...Fiat Panda Kulübü...** 83Üye** (287. sayfa)
-
-
arkadaşlar bende 2005 model Fiat Panda 1.2 otomatik araç var. Gaz kelebeği (boğaz kelebeği) ile ilgili olarak arıza verdi. Yani araç düşük hızdayken birden motor arızası gibi hata veriyor. 1 veya 2. viteste hızlanmıyor. Gaz almıyor. ancak kenara çekip kontağı aç-kapa yaptıktan sonra tekrar eski haline dönüyor. Çok araştırma yaptım. otomatik şanjumanlarda gaz kelebeği parça numarası 77365316 veya 71732618 kodlu gaz kelebeğini alacaksınız. Türk siteleride 6bin tl civarlarında fiyat yazıyorlar. aynı ürünü ali expressten vergi-kargo dahil yarı fiyatına aldım. Taktırdım çalışıyor sorun yok. sizde de benzer sorun olursa diye aşağıya link bırakıyorum. Link iptal olursa aliexpress te LOREADA firmasından güvenle alabilirsiniz. zaten firma araba parçası satıyor. komisyoncu vs değil. 12 güne kargo geliyor.
https://www.aliexpress.us/item/3256804755120968.html?gatewayAdapt=tur2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daylight4478 -- 30 Ekim 2023; 23:19:25 >
-
Bende de fiat panda 1.2 otomatik 2006 model var.
Araç vites değişimlerinde devir saati birden yükselip tekrar normale dönüyor.kadran da motor arıza ışığı yanıyor.
Bu devir yükselmesi belli bir süreden sonra azalıyor ancak arıza ışığı sönmüyor.
Bilgisayara bağlandığında boğaz kelebeği hatası alıyoruz.bir kaç defa temizlendi fakat arıza gitmedi.
Sanırım boğaz kelebeği değişecek komple.
Tabii bilgisayarda öyle çıkıyor ama tam da emin değilim acaba boğaz kelebeğinden mi yoksa başka bir neden olabilir mi?
Bu konuda tecrübesi olan arkadaş varsa yazarsa çok sevinirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, hayırlı forumlar. 2011 Fiat Panda 1.2 Dynamic aracımı bir senedir kullanıyorum. Seyir halindeyken ya da rölantide çalışırken bir anda gösterge panelinde kırmızı direksiyon uyarısı yanıyor ve direksiyon sertleşiyor. Mekanik bir problem olduğunu düşnümüyorum çünkü kontak kapatıp açtığımda sorun çözülmüş oluyor. Dİreksiyon elektroniğiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
-
Merhaba benim panda 1.2 otomatik aracim var ayni sorun var kimse bakmiyor 2 aydır yatıyor nasil bir çözüm buldunuz. Sorun neymis yardımcı olabilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X