Şimdi Ara

Fiat Punto Evo 1.3 16V 95bg Yol Tutuş - Hızlanma - Donanım ve Son Sürat Hakk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sadece Türkiye'ye göre değerlendiriyorsun sorun burada.

Japonların özellikle Amerikada ki ürün yelpazesine ve satışlarına bir göz atın.
  • insideman kullanıcısına yanıt
    Toyota aynı toyota mı :)
    Bence başka yerlerde bunu telafuz etme.. Sana gerçek toyotaları anlatayım.. Sene 1993 Corolla kasa değiştridi ve tüm dünyadaki satışlarını misliyle katladı.. Üsüne yeni Corona geldi dünyada sansasyon yarattı.. Ardından Celica vs.. derken Supra çıktı bir anda Toyota dünyada bütün dikkatleri üzerine çekti.. Celica St-4 wrc ile defalarca rally'de birincilik kazandı.. 1992 model Corolla Liftback aracımız vardı kırmızı 1.6 16v 90hp.. Araç nasıl gidiyordu nasıl yola yapışıyordu anlatamam daha sonra corolla 1.6 xei o da aynen bu şekilde müthiş bir motor ve gayet rahat bir sürüş içeriye yol sesini biraz çok alsada çok iyi ve sıkıntısız bir araçtı.. İşte gerçek toyotalar onlardı.. Bana hala toyotadan bahsediyosun.. Ben toyota ile büyüdüm diyorum.. Fiat ise tam tersi idi plastik kalistesi kötü tasarımları vasat elektrik problemleri çıkaran ve problemli araçlar üreten bir markaydı şimdi nasıl? Senin yaşın bunları hatırlamaya yetmiyorsa internet denen bir kaynak var.. Ayrıca bu benim ilk aracım değil defalarca araç değiştirdim Honda, toyota, ford, chevrolet, hyundai, renault kullandım.. Bunları şu anda fiat kullanıyorum diye yazmıyorum gayet güzel bir dille anlatıyorum ama zannedersem anlamak konusunda problem var?

• quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

Toyota aynı toyota mı :)
    Bence başka yerlerde bunu telafuz etme.. Sana gerçek toyotaları anlatayım.. Sene 1993 Corolla kasa değiştridi ve tüm dünyadaki satışlarını misliyle katladı.. Üsüne yeni Corona geldi dünyada sansasyon yarattı.. Ardından Celica vs.. derken Supra çıktı bir anda Toyota dünyada bütün dikkatleri üzerine çekti.. Celica St-4 wrc ile defalarca rally'de birincilik kazandı.. 1992 model Corolla Liftback aracımız vardı kırmızı 1.6 16v 90hp.. Araç nasıl gidiyordu nasıl yola yapışıyordu anlatamam daha sonra corolla 1.6 xei o da aynen bu şekilde müthiş bir motor ve gayet rahat bir sürüş içeriye yol sesini biraz çok alsada çok iyi ve sıkıntısız bir araçtı.. İşte gerçek toyotalar onlardı.. Bana hala toyotadan bahsediyosun.. Ben toyota ile büyüdüm diyorum.. Fiat ise tam tersi idi plastik kalistesi kötü tasarımları vasat elektrik problemleri çıkaran ve problemli araçlar üreten bir markaydı şimdi nasıl? Senin yaşın bunları hatırlamaya yetmiyorsa internet denen bir kaynak var.. Ayrıca bu benim ilk aracım değil defalarca araç değiştirdim Honda, toyota, ford, chevrolet, hyundai, renault kullandım.. Bunları şu anda fiat kullanıyorum diye yazmıyorum gayet güzel bir dille anlatıyorum ama zannedersem anlamak konusunda problem var?

30 yaşındayım ve senin gibi fanatik değilim.

Aldığım malın kölesi olmuyorum.

Puntoyu neredeyse 159 ile aynı tutmuşsun

Bir inceleme yazarken + ve - lerini objektif olarak yaz.

Anladık burası çoluk çocuk doldu meydanı boş buldunuz ama bizler hala bir yerlerden izliyoruz forumu.

Demek 159'un sürüş dinamiklerini görüyorsun puntoda

• insideman kullanıcısına yanıt
    35 yaşındayım seninle bu tarz bir dialog'a girdiğim için diğer arkadaşlardan özür dilerim çünkü senin gibilerden artık burada yüzbinlerce var.. Ben 11 yıldır buraya üyeyim.. Bana laf ebeliği yapma konuya bir katkın olmayacaksa da diğer insanların bilgi almasına ve fikir edinmelerine engel olma. 30 yaşındaymış bir yerlerden forumu izliyormuş.. Daha okuduğunu anlayamıyorsun bırak forumu başkaları izlesin sen zahmet etme.
  • şu punto için bir kişide kötü bişi söylesin be arkadaş

hakkatten 1.5 sene kullandım 1 tl dahi masraf açmadı.Çok memnundum.

Şuan sıfır alsan düşünceğim tek araba punto
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

35 yaşındayım seninle bu tarz bir dialog'a girdiğim için diğer arkadaşlardan özür dilerim çünkü senin gibilerden artık burada yüzbinlerce var.. Ben 11 yıldır buraya üyeyim.. Bana laf ebeliği yapma konuya bir katkın olmayacaksa da diğer insanların bilgi almasına ve fikir edinmelerine engel olma. 30 yaşındaymış bir yerlerden forumu izliyormuş.. Daha okuduğunu anlayamıyorsun bırak forumu başkaları izlesin sen zahmet etme.

Özür dileyeceksen objektif olmadığın için özür dile ki forum üyelerine daha çok yararı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atalayalper kullanıcısına yanıt
    Aynı aracı üç yıldır kullanıyorum, sizinkinden farkı hız sabitleyici ve skydome olmaması. Çok şükür hiçbir ciddi sorun yaşatmadı bana. Garantiden kapı gergileri değişti, bir de merkezi kilitle ilgili sorun yaşanmıştı, parça değiştirerek hallettiler. Donanım bakımından muadillerine göre oldukça dolu bir araç. Bomboş dizel otomatik Polo için 43 bin lira istemişlerdi, tabii 3 ay da beklemem gerekiyordu, ben de Punto'yu seçtim, 38 bin liraydı o zaman fiyatı. Arkadaşlar topa tuttu beni, Polo varken Fiat'a o para mı verilirmiş falan, ancak aracın özelliklerini gördükçe onlar da hak verdiler. Ayrıca kuzenim Punto'suyla yüksek hızda takla attı ve çok şükür burnu kanamadan kurtuldu. O yüzden sağlamlığından şüphe etmiyorum.

Şimdi ailemiz biraz genişlediği için arabayı da büyütmek istiyorum. Aslında şu an sıkıntımız yok, bebek arabamızı rahatça sığdırdık bagaja, fakat yolculuğa çıktığımızda büyük valiz koyacak yer olmayacak. O yüzden şimdi gözümü dizel otomatik Bravo'ya dikmiş durumdayım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.