Şimdi Ara

<<<....FIAT PUNTO EVO KULÜBÜ(39 üye)....>>> (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
19
Favori
118.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lektonstar

projenin maliyeti nedir ?
  • bloody26 kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlı olsun, kaça aldınız ve araç temiz miydi?
  • 30 tl ye kapattik hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: offline13

quote:

Orijinalden alıntı: lektonstar

projenin maliyeti nedir ?

Henüz tam kesinleşmiş bir rakam yok. Gelişmeleri linkten takip edebilirsiniz.

http://www.puntoturkiye.com/showthread.php?5193-Punto-Mirror-Down-Geri-viteste-aynay%C4%B1-a%C5%9Fag%C4%B1-indirme-Uygulamas%C4%B1

• Merhabalar arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. Ayın 22 sinde fiat punto evo 1.4 multiair sahibi oldum. Aracım 2010 model, brc marka lpg takılı. Sorum şu, araç lpgde de benzinde de motor arıza lambasını yakıyor. Arada sırada sönüyor. Arıza lambası yanarken özellikle çekişte düşüşler oluyor. Hatta arabanın gaz yemeyip yığıldığı da oluyor. Cihaza bağlayıp baktığımıza hava akış sensörü gibi bir arıza kodu veriyor. Servis sorunun gaz kelebeğinde olduğunu söyledi. Fakat gaz kelebeği değiştiği halde bahsesttiğim sorunlar devam ediyor. Sorun Lpg ile alakalıdır diyip Lpg servisine gittiğimizde de onlar da sistemde bir problem olmadığını ecu' dan kaynaklanabileceğini söylüyorlar. Var mıdır böyle bir sorunla karşılaşan, yardım edebilecek?

Şimdiden çok teşekkürler..
  • 2011 Haziran'da aldım Punto Evo 1.3 dynamic
    Servis bakımlarını da düzenli yaptırdım hiçbir sorun çıkartmadı bana çok şükür nazar deymesin
  • Dün Punto Evo'mda yolda kaldım. Akü Bitmiş . Servis geldi değiştridi. 2011 de sıfır almıştık
  • Gabriel.Espaso kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, ne yazık ki belirti vermeden bitebiliyormuş. Ne kadara maloldu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Geçmiş olsun, ne yazık ki belirti vermeden bitebiliyormuş. Ne kadara maloldu ?

207 lira akü için aldılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel.Espaso

Dün Punto Evo'mda yolda kaldım. Akü Bitmiş . Servis geldi değiştridi. 2011 de sıfır almıştık
    quote:

Orijinalden alinti: Gabriel.Espaso

Dün Punto Evo'mda yolda kaldim. Akü Bitmis . Servis geldi degistridi. 2011 de sifir almistik

Geçmiş olsun. Benim evo da 2011 ama sizin akü çok iyi dayanmış. Benim akü değişeli neredeyse bir yıl oldu. Bi pazar sabahı sürpriz yaptı bana akü. Mecbur kalmasaydım servisi çağırmazdım. Niyetim dışardan varta ya da bosch akü almaktı ama acil lazım olduğu ve pazar gününe denk geldiği için mecbur servise bayıldık 170 tl yi. Bu arada inşallah 60 amper almışsınızdır. Ben 60 amper olandan aldım. Orijinal akü 50 lik.

• lektonstar kullanıcısına yanıt
    Benim de 2011 model, şubat çıkışlı. Aynı aküyle devam ediyorum.

• 60 Amper Akü.

Beklediğim bir şey değildi. Bende mecbur kaldım. otoparkın ortasında kalmıştım. Mecburen en yakın servisi arayıp geldiler , değiştirdiler aküyü.
  • quote:

Benim de 2011 model, şubat çıkışlı. Aynı aküyle devam ediyorum.

Hay maşallah , valla çok iyi. Ancak akünün bitmesi yakındır. Bence en kısa zamanda güzel bi akü alıp hazırlığınızı yapın. Sonra pişman olursunuz. Dışarda çok daha iyi aküyü 100- 120 liraya almak varken , servise 200 lira vermeyin.
  • lektonstar kullanıcısına yanıt
    Korkmuyor değilim aslında, haftaya yolculuğa da çıkacağım. Nerden ne marka birşey alabilirim, tavsiyeniz var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 14 Ağustos 2014; 8:43:35 >
  • quote:

Korkmuyor değilim aslında, haftaya yolculuğa da çıkacağım. Nerden ne marka birşey alabilirim, tavsiyeniz var mıdır?

Nerde oturduğunuzu bilmiyorum ama bazı oto elektrikcileri , oto aksesuar satan yerler yada direk akü bayilerinden alabilirsiniz. Ben alacak olsam önceliğim varta ya da Bosch olurdu. Onlar olmazsa mutlu ve inci akü de iyi akülerdir. Tekrar söylüyorum, 60 lık almaya dikkat edin.
  • 30.000 tl ye kadar 2011 yada 2012 dizel temiz 70.000km ye kadar evo bulma şansım varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: International

30.000 tl ye kadar 2011 yada 2012 dizel temiz 70.000km ye kadar evo bulma şansım varmı ?

Hocam benim arabam dediğin şekilde;

2011 Dizel 62.000 KM'de, 2 senedir ben kullanıyorum 2. sahibiyim. Kaza, boya, değişen en ufak bir vukaatı bile yok aracımın.

33.000 TL teklif edildi. Buradan pay biçebilirsin. 30-31 bine bulabilirsin tabi ama muhtemelen şuandaki piyasaya bakarsak mutlaka bir yerlerinde bir şey vardır aracın.
  • 2011 (evo)siyah Punto EVO 1.3 Multijet My Life S&S

bende varım
  • selamlar.

yakın zamanlarda paylaşıldı mı bakmadım ama bugün 2012 punto 1.3 mjt 75 hp 40.000 km bakımına kredi kartı tek çekim 480 tl ödedim. cc ve manifol temizliği dahil, balata hariç...

nakit ödeme yapılsa biraz daha indirim vardı, taksit olursa 530 tl ve şarj cihazı veriyorlardı.

syg.
  • 2010 Punto EVO 1.4 Active
    Aranıza yeni katılıyorum, eklerseniz sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.