Şimdi Ara

FİAT SİENA TEAM (171. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.562
Cevap
53
Favori
657.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2001 model 1.2 siena var.sizden ricam oksijen sensörü ve bağlantı tesisatı nın fotosunu çekip burda paylaşabilir misiniz.benimkin de ne sensör ne tesisatı_kablosu hiç bişey yok.en azından fotoyu bakayım da ne Nerede olması lazım onu anlayayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu hallettim arkadaşlar

• Arkadaslar elimde orjinal 1.6 atesleme bobini ve orjinal buji kablolari mevcut. Sikintisiz problemsiz. İhtiyaci olan veya yedekte tutmak isteyene fiyati uygun. 100 lira hepsi. Arabayi 3 once sattim bunlar elimde.

• 1.4 siena 1999 model.

Arada sinyal verdiğimde sinyal sönüveriyo bir müddet çalışmıyo. Sonra kafasına göre çalışıyo.
    Bir keresinde de kısa fardan uzuna geçince birden uzunlar kapandı etraf zifiri karanlık oldu. Sonra kısa-uzun yapınca yandı. Bi daha da yapmadı. Şimdilik tabi.
    Sinyal sorun yapınca elektrikçiye gittim tam oraya varınca çalışmaya başladı. Haliyle adam çalışırken ne olduğunu anlayamayız şimdi sönünce gel dedi.
    Nedir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan___tr -- 16 Ekim 2018; 6:53:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeş daha önceki aracımda kısa,uzun,park ışıkları ara ara kafasına göre takılıyordu.elektrikçiye götürdüm.kolu söktü.tam orta kısımda kutu içinde bakırdan mekanizma vardı.orayı temizledi sonra fısfıstan sıktı.tozdan kirden böyle yapıyor dedi.sorun çözüldü.farklı marka araçtı ama belki seninkinde de böyle bişey olmuş olabilir.

• slm23 S kullanıcısına yanıt
    Çok sağol.
    Bakalım elektrikçi iyice bozulunca gel dedi. Duruma göre bakıcaz artık

• Würth balata spreyi bulundurun kapı bagaj kilitlerine sinyal kollarına falan kullanın arada. Kronik kapı çatırtısını çoğalmadan kesmiş olursunuz

• teknecim T kullanıcısına yanıt
    Arabamda var. Kapı kollarına sıkıyorum arada. Ama sşnyal kollarına zarar falan vermez değil mi?

• Vermez kardeş, bende senin gibi düşünüyordum usta gözümün önünde sıkınca 'vay anasssına la' dedim.

• Belki muhabbeti geçmiştir ama bir sorum olacak. Siena 1.4 99 model arabam var 90 km hıza gelince devir 3000 oluyor birde debriyaja bastigimda kesilen inleme gibi ince bir ses var yardımcı olursanız sevinirim.

• Mücahit Güneş M kullanıcısına yanıt
    3000 deivrde88 yapar normalde.kadran sapmasıyla 90 falan görünür güçsüz motorlu araçların atak olması için şanzıman oranları kısa tutulur bunun sebebi de bu . Debriyaja basınca giden inleme sesi de ya devriyajda ya dan şanzımandan olabilir büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailhanaltınkaya -- 3 Kasım 2018; 17:16:57 >
  • 1.4 3000 devirde 90 km/h normal hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknecim -- 3 Kasım 2018; 23:57:38 >
  • Şanzıman açılmayınca onu dinlemeye devam 90 km hızda devir yüksek olunca sormak istedim teşekkür ederim.

• irfan___tr İ kullanıcısına yanıt
    Gecikmiş bir cevap olacak ama yazayım dedim. Benim sienada sinyali kafasına göre takılıyordu. Ben sinyal veriyorum ama sinyal bi yanıyor bi yanmıyor, iki kere yanıyor sonra duruyor bazen hiç yanmıyordu. Ustaya gitmeden sinyal kolunu sordum 1000 tl civarı bişey dediler. Usta baktı flaşörü söktü yenisini taktı 20 tl ile kurtardık.

• Estafurullah. Geç olur mu düşünmeniz yeter. Benim durum farklı. Sinyaller birden çalışmamaya başlıyor. Dörtlü flaşör de çalışmıyor. Bi süre sonra ( stop edip çalıştırdıktan sonra mesela) çalışmaya başlıyor. Hiç birşey olmamış gibi günlerce hiç takılmadan çalışıyor. Mesela önceki yazdığımda o gün iki defa yaptı. O günden sonra bi daha hiç yapmadı.

• Merhaba arkadaşlar 4 ay önce 1.4 Fiat Siena aldık aldık almaya ama sanki 8 silindirli jeep aldık araba şehir içinde 60 kuruş şehir dışına 40 kuruş yakıyor bujiler değişti gaz ayarı yapıldı şuan 50 kuruşa düştü sizce normal mi

FİAT SİENA TEAM

• Ladikliömer L kullanıcısına yanıt
    1.4 bu araçlar içinde en düşük performans ve en yüksek yakıta sahiptir. 50kr yakıyorsanız öpün başınıza koyun derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailhanaltınkaya -- 1 Aralık 2018; 15:27:17 >
  • irfan___tr İ kullanıcısına yanıt
    Sizin dörtlü flaşör tuşunda sorun olmasın? Dörtlü flaşör tuşuna bağlı bizim araçlarda sinyaller. Onda sorun olunca normal sinyaller de çalışmaz

• arabamda bu aralar inleme veya ıslık sesi gibi bir ses vermeye başladı motor çalışırken bu sesi bilen varmı yada bir sıkıntı verirmi
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.