Şimdi Ara

FİAT SİENA TEAM (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.562
Cevap
53
Favori
657.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar cümleten arkadaşlar.Bende 1999 model 1.4 siena sahibiyim.4 ay oldu alalı gayette memnunum.daha önce 93 moel şahinim vardı.aynı model sahin yada dogan alaagıma siena alayım daha konforlu ve modern hatlara sahip dedim.gayette memnunum.lpg de yaklasık 0,15 ytl yakıyor
    bende sienamın fotolarını ekledim.
    Allah cümlenize kazasız belasız saglıcakla binmeyi nasip etsim.
    saglıcakla kalın arkadaslar.

FİAT SİENA TEAM

FİAT SİENA TEAM

• merhaba arkadaşlar.
    aranıza yeni katıldım yaklaşık 4 ay önce 2002 model siena 1,4 el aldım bu benim ilk arabam.şu ana kadar arabamdan memnunum.yinede paylaşmak istediğim konular var umarım birbirimize yardımcı oluruz.herkese hayırlı günler.not:inşaallah arabamın resimlerini yakında göndereceğim
  • cmplt kardeşim sende benim gibi arabanı yeni almışsın hayırlı olsun arabamızın özellikleri aynı sadece modelleri biraz farklı merak ettiğim:aracının yakıyının km de 150 kuruş olduğunu yazmışsın.maalesef benimki biraz yüksek uzun yolda 200 kuruş yakıyor.senin ölçtüğün değerhangi tarihe ait birde sizin oralarda lpg nin fiyatı ne kadar.yazarsan sevinirim
  • merhaba,
    yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz aramıza. walla ben artık hesap etmiyor. araba gerçekten çooook yakıyor benzinde. 50ytl benzin alıyorum 200km gidiyor. 50/200=0.25ykrs neredeyse şehirdışı 250bin yakıyor ya.
    ben de geçen değiştirdim triger kayışını. motor kapağındaki keçeden yağ sızmış. triger kayışının dişlilerini açmış. ben de değiştirdim 70ytl ye. (40ytl parça+30ytl işçilik) yağ da ilave ettiler.
    satıp tipo mu alsam diyorum bazen.
    herkese kazasız belasız günler.
    selametle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi febahadir -- 30 Mart 2008; 2:04:26 >
  • merhaba arkadaşlar.
    aracımla ilgili yazdığım yakıt değerleri lpg dir.yalnış anlaşılmasın.
    1,4 siena tek nokta enjeksiyonlu. sistemi brc. uzun yolda 200 kuruş yakıyor.

litre olarakta 100 kilometrede 11,50litre.(lpgnin litresi 1,74 ytl aygaz kullanıyorum)

sizce bu değerler normalmidir.sanırım havalar ısındıkça yakıt biraz daha düşer.
    arabamı yeni aldığım için daha hiç yaz mevsimini yaşamadım.malum sıcak havada lpg tüketimi düşer.

yorumlarınızı bekliyorum...
  • uzun yolda 200 bin cok hocam ;) hava filtreni değiştimeni öneriyorum birde bujilerini bunlar gercekten cok önemli yakıt tasarrufunda

• bujilerimi yeni değiştirdim,hava filtremde yeni
    sanırım lpg nin beyninde sorun var.brc servisine baktırmayı düşünüyorum
  • merhaba,
    geçen sene haziran ayında 99 model 96 binde 1.4 el siena aldım arkadaştan. bu aralar sıkışık olduğum için satmaya karar verdim. bir de ne göreyim halk zaten almıyor, galericilerin çoğu da arabayı almak bile istemiyorlar. bir iki galeri gezdikten sonra 10300ytl ye aldığım arabayı 8250ytl ye ZORLA satabildim. zararıma mı üzüleyim yoksa kredi çekip ödediğim faizlere mi yanayım yoksa bmw gibi harcadığım benzine mi üzüleyim bilemiyorum.araba uzun yolda 300ykr, şehiriçi ise 350ykr yakıyor. fakat palio 1.2 olan araçlar sienaya göre hem daha seri hem de daha az yakıyor çünkü bugün galeride test ettim. görüş açılarının dar olmasına ve yol tutuşunun iyi olmamasına da katılıyorum. bugün itibari ile eski bir siena kullanıcısı olarak aman aman fiat sienadan uzak dur derim.
    selametle.
  • MERHABA BENDE 15 GÜN ÖNCE 1.6 16VALF HL SİENA ALDIM BORDO RENKTE ARABADAB MEMNUNUM AMA YAKITINDAN ŞİKAYATİM VAR

1:KM DE 330 YTL YAKIYOR
    2:BAZI ARKADAŞLAR BUNA NORMAL LPG DE TAKILIYOR DEDİLER AMA BENİM ARABA ENJEKSİYONLU VEDE LPG FİYATI NEDİR BU ARABANIN NORMAL TAKTIRSAM ZARARI OLURMU TEŞEKKÜRLER
  • ENİSCAN KARDEŞİM ARABAN HAYIRLI OLSUN..
    LPG TAKTIRMAN BENCE MANTIKLI.
    ŞU KADARINI BİLİYORUM Kİ SENİN ARACIN GİBİ OLAN ÇOK NOKTA ENJEKSİYONLU ARAÇLARI SIRALI SİSTEM LPG TAKILIYOR.
    SIRALI SİSTEM YERİNE NORMAL SİSTEMİN UYUM SAĞLAMADIĞI.BENİM TAVSİYEM YİNEDE YETKİLİ BİR LPG SERVİSİNE SORMAN.
    KAZASIZ BELASIZ GÜNLER....
    ARBANIN FİYATINI MERAK ETTİM KAÇA ALDIN YAZARSAN SEVİNİRİM..
  • arabam kazasız değişen yok 8500 ytl ye aldım ilk sahibinden çok memnunum teşekkürler
  • Baya iyi almıssın Bendede 2000 HL var araç lpgli yeni taktırdım kardeş sıralı takılıyor normal sistem taktırma çok pişman olursun benzinlede binmek akıl işi değil çok yakıyor benzinde en kısa sürede lpg taktırmanı tavsiye ederim ben taktırdım mennunum hayırlı olsun aracın
  • MERHABA ARKADAŞLAR.

BENİM Bİ SORUM OLACAK SİZLERE.
    ARACIMLA LPG DE GİDERKEN ARASIRA ENJEKTÖR ÜN KIRMIZI LAMBASI YANIYOR BİRKAÇ SANİYE YANDIKTAN SONRA TEKRAR SÖNÜYOR.
    SEBEBİNİ BİLEN CEVAP YAZARSA SEVİNİRİM.
  • enjektörürün kırmızı lambası dediğin lpg göstergesimi kardeş
  • LPG LAMBASI DEĞİL
    HIZ GÖSTERGESİNİN YANINDA BULUNAN ARABAYI İLK ÇALIŞTIRACAĞIMIZ ZAMAN SOLDA PÜSKÜRTME İŞARETİ OLAN 3-4 SANİYE YANIK KALIP TEKRAR SÖNEN LAMBADAN BAHSEDİYORUM.NORMALDE BU YAMBA SADECE ARABAYI ÇALIŞTIRIRKEN YANIYORDU VE SÖNÜYORDU ŞİMDİLERDE İSE ARAÇ YOLDA GİDERKEN ARASIRA YANIYOR VE TEKRAR SÖNÜYOR...
  • Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Az önce okurken takıldım.Bende enjeksiyon lambası dediğiniz gibi yanıyo ama bir türlü gitmiyo.Yolculuk boyunca da gitmiyor.Yorumunuz var mı?

Arabam şu an için fazla uzun mesafe sayılmaz ama;uzunda 155-160kuruş,Şehir içi 175-180 kuruş falan yakıyo.Hız sabit 90;artı araba da daima 5 kişiyiz.
    lpg fiyatı:1.79 Yakıtı normalmi szice.Bana göre sanki biraz daha düşer gibi.
    Resimlerimi de yayınlıycam......
  • Arkadaşlar trigeri değiştirsem ne kadara mal olur.
    Lastikleri yeniliycem öneriniz var mıçBen prelli p400 aquamil düşünüyorumda.

FİAT SİENA TEAM

FİAT SİENA TEAM

FİAT SİENA TEAM

• Lastik olarak kesinlikle Bristone B330 EVO alma ve kesinlikle Bristone B250 tavsiye ederim. Ben bunları kullandım bide michelın kullandım. michelın arabayı kayık gibi yaptı stabilitesi bozuldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: konamser

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Az önce okurken takıldım.Bende enjeksiyon lambası dediğiniz gibi yanıyo ama bir türlü gitmiyo.Yolculuk boyunca da gitmiyor.Yorumunuz var mı?

Arabam şu an için fazla uzun mesafe sayılmaz ama;uzunda 155-160kuruş,Şehir içi 175-180 kuruş falan yakıyo.Hız sabit 90;artı araba da daima 5 kişiyiz.
    lpg fiyatı:1.79 Yakıtı normalmi szice.Bana göre sanki biraz daha düşer gibi.
    Resimlerimi de yayınlıycam......

Arabanda arıza var demekki
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.