Şimdi Ara

Fiat tipo eksper raporu - Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: egeboys0

merhaba. hocam ben tipo nun tasarımına ve özelikle ön konsoluna hayranım. sırf bu yüzden bu arabanın temizini arıyorum. bugün çok şükür temiz, güzel bi araba aldım. babam da Hyundai getz var. inanın bunun kullanım keyfi kat kat iyi o araba dan. bu benim kişisel görüşüm. sizede saygı duyuyorum.
    Oncelıkle hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin

Bende sıze aynen katılıyorum senelerce tofas kus serısı kullandım gencken İnsan anlamıyor ama yas ılerledıkce ınanın zorlasıyor ayrıca metal yorgunlugu dıye bır sey var arac yıllandıkça zayıflıyor zayıfladıkca da guven kalmıyor esınız dostunuz aılenız bınıyor ben onun ıcın dedım yoksa keyıflı araclar ama keyıfde Bı yere kadar.. Bılmem anlatabıldım mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyurt -- 12 Eylül 2019; 21:5:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeyi düzgün olsun fakat işin içinde şasi varsa o işe hiç girme. Bir insan için omurga ne ise otomobil için de şasi o demektir. Şasi den büyük veya küçük hiç fark etmez hasar gören bir araba alınmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyurt

Oncelıkle hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin

Bende sıze aynen katılıyorum senelerce tofas kus serısı kullandım gencken İnsan anlamıyor ama yas ılerledıkce ınanın zorlasıyor ayrıca metal yorgunlugu dıye bır sey var arac yıllandıkça zayıflıyor zayıfladıkca da guven kalmıyor esınız dostunuz aılenız bınıyor ben onun ıcın dedım yoksa keyıflı araclar ama keyıfde Bı yere kadar.. Bılmem anlatabıldım mı

Alıntıları Göster
    haklısınız tabi. iyi dilekleriniz içinde teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.