arkadaşlar bu kadar kişiyiz.bir club kuralım kendimize. nasıl olur sizce
/>
kuracaz inşallah kardeş kuracaz. merak etme...
Yöneticilerle kulüp konusunda görüşüyorum inşallah çok yakında kuracağız Tipo Kulübü
hadi bakalım inşallah volkan arkadaşım sabırsızlıkla bekliyoruz..
quote:
Orjinalden alıntı: volkan67
Yöneticilerle kulüp konusunda görüşüyorum inşallah çok yakında kuracağız Tipo Kulübü
/>
Dizel Tipo Motoru
Nasıl? Niye Türkiyrde yok ki bu dizellerden
Bu da içi
anjinsan75 arkadaşım fiat tipo nun dizeli, turbo dizeli, ve turbo olanı avrupanın birçok ülkesinde bulunmakta.fakat türkiye de neden yok onu bende anlamış değilim
quote:
Orjinalden alıntı: anjinsan75
Dizel Tipo Motoru
/>
98 sx modelini kullandım 2 sene kadar,bu kadar çok yakan ve malzemesi adi dökülen bi araba daha yoktur...Sadece tipi hoş...
Bana hem çok az yakan, malzemesi adi olmayan, dökülmeyen,yedek parçası bol, tipi güzel hesaplı, rahat konforlu bi araba önerebilir misin ? ALİBEKİR kardeş hemen alalım
TİPOCUYUZ BİZ TİPOCUUUUUUUUUUUUU
TÜM İSLAM ALEMİNİN KURBAN BAYRAMINI VE YENİ YILINI KUTLARIM NİCE YILLARA ARKADAŞLAR
YOK ÖYLE BEN ŞÖFÖR LÜĞÜME GÜVENİRİM FALAN.İNSAN OĞLU BEŞER DİR DE ŞAŞARDIRDAGÜN GELİR HER ZAMAN GEÇTİĞİN YOLA DENSİZİN BİRİ SU AKITIR SENDE ALIŞTIĞIN İÇİN AYNI HIZDA O NBUZLU YOLA BİR GİRERSİN PİR GİRERSİN O ZAMAN SENİ ŞOFÖRLÜKDE KURTARAMAZ
çok doğru benım evın onunde vurdular arabaya ne hatası vardı benm arabanın? baskalarının hataları yuzunden canın sıkılıyo ve araban mahvoluyo.. neyse bende yağtıramadım kasko ama bı bakıma gereklı sanırım
LÜTFEN.... BİLENLERİN YARDIMINA İHTİYACIM VAR. Ben memurum ve 5 ay önce ilk aracımı ('86 reno)ve ilk şoforluk deneyimime de böylece başlaladim.yani acemiyim.şimdi yeni bir oto alıyorum.1998 model 1.4 ie sx tipo.brc marka lpg li .105 bin km de 9500 ytl.bana araç hakkında fiyatı,lpg si,genel özellikleri hakkıda bilgi verebilir misiniz. şimdiden teşekkürlerr..
LÜTFEN.... BİLENLERİN YARDIMINA İHTİYACIM VAR. Ben memurum ve 5 ay önce ilk aracımı ('86 reno)ve ilk şoforluk deneyimime de böylece başlaladim.yani acemiyim.şimdi yeni bir oto alıyorum.1998 model 1.4 ie sx tipo.brc marka lpg li .105 bin km de 9500 ytl.bana araç hakkında fiyatı,lpg si,genel özellikleri hakkıda bilgi verebilir misiniz. şimdiden teşekkürlerr..
MERHABA ARKADAŞLAR TİPO'LAR İÇİN ANGEL EYE FAR VARMI? KUŞ SERİSİNDEKİ GİBİ 25-30 LİRA GİBİ BİR FİYATA BULABİRMİYİZ?
quote:
Orjinalden alıntı: yeakin
MERHABA ARKADAŞLAR TİPO'LAR İÇİN ANGEL EYE FAR VARMI? KUŞ SERİSİNDEKİ GİBİ 25-30 LİRA GİBİ BİR FİYATA BULABİRMİYİZ?
@yeakin, sanmam valla zaten orjinal farı 30 küsür lira tanesi. ama gittigidiyor da görmüştüm 2 tane halka neon satıyorlar. 2 si 55 ytl idi galiba. far içine monte edip parklara bağlıyosun. yuvarlak neon fa açıkken sürekli yanıyo farın içinde. ucuza gelirse öyle bişey yapılarbilir belki.