Şimdi Ara

FİAT TİPO HAKKINDA NE BİLİYORSANIZ GELİN YAZIN arkdaşlar (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
9
Favori
362.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese selam arkadaşlar 2 gün önce bende bir tipo aldım. okuduğum kadarıyla bu arabayı çok ii tanıyanlar var forumda. arabam 97 model tipo 1.4 i.e sx ve benzinli. bundan önce lpg li bi araç kullandığım için bazı sorularım olacak :)
    1. yakıt deposu kaç litre
    2. km' de ortalama kaç lira yakıyor (şehir içi/dışı)
    3. araç enjeksiyonlu olduğu için lpg sistemi pahalı diye duydum, böyle bi sistem kaça mal olur ve böyle bir lpg sistemi ile km'de kaç lira yakar. (kısacası lpg taktırmaya değer mi?)

herkese teşekkür ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaresma07

herkese selam arkadaşlar 2 gün önce bende bir tipo aldım. okuduğum kadarıyla bu arabayı çok ii tanıyanlar var forumda. arabam 97 model tipo 1.4 i.e sx ve benzinli. bundan önce lpg li bi araç kullandığım için bazı sorularım olacak :)
    1. yakıt deposu kaç litre
    2. km' de ortalama kaç lira yakıyor (şehir içi/dışı)
    3. araç enjeksiyonlu olduğu için lpg sistemi pahalı diye duydum, böyle bi sistem kaça mal olur ve böyle bir lpg sistemi ile km'de kaç lira yakar. (kısacası lpg taktırmaya değer mi?)

herkese teşekkür ediyorum

güle güle iyi günlerde kazasız belasız kullan...
    yakıt deposu yedek dahil 55 lt.dir
    1.6 s ,sx ,slxve i.e. lerden şehir içinde biraz fazla yakar.(yoğun trafikte 11lt/100km,ortalama 8lt/100km şehir dışında da ortalama 90 km hızla tam yükte 6-6.5 lt/100km)
    bu araçta tek nokta enjeksiyon sistemi var sıralı lpg takılamaz bu nedenle çok pahalı değildir.
    lpg yi günde 100 km de fazla kullanıyorsan yaklaşık bir senede amorti eder ama motor ömrün kısalır.aracının km sini yazmamışsın bu motorlar düzgün kullanımda 250.000 km yapabilir ancak lpg ile 150.000 de motor bakımı ister.yağ değişim periyotları ve nitelikli 10-40 yağ kullanımı ile

• ilgilendiğiniz için teşekkürler. çok aydınaltıcı oldunuz (arabam 106 bin km de)
  • kullanamdım ama en güzel yanı hiç bi arabada olmayan gösterge tablosu bayılırım dijitale bi benzeridde yeni çıkan honda cıvı ne göstergeler var arabada yaw__ama pahalı
  • bende aracımı satıyorum 1997 1,4 s hıdrolık dıreksıyon merkezı kılıt elektrıklı camlar lovato lpg ruhsata ıslı 4 lastık yenı gt2 motor contaları yenı karter contası dahıl tum kayıslar yenı on takım duzgun eksoz yenı cataldan sonra takım degıstırdım daha cok sey varda kafa utulemenın bır alemı yok ıstersenız bu adrese bakın sadece ıhtıyactan satıyorum acıl satmam lazım olmadı galerıye msn : ilkaycan83@hotmail.com

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2567366
  • 5,500 VEYA6000 LİRADAN FAZLA ETMEZ
  • yok artık dayanamadım cevap vermek zorunda kaldım...ya senin araba piyasasından haberin yok ya da dalga geçmek için yazmışsın bu rakamı.90-91 şahinler ford taunuslar bu fiyata gidiyor.tiponun ölüsü 7.5-8 bin ytl yapar..
  • DOSTUM ÜZGÜNÜM AMA BUDUR O DEDİĞİN DOĞANLAR ŞAHİNLER 3,500 E 4,000 E GİDİYOR SENİNKİ S OLMASA 7,500 8,000 EDERDİ AMA GALERİLERDEN SANA VERECEKLERİ FİYAT ÇOK KOMİK GELECEKTİR EN İYİSİ 3ÜNE 5İNE BAKMADAN BİNİCİYE KENDİN SATMANDIR ..BENDE 95 BRODWAY VARDI ORJİNAL TERTEMİZ 69,000 KMDE MİLLET 8-9 MİLYAR FİYAT ÇEKİYOR BAZI SİTELERDE BEN 6 AY SATAMADIM SONUNDA 6,000 YTL YE VERDİM..CANLI PARA VEREN OLDUMU DEĞERLENDİR BENCE...
  • degerlı arkadaslarım sagolun bakalım artık yarın pazara cekıcez nasıp dıyorum ınsallah hayırlısı olur bazen sıkısınca böyle ölü parasına verırsın ne yapalım kadere razı olucaz
  • ARKADAŞLAR benim araç Tipo S 98, TEMİZ VE BAKIMLI TİPO 1,6 İle TAKAS ETMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR VARSA BENLE e-mail yoluyla bağlantıya geçebilir..
    İL: OSMANİYE

BENİM ARABANIN ÖZELLİKLERİ:

2000 YILI 4, AYDA TRAFİĞE ÇIKIŞLI
    İLK SAHİBİ BAYAN DOKTOR,2.Sİ MEMUR OLAN BEN
    45.000 CİVARI KM
    BRC MARKA LPG RUHSATA İŞLİ VE 2005 10,AYDA TAKILDI
    LASTİKLER YENİ VE LASSA GARANTİLİ
    GOLDMASTER MP3
    UZAK MESAFE ALARM SİSTEMİ
    MOTOR BİRMOT USTALARI DEYİMİYLE SANKİ SIFIR
    ÇELİK JANT
    VERGİLER 2 YIL MUAYENE
    AK SİGORTA 1 YIL

ARABAMA HASTAYIM AMA 1,6 İLE YOLLARDA DAHA ÇOK SOL ŞERİTTEN GİDECEK OLMAM BENİ 1,6 SEVDASINA İTTİ,2000 MOTOR DEMEYİN BANA TUZLU GELİR...
    e-mail adresim:

ilsa01@superposta.com

• tıpo kullanımı cok zevklı bir araba 6 senedir kullanıyorum hala sıkılmadım su an işimiz gereği doblo aldık ve tıpo yu satıyoruz 95 model slx 1,6 klıma elk. ayna ve cam lpg beyaz renk 10 000 ytl diyoruz 9 a verıcek en son babam bana kalsa hıc satmam ama ne yaparsın. ben bursadayım ilgilenen arkadas olursa özelden görüşürüz
  • arkadaşlar bende de 96 tipo s var tip olarak mükemmel bir araba ama direksiyondan bir tıkırdı geliyor birde çukurlardan geçerken biraz fazla hissetiriyor gibi 4 amortisor değiştim ,ön tablaları değiştim.ama nafile..acaba gaziantepde anlayan bir usta yokmu?bulamadılar sesi.. acaba benim arabanın başka ufak bir sorunumu var önerilerinizi alabilirmiyim..birde arkadaşlar sürati normal mi acaba? lpg de yaptığım ölçümleri söyleyeyim. 1.vitesde 50km 2.vitesde 80 3.vitesde 115 4.vitesde 150 gördüm en son 190 gördüm ama araba yüklüydü ve kaptırmıştım sanki biraz ağır hızlanıyor gibi(120000km de yaklaşık 2 yıldır lpg li 40,000 km yaptık diyebilirim ) .. ilgili arkadaşlar msni eklerlerse sevinirim
    ama arabama aşığım:D:D:Dhttp://img245.imageshack.us/img245/8482/s3010197uh1ik1.jpg

ilkerkellecioglu@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker27500 -- 21 Ekim 2006; 0:53:04 >

• Aracın ön takımı değiştikten sonra ses kesilmiyorsa motor kaputu'nun bağlantı menteşeleri ve kaputa boşluk olabilir.Teybin bulunduğu kalorifer kumanda panelinin olduğu kısım gevşemiş olabilir.
  • evet baktırmam lazım ama bugün dikkatımı çekti bir arkadaşım arabaya bindi ve ses biraz da olsa kesildi.nasıl mı oldu diyeceksiniz.arkadaşım biraz iri yarı bişey:) arabaya binice dizleriyle torpido gözünün kapaklarını tutmuş istemdışı bir şekilde ve ses %60 azaldi diyebilirm.arkadaşlar tipoların torpido kapaklarını sıkılaştırın.pişman olmazsınız;)
  • Aksesuarcılarda yada 1 milyonculardan 4-5 kutu silikon sprey alıyorsunuz ve aracın kabindeki ve konsoldaki bütün boşluk yarık neresini buluyorsanız basıyonuz spreyi, hatta bagaja ve ön koltukların altınada kapı fitil ve kilitlerine uyguluyorsunuz bakın ondan sonra arabadan ses geliyomu gelmiyomu

Ben tipo mu aldığımda aracın her yeri ama aklınıza gelecek her yerine bagajdaki halının altına dahi bu spreylerden sıkılmıştı sanki aracı alıp silkon havuzuna sokmuşlar o zaman bi anlam verememiştim buna ama şimdi anlıyorum ki çok işe yarıyor size topu topu 5-10ytl masraf olacak ama sonuçları çok güzel.
  • İyi bayramlar!!! tam iki yıl boyunca kullandım. 1998 1.6 SX süt beyaz. ilk arabamdı babam mezuniyet hediyesi olarak hediye etmişti. bir de tüp taktırdım bir sene sonra. inanın ağladım satarken(11500 ytlye 06/2006 da sattım).babamın kredi borcu vardı. bir gün olsun beni yolda bırakmadı. annem kaza geçirdi. onu hastaneye götürürken 180 190 yaptım tüple tık demedi. ben o arabanın aşığıydım. alacak arkadaşlara tavsiye ederim. bakım maliyeti de çok ucuz. rahatlık ve konfor açısından ise bir avrupa arabayı aratmayacak seviyede.
    HERKESE KAZASIZ SÜRÜŞLER
  • mmengi çok teşekkür ederim özellikle ön torpido gözünün oradan ses geliyor.şimdi ben tam oalrak ne diyeceğim.sprey silikon mu?.birde görüntü olarak çirkin durmuyormu?aklıma takıldı ama hiç görmedim silikon spreyden o yüzden bayramdan sonra kesinlikle alacağım.teşkrler iyi bayramlar
  • tiponun meşhur gösterge tablosu

FİAT  TİPO HAKKINDA NE BİLİYORSANIZ  GELİN YAZIN arkdaşlar
  • Satılık Fiat Tipo 1.6 i.e. SLX MPI CAT ACS
    Aracın 2. sahibiyim 4 lastik yeni. orjinal 58000KM de. Kazası ve darbesi yok. Dijital klima, elektrikli aynalar, hidrolik direksiyon, direksiyon yükseklik ayarı, sol koltuk bel desteği ve yüksekli ayarı, ön ve arka koltuklarda dirsek dayanakları, arka koltuk başlıkları, temiz döşemeler, hiç kullanılmamış yedek lastik, elektrikli ön camlar,merkezi kilit, anahtardan kumandalı alarm-immobilay. MPI motor,sis farları, enjeksiyon, sony cd-MP3 çalar, atalet sensörü, aracın 58000KM bakımı yeni yaptırılmı
    http://www.araba.com/179420.html
  • Görüntusu cok guzel ARKADASLAR BENDE 98 TİPO 16 İE MPİ VAR(104 beygır) BUNA LPG TAKTIRMAYI DUSUNUYORUM ARANIZDA BU MODEL TIPO'YA TÜP TAKTIRAN VARMI RANDIMAN ALDINIZ MI?TAVSIYELERINIZI BEKLIYRUM ACIL .....ACIL........
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.