Şimdi Ara

FİAT TİPO KULÜP (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
13.912
Cevap
89
Favori
2.598.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilksar

Volkan ARKADAŞIM İMZAYI KULLANALIM BAKALIM TEŞEKKÜR
    BU ARADA YIKATTIRACAKSANDA BU İŞİ İYİ YAPANA YIKATTIR,DÜZ TİPOLARDA KORKUM YOK AMA i.e LERDE SEN İŞİ BİLENE YIKATTIRIRSAN HİÇ BİŞEY OLMAZ..
    ,LASTİK DEĞİŞTİRECEKSENDE GERÇEK TİPO USTASINI ARA,SOR,BUL ONA GİT DERİM,YENİ TİPO ALAN ARKADAŞLAR BU SÖZÜMÜ KULAK ARKASI ETMEYİN
    Dursun ARKADAŞIM BURASI HEPİMİZ İÇİN BİŞEYLER ÖĞRENME YERİ

Alıntıları Göster
    Birşey değil tüm üye arkadaşlar imzamızı kullanırsa iyi olur. Ewt motoru işi bilene veya servise yıkatacağım. Garanti iş olsun başımıza iş açılmasın sonradan.
    quote:

Orjinalden alıntı: ilksar

BU ARADA YIKATTIRACAKSANDA BU İŞİ İYİ YAPANA YIKATTIR,DÜZ TİPOLARDA KORKUM YOK AMA i.e LERDE SEN İŞİ BİLENE YIKATTIRIRSAN HİÇ BİŞEY OLMAZ..
    ,LASTİK DEĞİŞTİRECEKSENDE GERÇEK TİPO USTASINI ARA,SOR,BUL ONA GİT DERİM,YENİ TİPO ALAN ARKADAŞLAR BU SÖZÜMÜ KULAK ARKASI ETMEYİN

• quote:

Orijinalden alıntı: VoLKaN067

Birşey değil tüm üye arkadaşlar imzamızı kullanırsa iyi olur. Ewt motoru işi bilene veya servise yıkatacağım. Garanti iş olsun başımıza iş açılmasın sonradan.
    quote:

Alıntıları Göster

FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

• quote:

Alıntıları Göster
    aman volkan dostum.çok iyi çok temiz bir tipon var.
    değerini bil

• quote:

Orijinalden alıntı: tipocu 16v

değerini bil

Alıntıları Göster

FİAT TİPO KULÜP

• quote:

FİAT TİPO KULÜP

Alıntıları Göster

FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

• quote:

FİAT TİPO KULÜP

Alıntıları Göster
    ilksar bu gösterge çok güzel yaw. spor bir görünüm veriyor
    bizim 1.4s tipolarada bu şekilde yapabilirmiyiz?
    nerden ve nasıl temin edebiliriz?
    quote:

FİAT TİPO KULÜP

• quote:

FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

Alıntıları Göster

FİAT TİPO KULÜP

• quote:

FİAT TİPO KULÜP

Alıntıları Göster

FİAT TİPO KULÜP

• quote:

FİAT TİPO KULÜP

Alıntıları Göster

FİAT TİPO KULÜP

• quote:

Orijinalden alıntı: tipocu 16v

değerini bil

Alıntıları Göster
    Saol arkadaşım temiz bakıyorum daha 2 sene kadar da kulllanmayı düşünüyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: tipocu 16v

değerini bil

• quote:

Orijinalden alıntı: VoLKaN067

Saol arkadaşım temiz bakıyorum daha 2 sene kadar da kulllanmayı düşünüyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: tipocu 16v

değerini bil

Alıntıları Göster
    imzayıda koyalım rengimiz belli olsun

• arkadaşlar bende 1997 tiipos var.arabamı seviyorum.ama rampada beni yarım bırakıyor.servis normal diyor.ama hergeçen gün arabada güç kaybı var.debriyaj-baskı balata dedim ustaar sağlama dediler.karbürarörütemizlettirip ayarlattırmaktan anam ağladı.sizce neden bu araba çekiyorrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: orekicii

arkadaşlar bende 1997 tiipos var.arabamı seviyorum.ama rampada beni yarım bırakıyor.servis normal diyor.ama hergeçen gün arabada güç kaybı var.debriyaj-baskı balata dedim ustaar sağlama dediler.karbürarörütemizlettirip ayarlattırmaktan anam ağladı.sizce neden bu araba çekiyorrr
    bende üye olmak istiyom ama sistemi çözmedim.benide aranıza alırsanız sevinirim.aracaım1997model 1.4s serisi.foto olmadığı için eklemedim.ama en kısa zamanda fotolarımı eklerim
  • quote:

bende üye olmak istiyom ama sistemi çözmedim.benide aranıza alırsanız sevinirim.aracaım1997model 1.4s serisi.foto olmadığı için eklemedim.ama en kısa zamanda fotolarımı eklerim

Alıntıları Göster
    Tipocu 16 V Arkadaşım BENDE BU GÖSTERGEYİ TEMİN ETTİM AMA RESMİ cdr dosyasında AÇILIYOR NASIL AÇILACAĞINI ÖĞRENİNCE TABELACILARDA ÇIKARTTIRACAĞIM KAFAM ESERSE BENDE YAPTIRACAĞIM,RENGİ SEÇMEM İÇİN İLK ÖNCE RESMİ GÖRMEM LAZIM
  • quote:

Tipocu 16 V Arkadaşım BENDE BU GÖSTERGEYİ TEMİN ETTİM AMA RESMİ cdr dosyasında AÇILIYOR NASIL AÇILACAĞINI ÖĞRENİNCE TABELACILARDA ÇIKARTTIRACAĞIM KAFAM ESERSE BENDE YAPTIRACAĞIM,RENGİ SEÇMEM İÇİN İLK ÖNCE RESMİ GÖRMEM LAZIM

Alıntıları Göster
    Bu da benim MAVİŞ

FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

• quote:

Orijinalden alıntı: anjinsan75

Bu da benim MAVİŞ

FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

Alıntıları Göster
    Devamı

FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

• quote:

Orijinalden alıntı: anjinsan75

Devamı

FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

FİAT TİPO KULÜP

Alıntıları Göster
    Hııınnn hıııııınnnn

FİAT TİPO KULÜP

• quote:

arkadaşlar bende 1997 tiipos var.arabamı seviyorum.ama rampada beni yarım bırakıyor.servis normal diyor.ama hergeçen gün arabada güç kaybı var.debriyaj-baskı balata dedim ustaar sağlama dediler.karbürarörütemizlettirip ayarlattırmaktan anam ağladı.sizce neden bu araba çekiyorrr
    Arkadaşım bence baskı diski değiştir bence, bende de aynı problem başladı yavaştan Arabayı aldığım kişi bayandı anasını ağlatmış baskı diskinin araba bi vites arkadan geliyo.Araba soğukken çok iyi ama biraz ısınınca hafif çekişten düşüyo. Ustaya götürdüm, sadece diskiyi değiştirsek yeter dedi ama benim gönlüm hepsini değiştirmek. Yaklaşık 200YTL ye mal oluyo

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Corel draw ile açılır, tabelacılarda büyük ihtimalle vardır corel programı

• quote:

Orijinalden alıntı: Dursun

quote:

Corel draw ile açılır, tabelacılarda büyük ihtimalle vardır corel programı

Alıntıları Göster
    anjinsan75 RESİMLERİN BÜYÜKLERİNİDE BEKLERİZ
    Dursun ARKADAŞIM Corel draw'i indiir comda sorguladım 3 program çıktı Biri çalışmazken diğer 2 sinin boyutu MB olarak büyük geldi,bakmadım..
    Dediğin gibi tabelacıya bir sorayım .. bakalım büyük ihtimalle program mevcuttur.

FİAT TİPO KULÜP

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.