Şimdi Ara

Fiba - uleb kavgasi büyüyor. Bizim icin tehlike gecti. Gelismeler takip (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gs nin yurokapi almasiyla bizin icin su an tehlike gorunmuyor. Diger klupler davetleri kabul etmiyecek gibi.

Buda fibanik bir dengesizligi tabi. gs yurokapla sozlesme yapti ama yurolige gitti sorun yok diyor. mahvedecekler avrupa basketbolunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harun erdanay turgay demirelin kuklasıdır bunu başından beri söylüyorum
  • futbolda ne güzel senelerdir cl ve uefa kupası devam ediyor, basketbol karışık eskiden koraç kupası sagorta kupası falan vardı şimdi ayrı turnuvalar ilerde ne olacak bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: .Bmw.

quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

cok dogru anlamisiniz hocam. Ulebin yurokapina katilirsaniz ceza yersiniz diyor.
    bizin federasyonda bugub aciklama yapti yurokapa katilani ligden atariz diye

Yiyorsa atsınlar.Euro cup katılımı için 3 sene sözleşme imzalamışız.

Basketbol federasyonu FIBA'nın yanında yer alacağını beyan etti o sebeple Euro cup'a gidecek takımları lig den atacaklar. Kısaca Euro Cup sözleşmeniz Federasyon açısından bir anlam ifade etmiyor.

Bu mevzuyu anlamadım pek neden EuroCup sadece? EuroLeague de ULEB'in değil mi? (Basketbolla pek aram yok ama konuyu az buçuk biliyorum)

• Yurolig takimlarinin uleb ile 10ar yillik sozlesmeleri var.Fiba bu sozlesmelerin bozulmayacagini iyi biliyor.Bundan dolayi birakin yurokapi biz duzenleyelim artik diyor.

Birde bu seneye kadar yurokap takimlari ile uleb sozlesme yapmazdi.gelecek sezon icin cogu takimla 3er yillik sozlesmeler yaptilar.bakiniz galatasaray. Ligi nerde bitirirsen bitir alcaz seni dediler gs ye. Fiba da bu yerel liglere zarar veriyor diyor.Birde sampiyonlar ligi var fiba nin onu hic sormayin ona simdilik ingilizler azerbaycan letonya gibi orta ve dusuk basketbol ulkeleri katiliyor.Muhtemelen bizden ksk ile banvit gider

• FIBA para miktarını yükselterek mesela CL'ne katılan takımlara 10m Euro Ayakbastı parası, 1m Euro galibiyet primi, 500.000 Euro mağlubiyet ödemesi gibi teşvikler versin.

Bence o zaman kulüplerin çoğu oraya katılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIBA'yı destekliyorum bu konuda. Bazı kulüpleri doğrudan alıyorlar. Sezon öncesinde tüm yerler kapıldığı zaman, diğer takımlar ne yapacak? O zaman yerel liglerin anlamı nedir diyor.

Yerden göğe kadar haklı adamlar. Ben hep diyorum bu A lisansı, sözleşme falan adaletsizlik diye. Fenerbahçe ve Efes ligde çeyrek finalde bile elenseler doğrudan Euroleague'deler. Ne güzel dünya. Bize de Eurocup için aynı hakkı vermişler. Diğer takımların günahı ne? Şampiyon olamadıkları takdirde hiçbir şansları yok. Tüküreyim öyle sisteme. FIBA inşallah haddini bildirir bunlara.
  • Fiba bunu 2000senesindede yapmisti. avrupa suprolig ve yurolig diye bolundu. Fibanin suproligi 1 sene sonra kayboldu gitti.

Yerel lig konusunda belki haklisiniz ama avrupa baksetbolu adim adim nba gibi kapali bir lige ilerliyor. 30 yada 32 takimli buyuk bir avrupa ligi uzak hedeflerden biri gibi.

Fiba da zaten yola cikarken avrupayi nba karsi koruyacagiz diyip 150 milyon dolar dagiticaz demisti ligine katilanlara ama su an 4 milyon vericez diyor. 32 takima bolunce o para hicbirsey yani.

Uleb bu isten dahada guclenecek cikacak gibi gorunuyor benin gorusum

ekleme: sali gunu fiba- uleb ve a lisansli takimlar gorusecekmis. bu kriz oyle yada bole biter haftaya. herkes safini secicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 29 Nisan 2016; 0:33:05 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.