200 mb fiber hocam ama ben size ariza kaydi olarak yaptigimi söylemiştim, ins diğer türlü para istemezler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramowarr -- 3 Ağustos 2023; 1:41:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fiber internet Hız değişikliği yaptım, ping yükseldi hız düştü. (3. sayfa)
-
-
Ben de öyle dedim 200 hız alamıyorum ping çok fazla dedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben öğlen saatlerinde aramıştım 12-1 gibi , 1-2 saat sonra ekipten biri direkt aradı , Henüz aranmadınız mı?
-
Eski modeminize kira ödüyor muydunuz? Yoksa DSL'den Fiber'e dönüşüm yaptırdığınız için ücretsiz mi kullanıyordunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ödüyorum 25 TL , modem kira parası
-
Yükselmemesi çok iyi. Hangi modemi kullanıyorsunuz görsellerini paylaşır mısınız?
Hemen her kampanyanın altında bu bilgi yer alıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 3 Ağustos 2023; 19:42:13 > -
tp link ex20v
-
Mevcutta kira ödeyenlerin kiraları artmıyorsa bizden hiç almamaya devam etmeleri lazım?
Hocam aradılar hemen kapandı sonra mesaj geldi size ulaşamadık diye. Sonra tekrar msj attım tekrar aradılar bugün yine kaçırdım aramayı yine msj atmışlar tekrar arayacağız diye.
Şu an müsaitim arayın diye msj attım bekliyorum. ☺️
Bu yeni taahhüt verenler için geçerli bence, eski taahhüt ü olanlar bence eski ücretten devam eder diye tahmin ediyorum.
Burda yerel Telekom çalışanlarına da sordum artmaz dediler bana da.
Valla ben de karmaşık hissediyorum. VDSL den geçtik FTTH ye hiç kira ödemedim bakalım bu durum ne kadar daha sürecek.
-
Devam eden taahhütü etkilemiyorsa iyi gayet.
-
Evet taahütümü etkilemedi , Ancak dediğim gibi ben arıza kaydı olarak modem değiştirmeye çalıştım
-
Anladım hocam.
-
Benden de modem ücreti almıyorlar.
-
Ne zamana kadar almayacaklar merak ediyorum. Bir gün faturamızda göreceğiz gibi duruyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X