Bildirim
Fiber internet önerisi (2. sayfa)
Amazon.com.tr: Süpermarket Ürünlerinde 4 Al 3 Öde promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A377HWVLBWIRHI
2 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İyi bayramlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi bayramlar teşekkürler.
Cepte sözleşme uygulaması üzerinden kimliği okutun diyor geçiş için. Güvenli midir bu uygulama.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben telefonda nfc olmadığı için kargoyla gönderdim. Kullanmadığım için birşey diyemem. Bazı arkadaşlar cepte uygulamısıyla göndermiş. Sorun olsa yazarlardı.
-
Bende nfc var.. hızlı olması için güzel aslında..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pratik kolaylaştırıcı.
-
Bende 35 mbps lik paketine geçmeyi düşünüyorumda ping süresi kötü deği derken kaç mesala?Çünkü ben bundan önce kablonet 100mbps kullanıyordum ve ping 60-80 arası oluyordu..
-
Pazar günü evde olacağım. Eğer Ping için lokasyon verebilirseniz sonuçlarını paylaşırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
lokasyon olarak genelde avrupaya baglanıyor cogu oyun mesala csgo,r6 filan..Şimdiden teşekkürler
-
Teşekkür ediyorum.
Ben teşekkür ederim, hayırlı geceler.
-
Belirttiğiniz oyunlar için bildiğim bir IP adresi yok ama Almanya'daki birkaç sunucuya ping testi yaptığımda 60 civarı bir rakam alıyorum.
Not : İzmir'deyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wanker -- 2 Temmuz 2023; 18:11:46 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X