Şimdi Ara

Fiber kablo aldıktan sonra yapilmasi gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 2 yil once altyapı icin basvuru yapmistim. Dün sabah aradılar ve altyapı işlemlerinin tamamlandığını kablolari gidip almamı söylediler.
    Fiber kablo aldıktan sonra yapilmasi gerekenler Bugün ben kabloyu aldım fotoğrafta gördüğünüz gibi sarı renkli fiber kabloyu aldım. Bina yöneticisi elektrikçi çağırıp kalan işlemleri tamamlayacaklarını söyledi. Elektrikçi geldiğinde benim elektrikçiye söylemem gereken bir şey var mi? Altyapı yapılmışken sağlam yapılsın istiyorum dandik olmasın sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Bir de bu altyapıyla tahmini olarak kaç Mbps download hizi alırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan331 -- 17 Haziran 2020; 23:53:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 100 mbps hız alırsın rahatta.

Her elektrikçi bu kabloyu çekemez ve bina içindense ciddi para alınır.

İşini temiz yapan bir insana verin daha önce obk kablo çeken ustaya işi vermemize rağmen o bile 1-2 dairenin obk kablosunu kırmış tekrar çekmek zorunda kaldı.

Bunlara çok dikkat edin.
  • Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

100 mbps hız alırsın rahatta.

Her elektrikçi bu kabloyu çekemez ve bina içindense ciddi para alınır.

İşini temiz yapan bir insana verin daha önce obk kablo çeken ustaya işi vermemize rağmen o bile 1-2 dairenin obk kablosunu kırmış tekrar çekmek zorunda kaldı.

Bunlara çok dikkat edin.
    Ciddi para derken orayı biraz açabilir misiniz? Apartmanda 28 daire var daire başı 50tl diye gördüm bir yerde doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan331 -- 18 Haziran 2020; 0:1:25 >
  • okan331 O kullanıcısına yanıt
    Daire başı bir kere 100 TL'yi gözden çıkarın 2020'deyiz.

Biz 16 daire'ye ve 1 dükkana çektirdik 2500 TL verdik.

Binanızın yapısına ve ne istediğinize göre değişir.
  • quote:

Daire başı bir kere 100 TL'yi gözden çıkarın 2020'deyiz.

Biz 16 daire'ye ve 1 dükkana çektirdik 2500 TL verdik.

Binanızın yapısına ve ne istediğinize göre değişir.
    Ben internetten çok çekmiş biri olarak her şeyin en iyisi olsun istiyorum dediginiz miktarı gözden çıkarabilirim. Sadece düzgün ınternetim olsun sağlam kabloyla çekilsin kopma problemi olmasın pingim stabil olsun isterim elektrikciye özellikle bunları belirtmeme gerek var mi ? Yoksa o sadece kabloları bağlayacak zaten bunlarla alakası yok mu?

Kırmadan kabloyu düzgün çeksin yeterli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kırmadan kabloyu düzgün çeksin yeterli.
    Çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim.

Rica ederim fiber’de tüm sorunlardan kurtulacaksınız.Alternatif firmalardan daha uygun interneti yüksek hızlı kullanabilirsiniz.

• quote:

Rica ederim fiber’de tüm sorunlardan kurtulacaksınız.Alternatif firmalardan daha uygun interneti yüksek hızlı kullanabilirsiniz.
    Tekrar teşekkür ederim.

• En 100 Tl gider bizde çektirdik 9 Daireye 1 Ay önce Ama Çok Kırılgan Dikkat Edin Zaten kırılırsa tekrar çekmek zorunda kalırsınız bu sefer diger dairelere zarar verebilir çekilirken dikkat etmeniz gerekli kötü tarafıda elektirikçi gittikten sonra kuruluma geldiklerinde anlayabilirsiniz kırılıp kırılmadığını lazer tutuyor kuruluma gelen ekip sinyal ankastreye gidiyorsa sorun yoktur gitmezse ayrı bir uğraş başlıyor malesef . binanın elektiriğini ilk çeken kişiye ulaşabilirseniz daha sağlıklı olur binadaki elektrik borularının yerini bilir çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: ImLive

En 100 Tl gider bizde çektirdik 9 Daireye 1 Ay önce Ama Çok Kırılgan Dikkat Edin Zaten kırılırsa tekrar çekmek zorunda kalırsınız bu sefer diger dairelere zarar verebilir çekilirken dikkat etmeniz gerekli kötü tarafıda elektirikçi gittikten sonra kuruluma geldiklerinde anlayabilirsiniz kırılıp kırılmadığını lazer tutuyor kuruluma gelen ekip sinyal ankastreye gidiyorsa sorun yoktur gitmezse ayrı bir uğraş başlıyor malesef . binanın elektiriğini ilk çeken kişiye ulaşabilirseniz daha sağlıklı olur binadaki elektrik borularının yerini bilir çünkü.
    Teşekkür ederim.

• Bu kabloyu size türk telekom mu verdi ? yoksa ayrı bir yerden mi aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammetuyanik

Bu kabloyu size türk telekom mu verdi ? yoksa ayrı bir yerden mi aldınız ?
    turk telekom planlama erişim veriyor ücretsiz olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.